Transplanturile moderne de păr au ajuns o lungă cale și ar putea fi salvatorul foliculului

Anonim

Pentru a începe, am un vârstă de douăzeci și șapte de ani care a fost balding constant de când aveam 18 ani.

A început când am ajuns la vârful meu predispus genetic de a-mi crește părul în timp ce era în Uni. Am avut un export de susținere, care, retrospectiv, trebuie să mă fi iubit cu adevărat pentru faptul că părul meu părea destul de înspăimântător.

Nu mi-a vorbit niciodată despre natura mea baldachinară (nota: el este colorist în Manhattan) și nu a fost până când prietenul meu de 40 de ani, care mi-a spus, "Draga mea, parul tău arata ca un rahat", că am venit din întuneric pentru a accepta faptul că eu în primul rând al tinereții mele. era balding.

Poate de aceea mi sa dat această piesă pentru a scrie în primul rând. Oare toată lumea de la biroul D'Marge are un cap frumos de păr? Nu suferă de chelie de sex masculin? Este aceasta o modalitate pentru echipa iubită de a sugera că primesc dopuri de păr?

Toate aceste întrebări au venit repede în minte când am văzut acest subiect apărut în căsuța mea de e-mail. Oricum, aici suntem. Și când stau aici, cu o proiecție rece trecând peste scalpul meu aproape nefericit, nu pot să mă întreb dacă acum este momentul pentru dopuri de păr.

Luând în considerare Plug-ul final

Lewis Hamilton este copilul poster al transplantului de păr de astăzi

Nu pot mint. Cuvântul "dopuri de păr" are un stigmat negativ în mintea mea. Îmi amintește de unchiul meu de Larry David-esque din Bronx, care a fumat prea multe țigări pe mobilierul de terasă din plastic, decolorat de soare. El este candidatul pentru dopuri de păr. nu eu.

Îl iubești, dar nu poți să ajuți doar să observi cele șapte șifonate peste fire de păr care nu acoperă un scalp lustruit. Pahare pentru păr. prize. Gah. Ca un păcăleț al cuvintelor, unii cu care nu pot să mă împotrivesc.

Dar când este prezentat într-un context diferit, ideea de a "conecta" foliculii morți nu sună prea groaznic. Știam dacă aș merge mai departe cu acest gând, ar trebui să-i desemnez termenii alternativi, cum ar fi "transplantul de păr" sau "restaurarea părului". Doar te rog, nu mă face să-i spun un fir de păr.

Cunoașterea procedurilor

Una dintre proceduri

După ce am reușit să mă descurc cu asta, m-am îndreptat spre vărul meu Tommy, care face o intervenție chirurgicală pe Long Island. El nu face transplanturi de păr în mod specific, dar știam că va avea informațiile necesare pentru a determina dacă vreau revigorarea părului sau nu.

Există câteva moduri diferite de a face acest lucru care nu au sunat atrăgătoare: "chirurgie cu clapă", "extinderea țesutului", "reducerea scalpului". ce f * ck real? Dar ceea ce a rezonat cu adevărat și cel mai des întâlnit a fost transplantul de păr, o tehnică la care sa făcut referire pe scurt.

Procesul este destul de simplu. Cineva care nu este vărul meu răstoarnă mici bucăți de păr luxuriant de la un site donator și o folosește ca o grefă care urmează să fie implantată în zona mortă. E fie asta, fie eu aleg părul tatuaj pe capul meu chel. Corpul meu este deja acoperit cu 25% în cerneală - nu mai am nevoie decât dacă este într-adevăr o operă de artă pe care o pot admira în fiecare zi.

Zona mea moartă este front-and-center, stilul Larry David (mulțumesc genetică), chelie de sex masculin. Pentru că am păr gros care acoperă restul scalpului meu, vărul meu mi-a sugerat să fac un candidat strălucit pentru chirurgia de transplant.

Are colegi care o fac și de fapt am mers înainte pentru a programa o consultare cu unul dintre ei.

Permiteți-vă să mergeți din nesiguranța dvs.

Ewan McGregor post-transplant de păr

Mă simt zadarnic sau mai puțin masculin, pentru că vreau părul înapoi? Nu. Mi-e rușine să spun că mă gândesc la chirurgia plastică pentru părul meu? Absolut nu. Nu cred ca un tip ar trebui sa se simta discernut pentru ca vrea sa aiba din nou un cap complet de par.

Destul de sincer, principalul motiv pentru care nu m-am gândit la dopuri de păr. Adică, intervenția chirurgicală de restaurare a părului se datorează faptului că m-am obișnuit cu buzunarul meu bi-săptămânal. Ea funcționează pentru totul-meu negru, Doc Marten care dă naștere toamna-i se ridică, precum și stilul meu achromatic gri, esențiale doar vara-primăvară. Am crescut confortabil cu aspectul redus de întreținere și aspectul curat al capului aproape chel.

Dar poate că acum este momentul pentru o schimbare de stil? Nu în hainele mele, ci în părul meu. În timp ce eu nu intenționez să arăt ca Thor, mai mult pentru că sunt convins că nu pot, din punct de vedere genetic, un pieptene conic cu straturi murdare și lungi ar fi o schimbare drăguță în contrast cu aspectul utilitar pe care l-am purtat destul ceva timp.

Deci, pe scurt, răspunsul meu este, da, mi-ar lua o intervenție chirurgicală de transplant de păr - cu nu o uncie de rușine, vanitate sau de-masculizare.

Și eu îți extind acelasi gest acolo, îți faci baladă minunat.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor