Regulile de moda de zi de zi pentru bărbați care pot face sau rupe stilul tău

Anonim

Da - individualitatea este cheia, dar există unele must-dos sartorial care nu pot fi ignorate pentru gentul elegant tot timpul. Iată 8 reguli de stil pe care ar trebui să le urmăriți întotdeauna pentru a transforma un costum într-unul bun.

Regula # 1 Mix Textures

Prin definiție, textura este compoziția sau structura fizică distinctă a cevaului, în special în ceea ce privește dimensiunea, forma și dispunerea părților sale. La modă, cea mai ușoară și mai eficientă modalitate de a texturiza aspectul este cu țesături diferite - stratificarea materialelor mai grele pe și în jurul celor mai ușoare, pentru a face ca materialele îndrăznețe să iasă în evidență. Textura vine, de asemenea, cu culori de stratificare, model și stralucire cu ceea ce purtați.

Smart casual

Cablurile tricotate sau ușor țesute sunt o modalitate foarte bună de a adăuga textura la un costum. Împerecheați cu blugi blugi denim și pantofi derby din piele de piele (cea mai texturativă din piele). Lenjeria este una dintre cele mai bune și mai ușoare căi de a adăuga textura. Ca un blazer, lenjeria de piatră pe o cămașă și o pantaloni în afara călătoriei caută o textură inteligentă instantanee.

Costum de ocazie

Un pantalon plisat este o modalitate ușoară de a adăuga o anumită textură unui costum plictisitor. Ca un pantaloni separați, plisați în amestec de lână, mergeți bine cu un burete de lână tainic. Echilibrează aspectul cu o cămașă albă clară. Purtați gâtul deschis cu o cravată de gât de paiete sau o cravată de mătase. Una dintre cele mai bune branduri de îmbrăcăminte pentru textură în acest sezon este LBM 1911. Și acest ghid pentru a se potrivi materialelor este, de asemenea, prietenul tău.

ocazional

Jachete din piele peste tei adăugând densitate și strălucire la un aspect casual. Bucătăriile relaxate din amestec de bumbac sintetic conferă fundului dvs. o densitate medie texturală și o strălucire ușoară (cu cât este mai sintetic mai strălucitor) și apoi cizme Chelsea din piele de vițel (cu bocanci pentru o ciocnire suplimentară) sau mocasine de ciucuri (textura materialului) opțiunile de reproiectare a hainelor de animale, în concordanță cu jacheta. David Beckham roade textura din piele cel mai bun.

Echipament sportiv

Satine nailon jachete puffer stau bine peste bumbac mătase jersey tricou pentru a echilibra strălucire. Pentru toaletă, pantaloni scurți din sticlă de la sticlă, sau pantaloni din pantaloni neopren (crează un material din wetsuit) adaugă unghiuri arhitecturale la lenjeria tipică. Teioanele și uneltele ar trebui să fie păstrate plat și curate. Verificați Moncler și H & M pentru o inspirație sportivă de lux.

Regula nr. 2 Cunoașteți dimensiunea dvs.

Stilul se bazează pe potrivirea corectă și știind cum să te îmbraci pentru tipul tău. Costumele și blugi sunt cei doi vinovați principali ai necorespunzătoarei (precum și cumpărarea de tricouri care sunt strânse în coșul de gunoi Euro).

costume

Vedeți un croitor profesionist care își cunoaște pauzele de pantaloni din scaunele pentru costume și diferența dintre vârfurile și șalurile șalului. Obținerea unui costum personalizat ușurează toate stresul. Pe scurt, costumele trebuie să fie plate și tăiate ascuțite pe umăr și atunci când sunt butonate nu ar trebui să tragă. Pantalonii ar trebui să stea pe oasele șoldului în mod natural, fără să se îndoaie în spate, în timp ce lungimea pantalonului nu ar trebui să se prindă la gleznă și să păstreze piciorul potrivit. Împrospătați-vă prin citirea primului nostru ghid de cumpărare.

Blugi

În afară de blugi subțire, care ar trebui să fie cumpărat destul de subțire pentru a permite eventuala întindere, toate denimul ar trebui să fie confortabil, dar confortabil pe talie. Un deget ar trebui să poată aluneca în trupa fără prea multă forță. Iată un ghid bine rotunjit pentru designer denim, pentru a începe să începeți.

Regula 3 completează în mod regulat elementele de bază albă

Reaprovizionarea albului de bază, precum hainele în sine, este simplă. De la lenjerie de corp la șosete, până la șosete, treceți prin sertare în fiecare lună și aruncați orice obiecte care nu sunt prezentate: gri, pătate, rupte, inestetice. Scapă de ei. Incert? Aruncați-l oricum. Găurile nu asigură ventilație suplimentară; și petele sunt departe de a fi artistice sau sentimentale; ei descriu o abordare leneșă a stilului și semnalează o igienă slabă pentru oricine care trebuie să le asiste. Chiar dacă îmbrăcămintea rămâne fără gură timp de câteva luni, reîncărcați în fiecare sezon, indiferent. Albii de bază arată mai bine luminoși. Aveți nevoie de o inspirație nouă? Iată ghidul nostru insider pentru lenjerie de corp bărbați.

Regula # 4 Păstrați un buton deschis

Butoanele sunt făcute să fie fixate, nu? Nu intotdeauna. Cu excepția cămășilor, a polo și a pantalonilor, a șorturilor și a blugilor, un buton ar trebui lăsat în permanență golit. Această regulă de stil se referă la blazere și jachete de costum, într-adevăr. Când este așezat, o jachetă deschisă oprește aglomerarea și permite mișcarea liberă și, în timp ce stă cel puțin butonul inferior al sacoului, trebuie să fie anulate. Pentru un jachet cu două butoane, fixați butonul de sus; în timp ce un costum cu trei nasturi ar trebui să fie limitat fie la mijlocul fie la cele două butoane de sus. Pentru a evita ca îmbrăcămintea să se uite întinsă, trebuie doar să faceți clic pe mijloc.

Regula # 5 Știți cum să purtați și să legați o legătură

Mai întâi, alegeți cravata potrivită pentru cămașa potrivită și ocazia potrivită. Apoi învățați cum să le legați. (Verificați Youtube pentru videoclipurile tutorial în funcție de nodul pe care îl urmați). Greselile principale includ o cravată legată de scurt sau prea mult timp; un nod căutător care nu umple golul dintre guler sau un nod care arată orice parte a capătului îngust al cravatăi. Scopul pentru vârful cravată este de a schimba catarama centurii și asigurați-vă că nodul stă ca un buton împotriva gulerului. Evitați legăturile de noutate și vă rog, nu puneți cravată în pantaloni.

Regula nr. 6 O declarație-accesoriu pe costum

Similar regulii de branding # 3, accesoriile trebuie să fie complementare și să nu preia controlul echipamentului. Se amestecă și se potrivesc accesoriile subtile în cadrul unei tinute - cum ar fi un ceas metalic, inelul de semnătură și pinul argintiu - dar două dintre cele trei trebuie să fie minime și să ia un loc în spate pentru gloria strălucitoare a celui de-al treilea. Suntem fanii unui ceas clasic pentru orice ocazie pentru a echilibra bling-ul de la alte metale prețioase din corpul tău. Cu materialele, cravatele pătate și cravatele potrivite sunt perfect potrivite, dar păstrați eșarfa imprimată cu mătase macro sau bijuteria de cravată încadrată în bijuterii când jucați jocurile simple.

Regula # 7 Păstrați ocazional încălțămintea - adecvată

Evenimentele formale vor necesita întotdeauna un pantof de îmbrăcăminte bine lustruit - fie derby, fie versiunea oxford sau brogue a celor două. În piele (pielea calculelor este drăguță) și negrul este cel mai sigur pariu, mai ales dacă poți purta un tux. Pentru costume, amestecați-l cu maro închis sau chiar bronzați și adăugați textura cu o piele netedă sau piele.

Îmbrăcămintea obișnuită este doar asta - relaxată, dar nu "nimic". În timp ce adidașii sunt rege, du-te pentru un stil retro pentru a juca lucruri sus și ca pantofi rochie, noroi, zdrențătoare traineri cu șorțuri și gauri sparte, sunt un mare "nu". Espadrillele în panza sau șoferii sunt pantofi de week-end grozav, în timp ce tricourile trebuie să rămână la plajă. Sandalele sunt următorul pas în sus, dar ele păstrează masculin (fără impersonații de gladiatori, vă rog).

Smart casual este vorba de pantof. Pantofii adulți albă vor avea blazeri și blugi și chiar un costum casual. Moccasinele din piele sunt perfecte și nu optează pentru șosete pentru un eveniment de o zi. Pop-colorat derby-uri sau stiluri oxford lumineze un aspect și du-te pentru o talpa chunky, din timp în timp.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor