OMEGA a lansat o minunată Superhero ceas, dar nu poți avea pentru că sa vândut în 2 ore

Anonim

Obtinerea de ceasuri exclusive poate fi un joc incorect. Ceasul de lux ceas de lux OLEGA a lansat cel de-al doilea ceas din campania sa populară #SpeedyTuesday - un concept care permite clienților interesați de internet din întreaga lume să achiziționeze o piesă Speedmaster exclusiv disponibilă numai prin canalul @OMEGA Instagram.

Este un marketing inteligent, dar este, de asemenea, susținut de un ceas de dracu 'și dacă aveți nevoie de o dovadă că, cum s-au vândut toate cele 2 012 de piese în mai puțin de două ore?

Este mai rapid decât vă duc să construiți un scaun IKEA cu un singur picior. Vinovatul meritat a fost OMEGA, Speedmaster Limited Edition, de 42mm "Ultraman", care și-a epuizat alocarea în aproximativ 1 oră, 53 minute și 17 secunde.

Piesa de îmbrăcăminte izbitoare este un tribut adus personajului super-erou japonez titular cunoscut sub numele de Ultraman, care a domnit suprem pe ecranele de televiziune la sfârșitul anilor 1960. Gândește-te la el ca pe tatăl fondator al genului Kaiju "monstru gigant" alături de icoane precum Godzilla.

Ceasul se inspiră din acest personaj kitsch, în timp ce îl asociază cu acreditările autentice de călătorie spațiale, preluate de la OMEGA din 1967 "Moonwatch" - cunoscut și ca primul ceas pe Lună.

Asemănările dintre ceasuri includ aceleași dimensiuni și nuanțe de portocaliu izbitoare. Această temă de culoare se extinde și la un cadru negru și portocaliu din aluminiu anodizat. O carcasă din oțel inoxidabil de 42 mm găzduiește mișcarea calibrului 1862 a OMEGA, care oferă funcții de ore și minute alături de trei contoare de cronografe. Contrastul este evident datorită unui cadran negru și portocaliu, cu detalii detaliate ale marcajului fin și parcele de vârstă ale lumii.

Un ou de Paști care să se uite este sublimul de minute de la ora 3, care prezintă primele 3 minute alese în portocaliu - un indiciu pentru Ultraman, care a reușit să rămână în modul super-eroic timp de 3 minute. Există, de asemenea, o siluetă ascunsă a eroului pe secundul secundar la ora 9, care este dezvăluit cu un instrument special care vine cu ceasul. Acest instrument este modelat de pe Ultraman "Beta Capsule", care vine cu o lampă UV pentru a dezvălui motivul atunci când a strălucit pe cadran.

Încrucișarea lucrurilor este o rezervă de putere de 48 de ore, o rezistență la apă de 50 de metri, gravarea NASA pe cârlig și o curea de culoare neagră și portocalie alături de o curea de piele neagră. Cei care sunt norocoși să obțină o pot păstra în siguranță într-o cutie hexagonală rece, care este un tribut adus tabelului futurist folosit de echipa lui Monster Attack de la Ultraman.

OMEGA Speedy Tuesday 2 "Ultraman" a vândut o sumă de 7, 100 USD și nu putem descrie decât cum am simțit despre știri printr-o serie de GIM-uri Ultraman.

Când a fost anunțat ceasul.

Când ceasul sa vândut.

Articole Interesante

Cel mai recent hotel de lux al Germaniei este un complex închis în trecut

Chic Templestowe Residence De Christopher Elliott Design

Ghid de inspirație: 50 de moduri de a purta un costum negru

Introducerea fotografiei lui Jared Thomas Kocka