Ryan Reynolds "Bătălia cu anxietate dovedește Percepția bărbaților de sănătate mintală este în schimbare

Anonim

"Hei ce mai faci?"

"Da, bine, cum te descurci?"

"Da, nu rău, nu rău".

În ce moment arta nobilă de a nu aduce prietenii tăi când ai avut o zi proastă încep să-ți afecteze sănătatea mintală? Este încă tabu pentru băieți să vorbească despre sentimentele lor ~? Nici una dintre aceste întrebări nu are un răspuns direct. Cu toate acestea, dacă ultimul interviu al lui Ryan Reynolds cu New York Times este ceva de trecut, timpul se schimbă.

În interviul cu toată povestea, steaua Deadpool a dezvăluit: "Am neliniște, am avut întotdeauna neliniște. În inima deschisă" Sunt îngrijorată de acest lucru "și am fost în profunzimea capătul mai întunecat al spectrului, care nu este distractiv "( NYT ).

"Înainte de fiecare apariție de talk-talk-uri, el este îngrozit de groază și greață și devine destul de convins că ar putea muri".

Deși își dăruie tatălui să-l învețe să fie "Urmăritor, ascultă-te îndeaproape și tragedie plumb pentru absurd", a declarat Reynolds pentru The Times că anxietatea sa a început la o vârstă foarte fragedă, când a devenit un " casa și tunderea gazonului, încercând să remedieze "orice ar putea să-i lase pe tatăl său".

În afară de umor, pentru a face față anxietății, Reynolds ia spus NYT că folosește aplicația Headspace și își amintește că, de îndată ce va merge pe scenă, senzația va dispărea; "Când se deschide cortina, acționez asupra acestei capcane, iar el se preia și pleacă din nou odată ce plec de pe platou."

Indiferent de cartea copiilor pe care le-am citit copilului meu țipând pe un avion, moralul povestirii este întotdeauna ceva despre o vasectomie.

- Ryan Reynolds (@VancityReynolds) 7 august 2016

Pentru a discuta despre importanța deschiderii publice a lui Reynolds, l-am lovit pe Luc Wiesman, fondatorul companiei D'Marge, care a spus că acest lucru ar putea fi un punct de atracție pentru sănătatea mintală a bărbaților:

"Celebritățile de sex masculin care vorbesc deschis despre anxietate și depresie reprezintă un pas imens spre bărbații care văd problema într-o lumină mai pozitivă și mai ușor de gestionat. Ea afectează atât de mulți oameni, totuși atât de mulți refuză să vorbească despre asta. Full credit pentru Ryan pentru că a reușit să se descurce și să vorbească despre asta.

Reacția bărbaților la Reddit, un loc mai cunoscut pentru trollingul vicios decât epifaniile emoționale, sugerează, de asemenea, că băieții încep să privească anxietatea și depresia într-o nouă lumină. A venit un timp, sigur, dar aceste răspunsuri la interviul lui Reynolds evidențiază cât de departe am venit de când vorbeam despre altceva decât sportul, care ne-a adus o tăcere ciudată.

  • Anxietatea nu este o glumă. Uneori este o saptamana sau doua intestatii iritabile si rahaturi rele si uneori este o bucata in gat. Uneori este îngrijorătoare de un bum pe picior și câteodată se simte amețit fără niciun motiv.
  • Anxietatea se poate manifesta fizic și poate fi destul de debilitantă. Cred că sunt niște oameni care nu înțeleg. Nu e doar nervos. E simptome fizice ale unei panici emoționale pe care nici măcar nu o cunoști.
  • Am plecat de lucru într-o zi din cauza durerilor ascuțite în piept. Am crezut că a fost un atac de cord (nu a fost). Aproape a avut un atac de inima in momentul in care a venit proiectul de lege.
  • Este ca un alter ego rău. Știe exact de ce ți-e frică în acel moment și exact unde te lovește.
  • Im trăiesc cu GAD acum 9 ani (și im 24) și am acumulat puterea de a merge la un psihiatru ca acum 9 luni, pentru că sa manifestat și în depresie. La naiba.

Și nu numai confesiuni. Cititorii au fost, de asemenea, la îndemână pentru a oferi motivație și sprijin.

  • Felicitări pentru găsirea unui drum spre un psihiatru. Acest pas este greu ca dracu 'să faci, dar odată ce ai terminat, ești pe drum spre niște rahaturi bune.
  • Mă bucur că ai pus în cuvinte sentimentele pe care le simt.
  • Uneori citești ceva și e ca și cum "wow persoana asta o primește" mă ajută să mă simt mai bine știind că nu sunt singur!
  • Am același lucru. Exercițiul mă ajută foarte mult. Mai ales alergând. Am avut cateva zile rau si e de rahat. Întotdeauna trebuie să fac ceva.

Articole Interesante

Cel mai recent hotel de lux al Germaniei este un complex închis în trecut

Chic Templestowe Residence De Christopher Elliott Design

Ghid de inspirație: 50 de moduri de a purta un costum negru

Introducerea fotografiei lui Jared Thomas Kocka