Deschiderea e-mailurilor după ore ar putea să te ucidă încet, arată studiul

Anonim

Vinovăție fără plăcere, obișnuință înrădăcinată, lucru pe care trebuie să-l faci pentru a-ți păstra slujba - orice ai spune sentimentul unei drepte responsabilități care ți se va ivi când te hotărăști să deschizi mormanul tot mai mare de corespondență, este probabil chiar mai rău pentru tine decât credeai.

Sigur: știți că este o durere, dar ceea ce probabil nu știați, care tocmai a fost descoperit de o echipă de oameni de știință din Virginia, este că, chiar dacă rezistați nevoii perverse de a vă deschide e-mailul de lucru la ora 15:00 o sâmbătă, simplul gând că ar trebui să-ți dăunezi sănătății mintale - și să compromită bunăstarea familiei tale.

William Becker, autorul studiului, "Uciderea-mi încet: monitorizarea comunicațiilor electronice și angajații și semnificative - alt fel de bunăstare", a demonstrat acest lucru prin cercetarea efectului așteptărilor de a fi așteptat să vă verificați e-mailul de lucru în afara orelor de lucru pe voluntari și nivelurile de anxietate ale familiei.

"Cerințele concurențiale ale vieții de muncă și nonworkwork prezintă o dilemă pentru angajați, care declanșează sentimente de anxietate și pune în pericol munca și viața personală", a spus el.

Ceea ce a descoperit a fost surprinzător. Deși studiile anterioare au dovedit că orele suplimentare de lucru au un impact negativ asupra vieții de familie, acest studiu a arătat că simpla așteptare ca angajații să fie "la dispoziție" (cu privire la e-mail) le-au afectat semnificativ sănătatea mintală și viața de familie - niciodată nu a fost trimis prin e-mail în timpul perioadei de "nonworking".

Când trimiteți ultimul e-mail de lucru pe un vineri.pic.twitter.com/ocrYliLGsu

- brobible.com (@BroBible) 10 august 2018


Spre deosebire de solicitările legate de muncă care diminuează resursele angajaților, fizice și psihologice, cerând timp departe de casă (de ex. Călătorii de afaceri), "impactul insidios al culturii organizaționale este întotdeauna necunoscut sau deghizat ca un avantaj sporit, de exemplu, autonomia și controlul asupra limitelor de viață-viață ", a spus Becker.

"Studiul nostru expune realitatea:" limitele flexibile ale muncii "se transformă adesea în" muncă fără limite ", compromițând sănătatea și bunăstarea unui angajat și a familiei.

Având în vedere că aceste rezultate negative asupra sănătății sunt (pe termen lung) costisitoare și pentru angajatori, Becker a recomandat companiilor, acolo unde este posibil, să reducă așteptările de a monitoriza comunicarea electronică în afara muncii.

Așa cum a raportat Science Daily, "Dacă nu este o opțiune, soluția ar putea fi stabilirea limitelor când comunicarea electronică este acceptabilă în timpul orelor de lucru prin stabilirea de ferestre de e-mail în afara orelor de program sau de programare atunci când angajații sunt disponibili să răspundă".

O altă problemă-cheie, a spus Becker, a fost că așteptările organizaționale ar trebui comunicate în avans.

"Dacă natura unui loc de muncă necesită disponibilitatea prin e-mail, aceste așteptări ar trebui declarate oficial ca parte a responsabilităților de serviciu".

Studiul a sugerat că cunoașterea anticipată a acestor așteptări poate reduce anxietatea angajaților și poate spori înțelegerea de către membrii familiei lor. El a sugerat de asemenea oamenilor care se luptă cu aceste probleme să exploreze abilitățile de meditație și meditație care vă învață să vă relaxați și să vă concentrați numai asupra a ceea ce puteți controla.

Acest domeniu de studiu va deveni mai important, deoarece "angajații trebuie să navigheze mai mult granițele complexe dintre muncă și familie decât oricând" ( Academia de Management ). Între timp, aici este o stare de spirit pe care ar trebui să ne aspirăm cu toții.

Urăsc cum după o vacanță nu-mi amintesc parola de e-mail de serviciu sau de ce fac asta cu viața mea.

- Johnny Acronyc (@ johnnyacronyc) 7 august 2018


Legate de idei Cool Office Home care te vor face sa te iubesc de lucru

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării