Simple Obiceiuri care dovedesc că ești un bărbat bine îngrijit și nu un sângeros Slob

Anonim

Grooming. Cât de dificil poate fi? Foarte mult, având în vedere fixarea noastră cu cele mai recente tendințe de coafură și trucuri rapide pentru căutarea părului facial mai bine. Și apoi, se face mancaping - jos. Uh-oh.

Indiferent de cârjelul de înfrumusețare, simplul este mult mai bun decât orice suprasolicitat. De ce ne-am compilat o listă rapidă a ceea ce este considerat obișnuit pentru a deveni un bărbat bine îngrijit: piele impecabilă, păr frumos și dinți albi. Nimeni nu sa nascut frumos. Iată 6 obiceiuri simple ale bărbaților bine îngrijite pe care fiecare om ar trebui să le folosească în rutina zilnică de baie.

Ai un semn de semnătura

Colonia sau parfumul dvs. spune multe despre gustul personal, motiv pentru care bărbații bine îngrijit au acest lucru. În primul rând, mergeți la un vânzător de parfumuri cu reputație - unul care comercializează atât nume mari, cât și cele mai bune vânzări și mirosuri de tip boutique. Aplicați și înghițiți și lăsați parfumul să moară pe card sau pe piele. Cunoașteți-l, duceți-l acasă cu dvs., trăiți cu el în timp - numai atunci puteți ști cu adevărat dacă vă place sau nu.

Dacă nu sunteți mulțumit de o marcă de pe rafturi (sau de conținut cu miros ca oricine altcineva), atunci vă armonizați propriul miros. Ca un costum la comandă, se va potrivi personalității și stilului tău ca o mănușă. Pe scurt, luați-vă timp să încercați înainte de a cumpăra. Exista mai mult de parfum decat de a forma o loialitate cu Team Citrus, Team Sugar sau Team Spice.

Tu Brush (și Floss)

"Cât de fierbinte este respirația urâtă", a spus nimeni, niciodată. Iată de ce este imperativă igiena dentară - pînă la pămîntul-pietriș. Flossing face aproximativ 40% din munca necesară pentru a elimina bacteriile lipicioase, sau placă din dinții dvs., în special în între dinți, în cazul în care periaj nu ajunge la.

Placa generează acid, care poate provoca cavități, poate irita gingiile și poate duce la afecțiuni ale gingiilor - una dintre principalele cauze ale respirației urât mirositoare. Tu urmezi? Nici măcar apa de gură sau menta ocazional nu înlocuiește ferocitatea unui ateu bun. Ti-e teama de lucrurile rosii? Sangerarea inseamna ca gingiile sunt inflamate, deoarece placa a fost construita si trebuie curatata. Brut. Dar, nu te lasa sa te descurajezi. Floss - cel puțin o dată pe zi, iar sângerarea, placa și respirația urâtă încetează.

Tu stii tipul de par

Este bine și bine să doriți cea mai tare tunsoare a sezonului. Dar bărbații bine îngrijitori își cunosc mai întâi tipul de păr și apoi decid asupra unei coafuri funcționale bazate pe ce le-a dat genetica. Acestea sunt principalele caracteristici ale părului care trebuie luate în considerare:

  • Densitate: gros, mediu sau subțire
  • Porozitate: capacitatea părului de a menține umiditatea (scăzută, medie sau înaltă)
  • Elasticitatea: capacitatea părului de a se întinde și de a nu rupe (scăzut, mediu sau înalt)
  • Model curl: drept, ondulat, cret sau coilic

Descifrați tipul de păr folosind lista de verificare de mai sus. Dar asigurați-vă că faceți acest lucru numai atunci când părul este natural : uscat, curat și gol de orice produs de păr care inhibă o evaluare reală. Apoi, mergeți la un frizer (cu o fotografie, dacă doriți), pentru a explica aspectul pe care îl urmați. Apoi, cu aprobarea pro trebuie să continuați cu coafura de vis.

Tu stii tipul tau de piele

La fel ca părul, bărbatul bine îngrijit își cunoaște tipul de piele specializat. Tipurile principale de piele pentru bărbați sunt uleioase, uscate, sensibile și normale. Indiferent dacă aveți nevoie de mai multă hidratare în piele sau de eradicarea uleiurilor din cauza unor pori înfundate, starea naturală a pielii (cauzată de genetică și dietă, într-adevăr) va afecta produsele de îngrijire a pielii de care veți avea nevoie și cât de intens vă regim.

Apoi, există mediul fizic în care locuiți / lucrați. Lucrați într-un birou? Luați în considerare afectarea aerului condiționat la uscarea pielii. Și dacă sunteți în afara muncii, soarele și vântul joacă un rol în uscarea și chiar arderea pielii. Elementele esențiale de îngrijire a pielii includ un hidratant non-gras (cu o protecție suplimentară UV este un plus), un produs de curățare a feței și un exfoliant (care trebuie folosit înainte de bărbierit).

Vă rezervați întotdeauna în avans

De la frizerul care se potrivește cu tehnicianul de unghii care împinge cuticulele înapoi, un bărbat bine îngrijit se potrivește cu rutina de îngrijire externalizată (după unele cercetări în cele mai bune frizerii, desigur). Mai important, are în prealabil părul, barba, ceara și "orice" întâlniri rezervate.

Deci, nu este niciodată o cauză de a privi neglijent, pur și simplu pentru că nu a putut lua o ședință cu persoana lui. Vizitați aceste persoane la fiecare 4-6 săptămâni și, în caz de situații de urgență, aveți aceste persoane la apeluri rapide.

Ai primit bilele pentru a solicita ajutor și sfaturi

Acest lucru duce la cel mai important obicei simplu de bărbați bine îngrijit - ei caută ajutor sau sfaturi de la alții. Dacă nu sunteți sigur pe tipul dvs. de piele, consultați un terapeut de piele / frumusete sau un medic de familie, în special în ceea ce privește pielea severă uleioasă / uscată (problema ar putea fi mult mai profundă decât utilizarea unei anumite creme de față).

Nu îți poți descifra tipul de păr? Discutați cu flerul data viitoare și întrebați ce tip sunteți. Garantează că vor fi impresionați, chiar că ai făcut deranjul să întrebi. Și apoi, ca profesioniști, pot sugera produse de păr potrivite pentru a vă ridica jocul de păr.

În cele din urmă, găsiți o femelă în viața dvs. (prietena, soția sau soră) și discutați câteva trucuri de îngrijire. Mai mult decât bărbații, femeile au fost inundate cu regimuri de înfrumusețare și produse de îngrijire (în special pielea și părul) toată viața lor și au păstrat pietre prețioase, așteptând să fie descoperite.

În timp ce trupurile de sex masculin și feminin nu sunt la fel de asemănătoare, există cu siguranță o intersecție în modul în care cele două sexe (ambele fiind umane) reacționează la mediile "vieții" (vremea fizică, dieta / exercițiul și stresul de muncă / relații). Acest lucru are toate impactul asupra pielii, părului și igienei dentare.

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang