Decizia Qantas de a prioritiza sanatatea mintala este mare pentru calatori in afaceri

Anonim

Călătoriile cu avionul au oferit întotdeauna o scuză excelentă pentru a opri telefonul și pentru a ignora e-mailurile.

Cu toate acestea, Qantas și-a îmbunătățit recent jocul, acordând prioritate sănătății mintale a clienților, permițându-le să ia un program de meditație cu avionul "Proiectat pentru a vă simți calm și a vă ajuta să vă relaxați în aer".

Programul este realizat printr-o serie video, care cuprinde sesiuni de meditație cu ghid de 10 minute; setat în imagini aeriene ale unora dintre cele mai frumoase peisaje din jurul Australiei.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei Qantas, "Clienții pot alege între cinci scene diferite, printre care deserturi australiene, dealuri, coaste, păduri și locuri în amurg, în timp ce ascultă meditația".

Responsabilul pentru clienți de la Qantas, Vanessa Hudson, a declarat că oferta de divertisment extins oferă mai multe oportunități clienților să se bucure de ceva timp "în timpul zborului".

"Clienții ne spun că merită să fie capabili să ia timp pentru ei înșiși și să vizioneze un film sau să citească o carte și acum îi putem ajuta să găsească o mică relaxare suplimentară cu meditație ghidată".

Seria este momentan disponibilă pentru vizualizare pe YouTube, iar o versiune imersivă de realitate virtuală poate fi descărcată înainte de a călători prin aplicația Qantas VR.

Dar pentru cei dornici să încerce la bord, seria video va fi disponibilă din iunie pe sistemul de divertisment Qantas.

Articole Interesante

Cum sa pantofi rock fara sosete daca vrei sa arate ca un rege sartorial

12 cele mai stilate vedete ale săptămânii [03.07.15]

Acestea sunt cele mai bune produse de păr pentru bărbați

Gentleman's Modern Loft De Martin Architects