Compania Silicon Valley vă va ajuta să scăpați de greutate. Dacă le trimiteți mai întâi o goie de sine

Anonim

Adânc în jos, toți avem dismorfie corporală. Unii dintre noi suntem supracritici și conștienți de sine, în timp ce alții ne arată cu nerușinare șase pachete abia existente fiecare scuză pe care o primesc. Din fericire, pentru majoritatea dintre noi, aceste ochelari colorați (sau nămoluri) nu sunt o problemă prea mare, dar pentru cei care ar dori să-și cunoască corpurile în 3D, 4 milioane de puncte de detaliu, Naked Labs Inc. o soluție.

Laboratoarele Naked sunt o inginerie de pornire din Silicon Valley de 1.395 de oglinzi inteligente, cu un corp complet, concepute pentru a vă oferi un feedback sincer despre gradul de potrivire.

Naked, recent lansata oglinda 3D de scanare a corpului, foloseste lumina infrarosie pentru a-ti evalua corpul, spunandu-ti procentajul de grasime corporala si raportul dintre grasime si masa musculara. Iar odată ce o conectați la telefonul inteligent și o utilizați în mod regulat, vă va ajuta chiar să vă urmăriți progresul în timp.

Maxim o numesc: "Un stand-in pentru diagnosticul umilitor, deși motivant, pe care îl dau în timpul unei sesiuni de antrenament personale când te alături unei noi sală de gimnastică".

Deși asta este modul în care minții de fitness din Valley și cei care administrează micro-dozarea îi vor folosi, fără îndoială, oglinda poate fi, de asemenea, un instrument de modă, de zi cu zi, pentru iubitorii de tehnologie timid din gimnastică.

După cum indică tendințele digitale, Naked este mai mult decât o oglindă inteligentă - este, de asemenea, o scală rotativă conectată și o aplicație mobilă însoțitoare, care permite utilizatorilor să urmărească modul în care se schimbă corpul lor în timp, făcându-i un " "Pentru joggers casual, precum și sportivi olimpici.

"O pagină din kitul de presă se remarcă, numită cu ușurință" Take nudes ". Cel puțin creatorii dispozitivului își explică gândirea. "Numai pentru ochii tăi, desigur, " citește. Aceste date sunt mult mai profunde decât numerele de pe scară. Naked vă ajută să înțelegeți modul în care se schimbă corpul dvs., astfel încât să puteți rămâne motivați să vă atingeți obiectivele "( Tendințe digitale ).

"Așteptăm cu nerăbdare această zi de mult timp", a declarat directorul Naked Farhad Farahbakhshian într-o declarație. Astazi, oamenii cauta metode bazate pe dovezi pentru a urmari sanatatea si fitness-ul, care nu sunt concentrate doar pe greutate. Suntem incantati sa facem Naked in casele oamenilor pentru a le oferi o mai buna intelegere a ceea ce se intampla in corpul lor si pentru a le ajuta sa lucreze pentru atingerea obiectivelor lor.

Atâta timp cât nu există scurgeri a la iCloud, se pare că este un produs grozav pentru masochiștii din dulapuri, cu o groapă mare care arde o buzunar în buzunar.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării