Panerai Luminor California 8 zile DLC poartă cele mai populare caracteristici ale ceasornicului

Anonim

Vestea este întotdeauna interesantă atunci când Panerai anunță un ceasornic și ultima lor tendință continuă pentru ceasul de lux din Italia.

Salutați-l pe Panerai Luminor California 8 Days DLC 44mm PAM00779, un ceas care preia cele mai importante calități ale Officine Panerai și îl îngroapă într-o piesă masculină care este făcută să se evidențieze pe orice încheietură.

PAM0079 prezintă carcasa Luminor iconic de 44 mm prelucrată din titan acoperit cu DLC (Diamond Like Carbon), pentru o robustețe maximă și rezistență la zgârieturi, fără a compromite ușurința. Aceasta include, de asemenea, dispozitivul obligatoriu de punte punte. Aspectul de tip "California" este derivat din rădăcinile militare ale ceasornicului, care păstrează lucrurile foarte curate, cu doar o funcție de ore și minute, asociate cu marcatori numerici arabo-romani și mâini termale albastre. Alte întâlniri interesante includ mișcarea mecanică Caliber P.5000 a companiei Panerai, care oferă o rezervă puternică de putere de 8 zile.

REALTED: Panerai deschide primul magazin Australia în Melbourne

Cureaua din piele maro netratată lustruie lucrurile frumos cu cusături de culoare bej și o siglă "OP". Există, de asemenea, o curea de cauciuc neagră inclusă în cutie, în cazul în care căutările voastre lumești includ un pic de scufundări - o sarcină pe care Panerai o are pentru o rezistență la apă de 300 de metri.

Vestea cea mai atrăgătoare este, însă, probabil prețul ceasului, care se ridică la 7.900 de euro - un marcaj semnificativ față de o versiune anterioară Panerai, care poartă multe caracteristici similare, dar oferă câteva mii de euro mai mult.

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang