Motivul real nu vei fi niciodată în formă și ce să faci despre el

Anonim

În calitate de antrenor personal înțeleg multe comportamente umane.

Miercuri, miercuri, pot fi cheltuite cu un manager de nivel mediu la nivel înalt al unei afaceri mici care are o criză de identitate, nu a dormit și a întârziat să se antreneze.

La jumătatea dimineții, un client care a zburat noaptea trecută din America de Nord la 4-5 ore de somn trece prin încălzirea noastră în timp ce discută despre accesul la liniile de conducte cu un politician african.

Mindsetul pe care trebuie să-l aveți

Acestea sunt exemple perfecte de clienți care pot arăta concentrarea de 110% asupra sesiunii și apoi să facă clic pe pregătirea întâlnirilor în momentul în care terminăm, în timp ce se îndreaptă spre oraș pentru a semna contracte de închiriere de miliarde de dolari.

Ei sunt oameni cu totul diferiți care își trăiesc realitatea, atât intenți în diferite moduri, atât ocupați. Și acesta este tipul de persoană pe care trebuie să o deveniți dacă vreți să deveniți în formă, ruptă, înălțată sau orice scop fizic.

Dar de ce nu ați ajuns vreodată acolo?

Intensitatea se auto-perpetuează. Pe măsură ce copacii dispar în pădure, abilitatea noastră de a ne concentra asupra sarcinilor de lucru devine întunecată de listele noastre de lucru. Indiferent dacă orele dvs. de lucru sunt între orele 10: 00-16: 00 sau între orele 5: 00-12: 00, ocupat este de obicei un termen pe care îl aruncăm atunci când ne-am pierdut controlul programelor noastre din cauza variabilelor externe.

Alegerile tale devin reacționale și pierzi controlul

Dacă sunteți incapabil să utilizați timpii de întrerupere pentru amorțire, decât pentru recuperare. După cum Yoda a spus odată, "Am epuizat intențiile noastre bune, pentru o viață sănătoasă ieșim pe fereastră". Cu alte cuvinte, luați-vă rahaturile în ordine în afara sala de sport și veți vedea rezultate.

Săptămânile dvs. nu devin ocupate în mod magic

Modelele sunt evidente dacă lucrați în schimburi, vedeți clienții toată ziua sau știți că joia este o zi întreagă de călătorie. Suntem stresați și ocupați atunci când împingem granițele, ignorând aceste modele previzibile și luând decizii care ne compromite performanțele în sala de sport.

Overbooking Weekends este cea mai mare greșeală

Făcând acest lucru vă veți asigura că aveți puțin timp pentru a vă odihni corpul. Permiterea timpului de odihnă și de reabilitare este unul dintre cele mai frecvente scenarii. În mod similar, peste comiterea nopților de săptămâna lăsată de obicei, profesioniștii epuizați vin în week-end și căutând comportamente amorțitoare, cum ar fi alegeri alimentare slabe și prea mult alcool.

Aceste obiceiuri se compun pe sine

Cineva care se luptă își caută reasigurarea. În timp ce cineva care se află pe partea de sus a jocului său pare a fi încrezător și capabil. Alți oameni îl văd pe fostul popor ca pe un mizerie, acesta din urmă fiind un lider. Mizeria caută o băutură într-o vineri, liderul are goluri pentru a lovi și se ridică devreme pentru o alergare sâmbătă.

Au weekend-uri foarte diferite și, pe măsură ce ciclul se perpetuează, ele sunt tratate diferit și se dezvoltă în diferite rezultate. Aceste rezultate sunt stabilite în comportamentul nostru de zi cu zi.

Depășește scuzele prin rezistență

Este întotdeauna mai ușor de zis decât de făcut, dar performanța este să știi unde vrei să ajungi și să îți optimizezi alegerile zilnice pentru a te ajunge acolo.

Ședința și prioritizarea a ceea ce este important pentru dvs. în stadiul actual al vieții, puteți obține o cantitate enormă de claritate în alegerile de rutină de zi cu zi pe care trebuie să le faceți. Primul pas este identificarea a ceea ce este important pentru dvs. și, prin urmare, ceea ce trebuie să se încadreze în fiecare săptămână.

De acolo, obiectivele pot fi stabilite pentru a vă elimina comportamentele regresive, lăsând timp pentru mai multă mișcare înainte.

Beyonce, ca tine, are doar 24 de ore pe zi. Consumul de alcool, televiziunea și mass-media sociale, atunci când sunt combinate, durează o perioadă enormă de timp. Comportamentele "numite" care distrag atenția minții acționează ca mecanisme de coping pentru intensitatea zilei de zi.

Ca un studiu de caz simplu, să spunem că faceți:

  • 3 ore de băut vineri și sâmbătă
  • Împreună cu o oră de televiziune o noapte
  • Verificați Facebook și Instagram timp de 5 minute de trei ori pe zi.

Aceasta totală este de 14 ore și 45 de minute pe săptămână, echivalentul a 22% sau timpul treaz sau 2 ore de exerciții pe zi.

Având timp liber, timpul de exercițiu și timpul de pregătire a alimentelor este vorba despre crearea spațiului în cap pentru claritate.

Înțelegerea stadiului în viață, prioritățile dvs. și repercusiunile alegerilor dvs. sunt esențiale dacă spațiul este de a vă face visele o realitate.

Cu alte cuvinte, pentru a vă face timp pentru fitness, echilibrați programul cu prioritățile și rămâneți la armele. Vor avea nevoie de toată atenția dvs. mentală și fizică pentru a crește.

Jordan Ponder este fondatorul Paramount Recreation Club & Transform Health din Sydney, Australia. Transformarea sănătății a fost creată pentru a inspira sănătatea obișnuită și a îmbunătăți performanța. Contactați Iordania pentru a organiza o consultare privind nutriția, fitnessul și stilul de viață.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor