Etichetele de îmbrăcăminte pe care probabil că nu ați avut idee au fost australiene

Anonim

Când vine vorba de modă, câteva orașe sunt întotdeauna în centrul atenției. Ne iubim New York pentru streetwear urbane urbane, Londra pentru croitorie impunătoare limba engleză, și Milano pentru spreszatura lipsită de griji .

Ceea ce nu auzim destul de aproape sunt mărcile australiene care o fac mare aici și în străinătate. Lumea ar putea să nu vorbească încă despre Mercedes Benz Fashion Week Sydney cu aceeași reverență pe care o are Parisul, dar putem visa. Între timp, să sărbătorim brandurile grozave ale bărbaților australieni care ajută la transformarea acestui vis într-o realitate.

Kloke

Eticheta locală Kloke este creatura cuplurilor căsătorite Amy și Adam Coombes. Împreună, au lansat marca din Melbourne în 2011, pentru a deservi modelele lor progresive pentru masele care iubesc stilul. Haina lor de îmbrăcăminte este tehnică, dar adaptată, ușor de purtat, dar bogată din punct de vedere conceptual, clasică, dar crocantă. Obiectivul Kloke este de a crea haine care vor deveni piesele preferate ale purtătorilor lor și dacă succesul lor până acum nu este altceva de făcut, par să facă exact acest lucru.

Kiaya Daniels

Designerul de bărbați din Sydney, Kiaya Daniels, este un creator de sex feminin, care știe exact ce bărbați de stil vor să-i facă. Înainte de a cere acest lucru, chiar. Nu este un brand de tineri pentru tineri sau un concert corporativ, Daniels reușește să deseneze capse simple pentru bărbați - jachete casual și pantaloni de bumbac personalizați și cămăși căptușite, purtate în neutre purtate și în forme de artă vintage. Dar există o înclinație inspirată de arta colecțiilor sale - o jachetă înfrumusețată sau un tricou grafic imprimat - care îi oferă oamenilor șansa de amestec în fragmente de declarații cu must-have clasice.

Song for the Mute

Una dintre cele mai mari exporturi de modă pentru bărbați din Australia este cântecul Song For The Mute. Helmed by friends Melvin Tanaya și Lyna Ty, brandul pe care Nick Wooster îl numește "unic, nu numai pentru tot ce am văzut în Australia, dar sincer, orice am văzut în lume", reprezintă cu mândrie Australia pe pistă și în marii retaileri în jur.

Abordarea necompromisă a tânărului etichetă - un accent deosebit pe găsirea doar a țesăturii potrivite și prezentarea texturii sale - în paleta de culori întunecată și plină de culoare - este motivul pentru care SFTM este o necesitate în dulapul tău. În special, îmbrăcămintea exterioară.

Strateas Carlucci

Strateas Carlucci - o colaborare creativă între designerii australieni Peter Strateas și Mario-Luca Carlucci - a debutat în sezonul A / W 2013 unui grup select de cumpărători din Paris. Îmbrăcămintea artizanală (modelată printr-un proces numit de designeri "Metron-morphosis") se concentrează pe construcție și croitorie, cu o înclinație puternică față de elementele utilitare.

Stilurile structurate, minimale au o atemporalitate în fața lor, în ciuda faptului că acestea sunt mult mai interesante. Și au câștigat premiul, scotând finalele regionale internaționale Woolmark Australia în 2015, pentru expertiza lor în lână de merino.

Bassike

Durabil și luxos, Bassike este o etichetă casuală, dar inteligentă, care a fost înființată în 2006. Lansată de Deborah Sams și Mary-Lou Ryan, filosofia lui Bassike este despre toată structura cu stil.

Colecțiile lor sunt cunoscute pentru o abordare ușoară a principiilor de bază, oferind teiuri, cămăși, pantaloni scurți și pantaloni scurți din bumbac organic, moale. Un aspect mai adaptat a apărut târziu, cu o selecție de blazeri și pantaloni cu curea cu curea. Gama de ochelari de soare a etichetei merită un aspect, în timp ce denimul lor este originar din Japonia, lumină și spălat - călătorește bine pentru vară.

Weathered

Weathered este creatura de retailer australian Incu. Dispunând de o estetică clasică estetică pentru momentele de serviciu, prima piesă realizată de Weather a fost o zi modernă pe tricoul standard.

De aici, Weathered a evoluat în producția croitoriei tradiționale. În momentele relaxate și un aspect rustic, uzat, tricourile din jerse, pantaloni scurți de bumbac și tricotajele ușoare alcătuiesc, de asemenea, alocarea gata de îmbrăcăminte a mărcii.

Jac + Jack

Inițiată înființată în 2004 ca o etichetă de tricotaje cașmir, Jac + Jack oferă îmbrăcăminte simplă pentru garderoba contemporană. Etosul lui Jac + Jack este "modă lentă", adică casa de îmbrăcăminte veche de zece ani prioritizează autenticitatea: acordând atenție detaliilor, fabricării și designului.

Fondatorii acesteia, Jacqueline 'Jac' Hunt și Lisa 'Jack' Dempsey, lucrează cu fabrici de țesături și mașini de cusut pentru a-și furniza cașmirul, lâna de merino, bumbacul fin, lenjeria și mătasele. Stilul definitoriu al îmbrăcămintei este modern și de bază, perfect pentru adăugarea unor elemente esențiale clasice înapoi în rutina zilnică. Vino aici pentru toate nevoile dvs. de cașmir și tricotaje, precum și pentru colecția lor moderată de transpirații.

Persoane Vs.

Persoane Vs. este un costum din Sydney, nascut din dorinta de a face fundamente de moda de inalta calitate, inspirat din motive de viata pentru oameni. Cu o pasiune colectivă pentru artă, muzică, surf și stradă, există un anumit simț al lui New York-cum-Aussie despre etichetă, care nu împiedică căutarea calității .

Dar sunt ciudate. Cu termeni precum "mâncat", The People Vs. întruchipează spălarea buticurilor pentru a crea șmecheri, găuri și abraziuni, în locuri în care nu vă deranjează să aveți o gaură care se deschide. Check out magazinul lor solo pe malurile însorite ale plajei Bondi sau online.

Etichetă de asamblare

Labelul de asamblare a început în 2011 ca o căsătorie între capsele de dulap și țesăturile exclusive care nu apar de obicei în domeniul îmbrăcămintei de bază. Colecțiile lor nu se îndepărtează niciodată de obiectele esențiale ale dulapului - teasuri, pantaloni scurți și cămăși - pe care băieții le vor purta an de an, în ciuda fluctuațiilor sartorial ale designului de stradă.

Ele au, de asemenea, unelte premium în amestecurile de îmbrăcăminte de mătase care promite o trecere ușoară de la agitația de zi cu zi la scaunul de bar. Cele mai vândute mărci sunt elemente simple, monocrome, cum ar fi o cămașă albă albă, o tee sau un creion subțire. Lucruri pe care fiecare tip are nevoie, dar nu intra neaparat intr-o tesatura de calitate care ofera mai multe anotimpuri de uzura buna.

Adunarea are magazine în locurile fierbinți din Melbourne, Sydney și Queensland; cea mai recentă lor autonomă a fost deschisă în mecca hipster din Fitzroy, în regiunea de nord a orașului Melbourne. Adunarea are mintea de zi cu zi în minte pe partea monetară, deci sunt o opțiune solidă pentru elementele de bază accesibile atunci când dulapul are nevoie de carne proaspătă.

Calibru

Calibrul a fost întotdeauna un brand înaintea timpului său. Lansat în 1989 de Gary Zecevis, brandul a pionierat tăierea modernă australiană subțire așa cum o știm și o înțelegem astăzi, care, pentru moment, ca o abordare unică a dulapului masculin australian.

Caliber oferă atât ocazional, cât și formal, dar ambele colecții sunt legate de silueta lor personalizată. Veți găsi pantaloni inteligenți pe care un purtător mai vechi se poate purta, alături de o cămașă tipărită cu flori îndrăznețe care a fost creată pentru petreceri la sfârșitul anului. Ferește-te în această iarnă pentru jafurile lor, jachetele de sport și croirea cu un indiciu al sartorialismului din 1970 (jachetele lor de piele sunt de asemenea și showstoppers).

Calibrul este greu de ratat pe cobble. Ei au mai multe locații independente în orașele mari și o prezență în magazinele de primă clasă din întreaga țară.

Venroy

Un alt parteneriat frățești dintre un cuplu de perechi, cu o idee promițătoare și o mulțime de tichete, Venroy a început modest ca o afacere cu ridicata în Sydney suburban la sfârșitul 00. Promițătoarele pantaloni scurți de înot de clasă mondială pentru viața de agrement a Australiei, Venroy au fost anunțați ca fiind următorul Billabong de Sydney Morning Herald (un apel mare, dar suntem la bord).

Ei au fost aplaudați (și blamați) pentru creșterea acceptabilității plăcilor de genunchi deasupra genunchiului și par a fi capabili să captureze o bucată mai mare de pe piața îmbrăcămintei oceanelor, pe măsură ce anii se rostogolesc, introducând cămăși și tricouri în colecția lor. În mod unic, ele nu oferă colecții sezoniere și nu stochează o casă completă, tot timpul - asigurându-se că blocurile din întreaga lume dispun de setul potrivit pentru climă.

Tipii ăștia nu sunt distribuitori timizi. Bondiul lor Bondi este chiar în mijlocul acțiunii și pot fi găsiți și în Paddington pentru cei dintre voi care ajung la plajă numai la sfârșit de săptămână. Pentru cumpărătorii din afara orașului Sydney, David Jones sau magazinul lor sclipitor online este biletul tău la stilul de vară.

Zanerobe

Lansat în 2008 de câțiva prieteni de pe coasta de est, Zanerobe se apropie rapid de aniversarea lor de zece ani, fără semne de vârstă - cu excepția maturității crescânde și a unei aderențe mai puternice pe scena mondială. Colecțiile lor, lansate sezonier, se învârt în jurul unei combinații de elemente de bază pe stradă - jachete de tei, pantaloni și îmbrăcăminte de lucru (fac și kit de vară prietenos).

Pantalonii lor elastici de manșetă sunt un mare hit pentru estetica lor utilitaristă, militară inspirată și cuprind una dintre picioarele primare ale colecțiilor lor. Proiectul A - îmbrăcămintea ediției limitate a lui Zanerobe - combină elementele caracteristice ale stilului stradal caracteristic cu selecțiile internaționale premium de țesături din Franța, Japonia și dincolo.

Rise, cea mai recentă colecție, îmbină etosul lor utilitar cu nuanțe sezoniere - pasteluri neutre, maro și bronz. Zanerobe au o prezență puternică în retailul australian. În timp ce ei încă vor deschide un standalone în jos, ele sunt o prezență regulată în magazinele universale și comercianții cu amănuntul de mari dimensiuni.

O excursie în pantofi DJ sau General vă va prezenta cele mai multe lucruri bune și au o experiență on-line de vânzare cu amănuntul pentru orice nu găsiți în cărămizi și mortar.

NON-TYPE

NON-TYPE este cea mai recentă creație din lunga istorie a designului și modă pentru cei doi membri fondatori Gareth Moody și George Gorrow. Linia este o morfing de genuri, un modernist non-sezonier, non-trend concentrat gata să poarte colecția de bărbați.

Acest gen fix și o abordare non-tip de rating este o ușă deschisă, cu o licență de a călători în toate aspectele și domeniile de îmbrăcăminte, fără a se limita la moda și stilul de viață, dar la fel de confortabil, atingând lumea de surf premium.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor