OMEGA Rocks Denim pentru cea mai recentă lansare a regizorului

Anonim

Denim a fost odată o îmbrăcăminte de lucru tipică a unei generații de guler albastru. Nu azi. Ceasul luxor elvețian OMEGA a preluat materialul clasic și la transformat în piesa lor clasică, Railmaster.

După ce a fost conceput pentru prima oară în 1957 pentru muncitorii feroviari datorită proprietăților sale anti-magnetice, Railmaster-ul a fost o piesă mult mai favorizată a timpului său. Astăzi a fost înviat într-o piesă din oțel inoxidabil de 40 mm care poartă semnele distinctive de denim pe curea și cadran. Concepțiile de design contemporan includ o coroană conică unică, un cadran periat albastru, un logo roșu "Railmaster" inspirat de cusătura pe blugi și cureaua NATO denim cu cusături alb și bluze din piele brună.

Un vârf în interiorul ceasului evidențiază CALIBERUL 8806 al cronometrului maestru co-axial al OMEGA, o mișcare ecranată magnetic, care este de 15 ori mai rezistentă la interferența magnetică decât originalul. În mod natural, este certificat la cel mai înalt standard al industriei de către Institutul federal elvețian de metrologie (METAS).

Ceasul este lustruit cu o dome de cristal safir rezistent la zgarieturi, cu tratamente antireflectorizante, pentru a fi potrivit pentru uzura zilnica.

Încă nu a fost oferită o cotă oficială australiană, dar modelul OMEGA denim Railmaster cu cureaua NATO se vinde pentru 4.900 USD, în timp ce versiunea brățară din oțel se vinde cu 5.000 USD.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor