Cele mai accesibile mărci de costume pentru bărbați pe un buget

Anonim

Indiferent dacă sunteți studentul unui buget de boabe de fasole sau un gent mare care a risipit plățile săptămânale pe alte clasice esențiale - costumele ieftine sunt ca o chestie neplăcută, cel mai bine răsfățat odată la un moment dat. Moda rapidă, precum McDonald's, are locul ei pentru acele vremuri. Doar nu-l face un obicei sartorial.

Breaking Costume ieftine jos

Costumele ieftine nu se aseamănă cu croirea de calitate scăzută sau cu o jachetă și un pantalon fabricat din materiale oribile și din construcție nedorită. Există o mulțime de costume de pe piețele de îmbrăcăminte pentru bărbați de astăzi de la mai mulți comercianți cu amănuntul de renume care pot lucra absolut pentru birou și week-end.

Și, la un preț care te va lăsa cu un pic mai mult în buzunarul de la piept. Acum că este sortat, faceți clic pe prezentarea de diapozitive pentru cele mai bune 12 costume pentru sub 350 $. Apoi, învățați cum să arătați acest aspect împreună.

Focus on the Fit

Chiar și costumele ieftine trebuie să se potrivească perfect corpului tău. Tăierea costumului tău trebuie să fie perfectă, alergând de-a lungul conturului corpului tău, fără a fi restrictivă. Majoritatea bărbaților nu au fost măsurați profesional, deci acesta este punctul dvs. de plecare.

Aveți o persoană de magazin sau un prieten capabil să măsoare pieptul, talia și lungimea piciorului înainte de a vă contempla dimensiunea. (Costumele nu sunt ca blugi, unde puteți uneori să așezați-o în formă, având în vedere că se întind). Acum, cu un calcul actualizat al proporțiilor corpului, nu ezitați să cumpărați costume atât online, cât și pentru a vă instala, cu mult mai multă încredere că potrivirea va fi confortabilă.

Modificările sunt totul

În timp ce un costum personalizat este cel mai bun, va trebui să vă îndreptați către China înainte de a obține ceva de la un buget la altul. Dar asta nu înseamnă că nu poți să schimbi lucrurile, după cumpărare. Pentru că nu ești un supermodel, potrivirea va fi cel mai probabil "oprită" - prea multă vreme în picior sau ușor în mijlocul tălpii, deoarece picioarele tale de junkie din sala de sport te-au forțat să urci o mărime în pantaloni. Ca regulă generală, mergeți puțin mai mult sau mai mare cu mărimea, deoarece este mult mai ușor să tăiați și să luați țesături decât să le prelungească.

Luați costumul la un loc de schimbare locală și cereți-i să se potrivească măsurătorilor dvs. Prețul, la fel ca orice serviciu, variază astfel încât, dacă sunteți pe un buget sever, faceți cercetările. Dar amintiți-vă, ați salvat deja câteva sute de dolari prin cumpărarea de pe raft și de la un comerciant cu amănuntul. Dacă costumul este pentru muncă, veți obține o mulțime de kilometri de la această piesă, deci merită investiția. Acum modificat, costumul va arăta automat și mai scump, ceea ce doriți.

Natural Vs. Sintetic

Din nou, ca opțiunea personalizată, veți fi norocoși să găsiți un costum de lână pur pentru gama de prețuri. Hai să vorbim de țesătură. Cele mai multe costume ieftine vor veni în materiale fabricate din următoarele fibre sintetice: poliester, viscoză, elastan, Lycra și spandex.

Cele mai ieftine costume se vor lauda doar cu aceste fire fabricate de om, care pot fi recunoscute pentru simturile si luciul lor robust. Cu toate acestea, costumele sintetice sunt mai fierbinte de purtat în timpul verii și mai puțin izolate în timpul iernii, și nu se simt la fel de frumos să atingă.

Alte costume ieftine au un amestec de fibre sintetice naturale sau sunt fabricate dintr-o tesatura pur naturala, cum ar fi bumbacul. Lenjeria și bumbacul se încadrează în categoria bumbacului, deoarece toate sunt derivate din plante. Costumele fabricate din fibre naturale sunt respirabile și se simt mai bine să poarte, dar adesea scot mai mult decât sintetice și nu sunt la fel de indestructibile.

Ca o regulă, citiți eticheta pentru a înțelege ce țesătură de costum pe care încercați și încercați pe amestecuri diferite. Elastanul și Lycra vor oferi mai multă întindere pentru mâncarea slabă, lenjeria se va simți mai sumbră și mai casuală, iar un costum de amestec din lână de poliester se va simți perfect pentru birou.

Tradiționalismul pentru muncă

Costumul ieftin pentru lucru arata cel mai bine în neutralii tradiționali - negru, gri, marinar și maro - și în amprente minime, cum ar fi cecuri, herringbone sau pinstripuri fine (niciodată tipuri de pijama groase sau largi). Nu este nimic mai rău decât un costum care arată noutate și, pentru că costumul ieftin ar putea să arate mai puțin lux în țesături comparativ cu mai multe modele de lux, păstrarea lucrurilor clasice în birou vă va ajuta să arătați mai suav.

Peste accesorizarea intră și în această categorie. Așezați-vă la o cravată business-savvy cu o dungă și culoare gustoasă și jucați-vă cu opțiuni de țesătură și aspect plat pentru diferențe textuale. Un ceas frumos adaugă câțiva dolari instant la ansamblul tău. La fel ca și dantele din piele de calitate, proaspăt lustruite. Adăugați o vestă pentru a forma un costum din trei piese și sunteți puternic dapper, instantaneu.

Trend-it în weekend

Școala se află în afara săptămânii, iar numărul tău gri este de un singur rând. Weekend-ul înseamnă că regulile de birou sunt în afara și culoarea și croitorie nestructurată sunt în. Frumusețea ieftine suiting înseamnă că puteți cumpăra unul în fiecare culoare (bine, aproape). Dar tendințele culorilor pot fi experimentate cu un pic în afara datoriei, și de lucru unele nuanțe în sezon, cum ar fi marsala, verdeața de menta și tot-alb este foarte realizabil.

Controalele bruște ale geamurilor și geografiile arată foarte bine în weekend și vă oferă o șansă de a bloca o anumită personalitate. Nu în confecționarea strălucitoare? Puneți un buzunar tipărit în jacheta voștri și distrugeți cravată și șosete. Și voila, ești în tendință, ascuțită și nimeni nu va ști niciodată cât de puțin ai cheltuit.

1/19

ASOS

Dacă aveți îndoieli optați pentru marca proprie a ASOS de costume accesibile. Acestea oferă o gamă variată de tipuri delicate și de mari dimensiuni.

A CUMPARA

2/19

Jack și Jones

Acest costum neted albastru de cobalt are întindere pentru confort într-o formă subțire. Lănțișoare tradiționale, buzunare cu două butoane și buzunare funcționale fac acest număr de lucru la modă. Disponibil de la Asos.

A CUMPARA

3/19

Noose & Maimuță

Acest costum de șiret, de șal, are un singur buton și căptușeală cu buzunare interne. Într-o potrivire slabă, este o uzură elegantă în timpul nopții, tăiată îndeaproape la corp, la miezul nopții albastru. Disponibil pe Asos - 330 RON

A CUMPARA

Articole Interesante

Cel mai recent hotel de lux al Germaniei este un complex închis în trecut

Chic Templestowe Residence De Christopher Elliott Design

Ghid de inspirație: 50 de moduri de a purta un costum negru

Introducerea fotografiei lui Jared Thomas Kocka