Shirt & Tie Combos care vă va face remarcați pentru motivele corecte

Anonim

Odată blocați cu cămăși albe și costume înfundate ca singura opțiune pentru birou (cred că Jon Hamm în Mad Men), bărbații au fost eliberați să poarte aproape orice cămașă colorată pentru a lucra în aceste zile. Și există chiar și posibilitatea de a purta o cravată - sau nu, în majoritatea locurilor de muncă. Și una tipărită, colorată la asta.

În ciuda libertății, mulți sunt blocați într-o rutină de îmbrăcăminte de lucru: constrânși într-o cravată de culoare sigură și combo de cămașă albă, pur și simplu pentru că nu vrei să te uiți prea mult la colegii tăi. Pentru alții, răzvrătirea împotriva găurii a dus la o cravată de neon cu o colaborare cu camioanele zgomotoase care este mult mai bolnăvicioasă decât este dulce.

Iată ghidul nostru final pentru cămăși și combine de cravată (care vă va înscrie o promoție). Luați în serios munca ta în serios și stil profesionist în serios, astfel încât să le omorâți la următoarea ședință de consiliu.

Contrast Culoare # 1

Cămășile în albastru deschis sunt foarte interesante în aceste zile. Și, în ultimii ani, și roz deschis. Cele mai bune știri? Ambele aceste pasteluri sunt culorile oficiale pentru anul 2016. De aceea am ales cele două nuanțe pentru acest articol. Să începem prin purtarea cămășilor de culoare roz sau albastru deschis - folosind culori de contrast.

Culorile contrastante stau una pe alta pe roata de culori. Deci, pentru albastru, uita-te la portocaliu, rosu sau galben, dar într-o versiune muted (nu mandarine, vă rugăm), astfel încât nuanțele sunt mai mult ca ars portocaliu, visiniu și muștar sau aur.

Roz? Ei bine, cămașă pastel este feminin nu mai mult, cu o cravată masculină marină (culoare de contrast roz pe roata). Continuați, adăugați niște sass la stilul dvs. de lucru.

# 2 Culoare complementară

Păstrarea cu tema cămașă albastră, găsirea unei opțiuni de culoare complementară, tonală sau analogică într-o cravată reprezintă o victorie în birou. Verdele este o culoare complementară albastru. O cravată verde din pădure face o afirmație rafinată și fără efort la locul de muncă, în timp ce substanțele neutre de bază - cărbune și maro - sunt ideale pentru bărbații care folosesc o jachetă de model - fie ea, o fereastră sau o bandă de cretă.

Violet sau violet (întotdeauna într-o nuanță profundă) sunt opțiuni tonale pentru shirting roz. Evitați doar roșu (la clasic) și roz-pe-roz, care arată puțin dulce bolnav. Încredeți-vă în instinctul dvs. estetic cu roz și dacă sunteți prea zaharină, schimbați-l de la suita .

# 3 Knit pe imprimare

Textura - la modă - este concepută pentru a obține o culoare mediocră a blocului și a da o adâncime necesară. Cravatele de tricot sunt primele madonne ale texturii, cu fața și centrul; ridicând chiar și cea mai colorată și mai tare cămașă cu lovitura lor granulată.

Îmbrăcați cu o cămașă de dungi sau cu gingham, legăturile tricotate neutre par să funcționeze cel mai bine; granulația lor purtând o simț de pământ, organică, adăugând un element natural la zgomotul modelului dedesubt. Optați pentru verde, flăcări, negru sau maro pentru o victorie sigură a focului în birou - mai ales dacă tricoul joacă deja bine cartonașul colorat.

Cravatele tricotate fac o schimbare răcoritoare de la stilurile de mătase omniprezente și vor adăuga un lift de bun venit pentru croitorie. Pentru extra bang, du-te pentru o varietate de mătase pură cu tricot în două tonuri; va arăta interesant de aproape (minunat pentru întâlnirile clienților) și se amestecă rece de departe (tonifiat destul de mult atunci când se prezintă în sala de consiliu).

# 4 Clash of Pattern

Cămăși tipărite sunt în cazul în care lucrurile pot deveni complicate. Cămăși cu cămașă sunt mai versatile și pot fi, de obicei, asociate cu o cravată mai mare sau mai mică, fără ca cravată să se piardă. Cu toate acestea, verificați cămășile arată mai bine cu o cravată mai mare.

Pentru tipul care dorește să meargă îndrăzneț, uita-te la paisley și printuri geometrice. Cheia este legată de regulile standard de culoare, așa cum se menționează mai sus - complementară sau de contrast - și este un aspect frumos atunci când o parte din tricoul de culoare are caracteristici în imprimarea cravată.

Stripele arata grozav si pe tricouri. Doar păstrați cravata dungă mare și îndrăzneață - să vă țineți pe cont propriu împotriva cămășii de verificare și asigurați-vă una dintre culorile de pe cravată utilizată (undeva) pe cămașă. Același lucru este valabil și pentru polca puncte.

Asemenea oricărui moment în care vă îmbrăcați, asigurați-vă că vă verificați înainte de a vă angajeze. Dacă se simte ciudat, prea ocupat sau forțat, se adaugă în schimb o cravată colorată. Și ieșiți pe ușă.

Modelul # 5 Perfect

Corespondența tipăririlor - dungi pe dungi sau verificări ale cecurilor - în ciuda acestei familiarități, poate fi la fel de complicată ca amprentele conflictuale. Să începem cu verificări.

Fereastra de verificare a ferestrelor este mai deschisă pentru a se potrivi cu o altă verificare, datorită faptului că scara este atât de mare, iar modelul atât de subtil. Mici tricouri cu gingham de verificare sunt cele mai tradiționale și casual în lumea afacerilor, dar nu funcționează bine o cravată verificată.

În schimb, optează pentru o cravată colorată și completează una dintre culorile verificate din cămașă.

Stripurile sunt mult mai ușor de dublat. Doar schimbând direcția. O cămașă verticală cu dungi pare foarte bine asociată cu o cravată orizontală sau diagonală dungată. Există un contrast puternic între cele două piese, care vă vede pe cei doi pe cale amicală să vă ducă în săptămâna dvs. de birou, în stil.

# 6 Casual și curat

Pentru minimalist, aspectul curat și curat vă va face să vă simțiți încrezători la locul de muncă. Făcând un look tonic și textural este calea de stil pe care să o luați aici.

Selectați o cămașă colorată în bloc - albastru, verde, gri sau culoarea preferată a pastelului - o cravată. Shunning o cămașă cu model, optează pentru o cravată de mătase de grenadină - realizată într-o culoare solidă, cu interesul vizual fiind țesutul unic - mai fin decât cravată tricotată, dar mai granular decât cravată plată.

Cămășile și cravatele de cămașă monocromă funcționează - cămașă albastră cu cravată marină - mai ales când jacheta este tare în imprimare, culoare sau este o capodoperă textura, cum ar fi tweed-ul.

În cele din urmă, arsenalul tău de vineri casual are nevoie de o cămașă de denim - una cu un guler cute sau drept pentru a păstra stilul de afaceri. Bogat în textura și într-o gamă de nuanțe de indigo, toate cămașă de bumbac are nevoie acum de cravată neutră de flanel - pentru a alinia cu cămașă denimă de patrimoniu și strat rustic de tweed.

Legate de: Un ghid pentru a Rocking denim cămăși ca un robust Gentleman

Cuvântul final

Nu fi întotdeauna o tricou alb. Jucând în jur cu contrastul și amestecarea culorilor tonale - și modelul imprimat - veți afla în curând ce funcționează și ce nu.

Ideea este să descoperiți câteva combinații care se potrivesc tonului pielii și stilului dvs. personal, făcând îmbrăcați în dimineața de luni, doar puțin mai ușor. Singura regulă de aur? Cravata ar trebui să fie întotdeauna o nuanță mai închisă decât cămașa, fără excepție.

Legate de: Aceste legături va lua dvs. Suit Joc de la zero la erou

1/9

2/9

3/9

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene