Studiul nou explică de ce iubim fast-food după o noapte mare

Anonim

Voi ieșiți din club, șapte beri mai grele (și câteva kilograme de rușine brichetă), după ce Casanova voastră interioară nu a reușit să apară în mod spectaculos. "Oricare ar fi, probabil, am dat-o razna - dar cel putin pot sa iau un kebab sau o felie de pizza pe drumul spre casa". Sigur, deja ati servit cina, dar acest 2 pentru 1 Meatlovers special este prea bun pentru a rezista.

Apoi, după ce ați consumat mai mult grăsime într-o singură ședință decât în ​​mod normal, într-o săptămână întreagă, veți merge la culcare cu un fast-food în burtă și vă veți trezi întrebându-vă: de ce naiba am făcut asta? Toată lumea știe că alcoolul reduce inhibițiile, așa că știi de ce ai acționat cu privire la pofta ta de băutură - dar de ce ai reușit să-l primești?

Dacă acest tip de gândire pare să fie familiar, nu vă faceți griji, acum există o explicație: după ce a văzut un anunț într-un ziar campus care promova alimente nesănătoase, cercetătorii de la Universitatea din Buffalo au decis să investigheze dacă există o scuză biologică pentru dvs. băuturi răutăcioase.

Se numesc "drunchies", sau munchies beat. Este dorința de a mânca alimente sărate, grase, nesănătoase în timpul sau după o noapte de băut greu ", (Science Daily).

Avand in vedere epidemia de obezitate si ratele de consumul de alcool in campusurile colegiu, trebuie sa fim constienti de nu numai efectul negativ al consumului de alcool, dar, de asemenea, impactul pe care le are asupra a ceea ce oamenii mananca in timp ce beau, a spus Jessica Kruger, autorul principal al studiului.

Potrivit Jurnalului Californian al Promovării Sănătății, cercetările anterioare au constatat deja că poftele elevilor cu alimente nesănătoase cresc (și că au tendința de a mânca mai puține fructe și legume) atunci când beau alcool. Acest studiu a explorat de ce este cazul, examinând "consumul episodic greu" și "alegerile dietetice" atât în ​​timpul băutului, cât și în ziua următoare.

După cum a raportat Science Daily, "Kruger și colegii săi de la Universitatea din Michigan, Universitatea din Toledo și Universitatea Bowling Green State, au realizat studiul pe un eșantion de 286 de studenți la o mare universitate publică din Midwest".

Participantii la studiu au completat un sondaj online anonim, care a inceput cu intrebari generale despre dieta cum ar fi: "Ce mananci de obicei pentru prima masa a zilei?" Si "Cat de des mananci ceva inainte de a te culca?" un punct de referință împotriva căruia obiceiurile alimentare atunci când au ieșit din băut pot fi comparate.

etapele mele de beție sunt:

1. "Nici măcar nu sunt zgomotos".
2. * așezat în iarba umedă undeva cu pantofii de pe pizza *

- Drunk (@drunk) 3 august 2018


"Mai târziu, în sondaj", a declarat Science Daily, "li sa întrebat cât de des au mâncat ceva înainte de culcare în noaptea când au băut alcool și ce au mâncat. De asemenea, li sa cerut ceea ce au mâncat de obicei pentru prima masă în ziua după o noapte de băutură.

Rezultatul? Cercetatorii au descoperit ca consumul de alcool a influentat in mod semnificativ participantii la studiu nocturne obiceiuri de alimentatie. Toti consumatorii de alcool au fost mai multe sanse de a manca ceva inainte de a merge la culcare dupa consumul de alcool decat in general, inainte de a merge la culcare, a conchis raportul.

"Mai exact, aveau mai multe șanse să opteze pentru gustări sărate și pizza. Alimentele sănătoase, cum ar fi legumele verzi și alte legume care ar mânca de obicei, nu erau la fel de atrăgătoare "(Science Daily).

Deci, ce se întâmplă în organism tot timpul? Este într-adevăr ~ fiziologia ~ care ne face să comandăm un kebab de 2am și apoi să înlocuim micul dejun normal cu cereale și lapte cu tacos? Într-un cuvânt: da. Sau cel puțin, probabil; Se crede ca dupa consumul de alcool, cantitatea de glucoza din sange din organism poate creste si toaca, ceea ce stimuleaza creierul sa se simta foame ", a explicat Kruger.

Complicarea problemei, au mai aratat cercetatorii, a fost faptul ca participantii nu au raportat sa bea mai multa apa sau alte bauturi fara alcool inainte de a merge la culcare, exacerband deshidratarea si ducand la mai multe alegeri alimentare nesanatoase.

Având în vedere abundența opțiunilor de fast-food din jurul universităților și zonelor urbane de viață din mediul urban, precum și epidemia în creștere a obezității din America, aceste constatări indică necesitatea de a încuraja o alimentație sănătoasă în orice moment al zilei, inclusiv noaptea târziu.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării