Off-White lui Virgil Abloh Este Louis Vuitton noul director artistic pentru bărbați

Anonim

Știri masive de la scena mondială de modă de astăzi, cu LVMH anunțând că designerul Off-White Virgil Abloh a venit la bord ca Louis Vuitton artistic director de bărbați.

Abloh și marca lui Off-White sunt o forță globală pe scena streetwear, dar înainte de aceasta, designerul american a crescut la proeminență ca directorul creativ al lui Kanye West. El a lansat cel mai recent o serie de adidași de colaborare cu Nike, care au continuat să devină una dintre cele mai căutate lovituri din lume astăzi.

În timp ce sosirea lui Abloh la Louis Vuitton fusese zvonit în ultimele luni, este o moștenire stelară pe care o preia de la predecesorul Kim Jones, care va fi cea mai interesantă dezvoltare. Jones a fost creierul din spatele colaborării cu Louis Vuitton x Supreme, care a văzut pauza de marcă europeană de lux într-o nouă piață profitabilă.

Poate Abloh să recreeze același hype în timp ce adaugă propriile sale atingeri de magie Off-White? Numai timpul va spune.

"Mă simt emoționat. Această oportunitate de a gândi prin ceea ce va însemna următorul capitol de design și de lux la un brand care reprezintă punctul culminant al luxului a fost întotdeauna un obiectiv în cele mai sălbatice vise. Și pentru a arăta o generație mai tânără că nu există nici o cale în care cineva care trebuie să se uite în acest fel este un spirit fantastic modern pentru a începe ", a spus Abloh într-o declarație.

Un post partajat de @virgilabloh pe 25 martie 2018 la 9:43 PDT

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor