Economisiți timp și bani cu aceste coafuri cu menținere redusă pentru bărbați

Anonim

Omul de întreținere redus poate să se simtă în afara locului în jurul sfaturilor stilului și a ghizilor de îngrijire. Tot ce dorește este să păstreze lucrurile simple, în timp ce guruții de modă și coafașii îl bombardează cu apeluri constante de a purta mai mult, faceți mai mult, fiți mai mult.

Nu aici la D'Marge. Apreciem dandies-urile la fel de mult ca și dudii de la pământ. Poate că nu ai abilitățile. Poate că nu ai timp. Poate ești prea leneș să-i faci. Indiferent de motivul pentru care preferați părul fără efort, am adunat cinci stiluri care vă vor arăta bine cu puțină muncă.

Ras la perfectiune

Să-l scoatem pe ăsta din cale chiar acum. Nici o coafura nu are o intretinere mai mica decat nici un fir de par. Dacă scalpul tău este în mod natural neted, acesta nu are nici un rol. Dacă nu sunteți binecuvântat de chelie, este încă unul dintre cele mai simple căutări de realizat. Singura cerință de a scoate acest anti-stil este un cap frumos în formă.

În mod fierbinte

O lovitură este masculină și necesită eforturi minime. Rock-ul nu are nici un produs sau un stil cu un pic de pastă pentru un aspect mai îngrijit. Noutatea dvs. nou-nouț poate fi completată de o barbă scurtă, îngrijită, care elimină nevoia de ras de zi cu zi și dublează puterea de întreținere redusă.

Slick It Back

Sunați-l o aruncătură militară sau un copiator Macklemore. Oricum, tăierea subcutată sau tradițională este o opțiune ușoară pentru chiar și pentru cel mai neputincios bărbat. Păstrați părul scurt pe spate și pe laturi, și lungi în partea de sus, fără amestecare între ele. Lăsați topul neatins, trageți-l înapoi și adăugați o mică pomadă pentru efectul slick. Va dura 2 minute și tu ești ușa noastră.

Shaggy La fel ca dimineața zilei de duminică

Dacă ești un băiat adolescent cu o bătălie pe Taylor Swift sau un tip surfer care îi place efectul de apă sărată, acesta este aspectul tău. Creșteți părul lung și slăbit. Tăiați-o în straturi cu o simțire ușoară a capului. Pentru stil, pur și simplu aplicați produsul pe părul umed și agitați. Treziți-vă pe parcursul zilei. Aceasta face ca fanii să fie loviți.

Live Long (& Tie It Back)

Dacă funcționează pentru Jared Leto și Willy Cartier, cât de rău poate fi? Nu este un motto de viață bun, ci o abordare bună a părului pentru bărbații mai aventuroși. Leto a aruncat cu prudență, și tuns, la vânt, lăsându-și încuietori luscious cresc la niveluri impresionante Isus. Nu putem fi toți stele rock, dar cel puțin poți să arăți ca unul.

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang