NYFW Street Style este un semn al ceea ce veți purta această iarnă

Anonim

New York, New York, e un oraș dracu '. și acest lucru este valabil mai ales atunci când NYFW 2018 rulează cu unele dintre cele mai bune fire de bărbați din lume până în prezent.

În timp ce formula este aceeași, spectacolul propriu al New York-ului este foarte diferit când vine vorba de estetica purtătoare. Americanii tind să lase în urma pompei de peste privirile de top de la Pitti Uomo pentru piesele care sunt un pic mai dinamice și mai nervoase.

În timp ce nume mari precum Tom Ford și Alexander Wang domnesc pistele din interior, adevăratul talent al modaților de consum tinde să cadă pe străzi. Alegerea noastră de cultură din New York vede pionieratul triplei denim (da, sunt trei piese denim într-o singură privire), intersectând linii cu detaliile puternic lustruite, integrarea de windbreakers, haine tradiționale în nuanțe proaspete și modele mai geometrice decât puteți un proiector la.

La naiba, chiar și sacul de bambus se pare că a revenit la moda mainstream. Dar destul de chit-chat. Apăsați galeria pentru a vedea unele dintre cele mai bune streetwear din acest sezon pentru bărbați.

1/13

2/13

3/13

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever