Produse dovedite de styling pentru bărbați cu par lung lung

Anonim

Orice tip care reușește să crească părul lung fără a arăta ca Mickey Rourke merită niște kudos.

Nu numai că durează pentru totdeauna, dar trebuie să treceți și de câteva luni să arăți ca un hobo înainte de a ajunge la un "tocmai am plecat de pe placa mea de surf și m-am potrivit pentru o lungă șansă" .

În timp ce majoritatea bărbaților pot ieși de obicei cu un pieptene rapid, există câteva situații în care un coș trebuie să fie îmblânzit cu puțin mai mult decât apă. Atunci când sfaturi și trucuri în formă de produse de păr masculi lungi vin la îndemână.

Sfaturi pentru bărbați cu privire la coafura lungă și trucuri

Cunoașteți înainte de a crește

Înainte de a vă dezvolta părul, asigurați-vă că aveți obiective realiste și asigurați-vă că aveți răbdarea să vă dezvoltați părul este ceva care se potrivește cu stilul dvs. de viață, de exemplu, dacă sunteți un om de afaceri ascuțit, aspectul "între" ar putea să nu meargă atât de bine.

Obțineți instrumentele potrivite

Pentru a lucra cu părul lung, veți dori să investiți în instrumente bune. Un pieptene din piele mare și o perie de păr de înaltă calitate cu păr natural sunt esențiale. Dacă purtați o coadă de cal, cumpărați niște bande acoperite cu pânză (benzile de cauciuc vor deteriora părul).

Spălați și uscați cu grijă

Șampon și condiție zilnic, dar aveți grijă la uscare. Spălarea prosoapelor este una dintre cele mai mari cauze ale frizziness și divizate. Pentru a șterge prosopul în mod corespunzător, scuturați excesul de apă și îndemnați părul în direcția în care crește, mai degrabă decât frecarea părului cu prosopul.

Relaxeaza-te

Purtarea pălăriilor strânse sau a poneiilor foarte strânse poate provoca o afecțiune numită alopecie de tracțiune, care este pierderea părului datorită deteriorării rădăcinii părului de la tragerea părului prea strâns. Deci, dacă mergeți pentru bunul om, păstrați-l liber și scăzut.

Trim Regular

Deoarece singurul mod real de a îndepărta părul deteriorat este de a tăia secțiunea deteriorată, păstrarea părului tăiat în mod regulat va ajuta la eliminarea capetelor divizate.

Produse pentru stilul superior

Acum știți cum să vă îngrijiți de lungile tăișuri, aici sunt recomandările noastre pentru produsele de păr din cele mai importante cinci bărbați pentru un aspect superior.

Bumble Surf Spray

Un partener de-al meu are un păr minunat de păr și arată întotdeauna ca și cum ar fi fost pe plajă. Cunoscând din Melbourne, el nu a atins marea de vară, așa că, la cerere, i-am învățat secretul: Bumble Surf Spray. Acest spray ușor de textură este făcut pentru ușurință și un pic de volum prea. Este de departe unul dintre cele mai bune produse de pe piață și a fost de mult timp.

A CUMPARA

Kevin Murphy Anti GravitateAnti Gravitatea de Kevin Murphy este un produs care promite mult, dar oferă, de asemenea. Definește parul lung, ondulat, fiind perfect pentru bucle și valuri. Când o loviți cu un uscător de păr, vă oferă o mulțime de volum și țineți în timp ce încă mai simțiți suficient de moi pentru ca altcineva să-și rupă degetele.

A CUMPARA

Jack Black - Cremă textura fină de finisare

Cel mai rau lucru pe care il poti face la parul lung este sa-l plesti cu un gel dur. Cu excepția cazului în care aspectul Lego sau casca este la ce vă aflați, vă recomandăm să încercați Crema de textura Jack Black.

Datorită strălucirii și texturii pe care o doriți, precum și netezirea frizului, această cremă este moale și ușor de folosit plus, de asemenea, pentru părul uscat sau grosier.

A CUMPARA

Alfaparf Precious Nature Parul lung și drept

Data viitoare când cineva vă recomandă să vă puneți un tratament în păr, puteți să râdeți și să începeți în secret să utilizați parul Alfaparf Precious Nature Long & Straight. Uleiul nutritiv ajută la rezistența la umiditate, detanglele lăsând părul moale și matasos. Doamnele vin aici.

A CUMPARA

Patricks - Pachet M1 Matt Styling

Sunt momente când un bărbat trebuie să fie un domn, de exemplu, o întâlnire, un interviu de angajare, o apariție în instanță. Este pentru acele vremuri și multe altele că un stil de păr inteligent și sofisticat poate ajuta la completarea unei prime impresii pozitive. Patricks M1 conferă parului lung o poziție ușoară fără greutate și vă poate duce imediat din pat până la încuietori ușor de manevrat în cel mai scurt timp.

A CUMPARA

Maui Rituals

Uleiul de păr hidratant "Grow Strong" de la Mauli Rituals conține 15 ingrediente puternice utilizate în medicina Ayurveda, un sistem holistic de vindecare dezvoltat cu mii de ani în urmă în India. Câteva picături din această poțiune magică vor ajuta la întărirea parului lung și vor ajuta cu un somn bun.

A CUMPARA

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene