Produse dovedite de piele sensibile pentru tipul moale

Anonim

Sensibilitatea cutanată tinde să fie asociată cu gingiile și tenul palid. Dar roșcatele nu sunt singurele pielițe în viață.

Anotimpurile - iarnă și vară - precum și medii specifice - de la ocean și de la aer până la birou - înseamnă că pielea obișnuită este uneori vulnerabilă la roșeață, mâncărime și piele obosită.

Simțiți o atingere sensibilă? Nu plânge. Piața de îngrijire a bărbaților a adunat împreună și a lansat produse de calitate sensibile pentru piele, care vă vor face să vă simțiți în siguranță în pielea dumneavoastră în cel mai scurt timp. Aici sunt șapte dintre cele mai bune produse de piele sensibile, pentru gentul foarte sensibil (și roșcată).

# 1 Ren Skincare Evercalm Hidratant pentru față

Îngrijirea de la Ren Skin face ingrediente de la 100% din plante și ingrediente minerale, astfel încât să vă eliberați de acele sintetice urât care nu sunt bune pentru sufletele sensibile ale pielii ca tine. Chiar și numele "Evercalm" face pielea noastră să se simtă somnoros, punând la odihnă iritarea, înroșirea și uscăciunea. Și, la fel ca hidratanții cu cea mai bună calitate a feței, există o protecție suplimentară a soarelui încorporată; foarte important pentru pielea sensibilă pentru a preveni arsurile inutile.

Cum se utilizează: Luați două pompe de produs și încălziți-vă în palmele mâinilor, masați ușor în fața și gâtul curat până când sunt absorbite.

# 2 Baxter din California Deodorant Stick

Gâdilicios? Arpitele sunt și regiuni touch-y pentru tipurile de piele sensibile. Din fericire, brandul de îngrijire a pielii LA, Baxter din California, a rulat un stick de deodorant anti-iritant care este aluminiu și fără alcool. Dar, spre deosebire de alte deodorante au naturale, acest parfum eliberează un mosc de plante citrice care va masca de fapt mirosul corpului și va inhiba orice bacterie care provoacă mirosul omului.

Pentru mâneca lungă, butonul cu buzunar purtător de buze, gelul clar al lui BoC nu va pata nici nu schimba hainele, permițând uleiul de arbore de ceai și musetelul de mușețel să vă înfrumusețeze gropile, în timp ce faceți treaba la birou.

Cum se utilizează: Aplicați la arbori subțire.

# 3 Perricone MD Gentle Facial Cleanser

Suferi de pielea uscată și sensibilă? Pericone MD facial cleanser este spălați-vă-face-câștiga. Îngrijirea delicată zilnică elimină murdăria de zi înainte și înapoi fără a vă îndepărta uleiurile naturale, astfel încât să nu rămâneți cu piele strânsă sau senzațională de mâncărime din cauza uscării. Într-o sticlă calmă, verde, smarald, curățitorul este paraben hipoalergenic și găzduiește polifenoli de măsline și extract de ceai verde; doi aditivi alimentari care fac produsele Perricone o formulă hrănitoare și liniștitoare pentru fața sensibilă.

Cum se utilizează: Masați în piele umedă. Urmați cu un hidratant delicat pentru piele.

# 4 Taylor din vechiul Bond Street cremă de bărbierit

Chiar și britanic, Taylor din Old Bond Street îmbutelieză luxurile personale ale străzii Jermyn din Londra în această cremă bogată și cremoasă de bărbierit. Sărbătorind ca un vis, crema este special creată pentru pielea sensibilă și permite o alunecare ușoară a rasului pentru a preveni roșeața, iritarea și părul înghițit, hidratând pielea pentru ao menține moale și suplă.

Cum se folosește: Se prepară o pâslă cu apă și o perie de bărbierit, se aplică pe față și se rade. Reaplicați în timpul bărbieritului, dacă este necesar, înainte de a clăti bine.

# 5 Balsam după bărbierit Neroli Marocan Neroli

După un bărbierit fără iritație, ultimul lucru pe care îl doriți este un balsam de ras, încărcat cu alcool, încărcat chimic, pentru a aprinde roșeața din piele. Uitați-vă la Loosul Neroli marocan absorbit rapid de către Aesop, cu ingredientul principal neroli care împrumuta pielea. Restul este făcut dintr-un amestec de uleiuri botanice, creând un hidratant indispensabil pentru a evita un ten agravat.

Mod de utilizare: Masați o cantitate mică pe piele după ras sau utilizați-o ca hidratant zilnic.

# 6 Scrub pentru exfoliatori Jurlique

Pentru piele sensibilă, gândul unui exfoliator nisipos este suficient pentru a izbucni în stupi. Nu cu Jurlique. Compoziția exfoliantă a firmei Aussie este o cremă exfoliantă non-granulară, destinată utilizării zilnice. Crema este bogată în ovăz, migdale și miere pentru a slăbi și ridica celulele moarte ale pielii și lasă pielea curată și netedă; toate fără a fi nevoie de margele zgâriate.

Cum se utilizează i : Aplicați o cantitate generoasă mâinilor ude și formează o pastă netedă. Aplicați pasta pe față într-o mișcare de presă, evitând zona ochilor. Clătiți bine cu apă caldă.

# 7 Gel de duș pentru plante organice

Clădirea din cadrul companiei de îngrijire a pielii din Brooklyn (așa "eco") a lansat un gel de duș sensibil pentru piele, care sa dovedit popular la New York hipsters și acum rupe pământul obișnuit al bărbaților. Forma ușoară a spălării corpului (care nu conține parabeni, SLS, petrol, siliconi sau substanțe chimice dure și PETA Certified-Free Cruelty-Free) încă spumează într-o spumă mare, în ciuda faptului că este puțin spumant. Iar formula de gel de tip miere arată la fel de bine ca mirosul. Doar nu încercați să-l împrăștiați pe crumpeturile de dimineață.

Disponibil în cinci "arome", soiul Wake Up se mândrește cu rozmarinul și lemongrass pentru a stimula și reînvia mintea și corpul, înainte de a vă agăța ziua.

Cum se utilizează: Aplicați pe palmier și frecați cu spumă peste corp. Clătiți bine.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever