Ghișeele Gimnastică răcoritoare care nu vă vor face să arătați ca un creep

Anonim

Să fim cinstiți: adevăratul motiv pentru care mergi la sala de sport nu este să fii rupt.

Sigur, este un frumos perk, dar buzele abdominale și pieptenele de bivol oferă un loc în spatele motivației dvs. reale pentru lovirea sala de sport: o mulțime de fierbinți.

Prima regulă de a impresiona hotties la sală de gimnastică arată bine, așa că asigurați-vă că vă ambalaj antrenament de antrenament într-o pungă de sport, care va face impresia potrivită. În timp ce este practic, bineînțeles.

Herschel de aprovizionare Co Sutton sac de prelată Duffle

Herschel Supply Co a fost doar pe scena din 2009, dar saci de înaltă calitate sunt bine merita o privire. Sutton Bag-ul Tarpaulin Duffel este o siluetă clasică creată de la bază pentru a face o pungă de gimnastică practică și elegantă. Este fabricat din prelata rezistentă la apă, rezistentă la șocuri, pentru a vă asigura că veți purta această duffle de 28 de litri pentru anii care vor veni cu mici hassles. Detalii includ un buzunar frontal convenabil și curele de prindere realizate din același material ca centurile de siguranță.

CUMPĂRĂ ACUM

Campul Duffle de bază de la nord

Dovedită printre cele mai aspre elemente, luate înapoi în jungla urbană. Cadoul de Base Camp Yellow Base de la North Face se află în fața ta într-un mod bun și de aceea merită ca titlu de sac de sport. Punga de 50 de litri este fabricată din laminat ranforsat, care este robust ca iadul și vine cu comoditatea impermeabilizării. Designul în sine nu sa schimbat în 30 de ani ciudați și se reîntoarce la acea noțiune dacă nu este ruptă, nu o rezolvați.

CUMPĂRĂ ACUM

Șeful Porter 3-Way Boston Bag

Titlul japonez Head Porter păstrează lucrurile simple și clasice cu sacul 3 Way Boston. Cu spațiu de stocare extins, un buzunar pentru încălțăminte și buzunare rapide pentru accesoriile mai mici, Boston 3 Way face o pungă de gimnastică ideală. Construcția rezistentă la apă este un bonus pentru cei cărora le place să-și desfășoare antrenamentul în aer liber.

CUMPĂRĂ ACUM

Y-3 Logo Holdall

Regele minimalismului sportiv ne aduce unul dintre cele mai slefuite saci de sport din jur. Yohji Yamamoto sa alăturat echipei Adidas în 2003 pentru a stabili Y-3, iar parteneriatul a înflorit încă de atunci. Această firmă specială este o aventură simplă, cu o închidere cu fermoar de top și cu un stil de bowling. Obligatoriu Y-3 logo-ul de lucru poate fi văzut pe fata fata de sac.

CUMPĂRĂ ACUM

Ienki Ienki Quilted Holdall

Pentru ceva puțin acolo, nu puteți trece de bumbacul verde păducel al Ienki Ienki și de gâscă în jos. Punga are mânere superioare, o curea de umăr detașabilă, o fixare cu fermoar în două direcții, un compartiment intern principal, un patch intern, un buzunar interior și un efect matlasat cu un interior căptușit. A zis cineva vesta de gilet?

CUMPĂRĂ ACUM

Stella McCartney Tubular Holdall

Marca britanică Stella McCartney continuă să impresioneze mulțimile cu design-urile lor reci și cea mai nouă firmă tubulară nu este diferită. Atletism inspirat de atletism se desfășoară adânc în acest portbagaj, care a fost fabricat în Italia și este dotat cu curele de umăr, o prindere cu fermoar de sus, un logo pe față și logo-ul în față.

CUMPĂRĂ ACUM

Saint Laurent Cilindric Holdall

Vom ajunge pe segmentul de pungi sportive acum și în timp ce sunt scumpe, designul lor ascuțit este secundar. Luați, de exemplu, deținutul lui Saint Laurent. Casa de modă franceză se îmbină cu meseria specială cu eticheta rock 'n' roll. Această bordură cilindrică din bumbac negru de la Saint Laurent are mânere rotunde și o închidere dublă cu fermoar pentru acces rapid și ușor în orice moment.

CUMPĂRĂ ACUM

Tomas Maier Camo Weekend Duffle

Iată unul pentru fanii camo. Acest sac de bumbac de sută la sută de la Tomas Maier prezintă mânere rotunde, o curea de umăr detașabilă și reglabilă, o prindere cu fermoar de sus și un compartiment intern principal. Este, de asemenea, frumos frumos să te uiți.

CUMPĂRĂ ACUM

Articole Interesante

Cel mai recent hotel de lux al Germaniei este un complex închis în trecut

Chic Templestowe Residence De Christopher Elliott Design

Ghid de inspirație: 50 de moduri de a purta un costum negru

Introducerea fotografiei lui Jared Thomas Kocka