Simplu trucuri pentru a balansoare de plajă pe tot parcursul anului

Anonim

Există ceva atât de eliberator de părul de plajă. Modul în care tinde să se așeze - fără efort, acoperit cu sare de nisip pentru acel aspect perfect vânturat.

Atunci când încuietorile noastre sunt cele mai groase, plutitoare și (în ciuda unei mici pietre), arătați cele mai bune. Dar nu prea are rost să ai părul ucigaș dacă stai pur și simplu pe nisipul tău. Vrei ca părul de pe plajă să rămână cu tine, ca frunze de vară și lovituri de iarnă pe aici. Sau când cursa duminicală la marginea oceanului se termină la apus.

Apoi, dintr-o dată, este luni dimineață și cu un șampon, părul tău de plajă este spălat; doar pentru a lăsa domnul Fluffy să se uite la tine.

Deci, iată un ghid simplu pentru a notra acel păr de plajă evaziv pe tot parcursul anului - fără un singur grătar de nisip implicat.

Obțineți o anumită lungime

Mai întâi de toate, e greu pentru băieții tăiați în buzunar sau pentru tipurile de afaceri, cu o scurtă perioadă de timp redusă pentru a lucra cu adevărat aspectul părului de plajă. Aceasta implică o lungime mică pe partea de sus, dar funcționează mai bine pentru băieții cu parul lung și cu cel puțin un centimetru de creștere pe laturi, spate și coroană.

Ia-o puțin murdară

Cheia pentru recrearea părului de pe plajă o lăsă să fie puțin murdară în primul rând. Vorbesc despre părul tău mediu după-amiază după sala de gimnastică pentru băutura de gimnastică sau câteva zile transpirați pentru tipul care nu se ridică. S-ar putea suna nehygienic, dar uleiurile naturale sunt mult mai eficiente in lucrul cu structura naturala a parului dumneavoastra si obtinerea de plajă-păr gata.

Investiți în produsele potrivite

Adăugarea unui produs la încuietoarea dvs. cu sudură pregătită vă ajută să creați aspectul surferului. De obicei, un spray cu apă sărată este cel mai bun (spre deosebire de un gel, care adaugă prea mult luciu și rigiditate părului). Îți place Bumble & Bumble Surf Spray, Kerastase Spray a Porter, KMS Hairplay, Bomba Surf O & M, Spray de sare de mare Murdock din Londra, Redken Fashion Waves, Schwartzkopf OSiS și Kevin Murphy Hair Resort.

De asemenea, pentru băieții cu păr mai subțire, părul de plajă va necesita un spray de îngroșare. Produsele cheie includ Toppik Fiber Hold Spray, Schwartzkopft Fuller Hair, Spray de înghețare Andalou, Spray de înghețare REF, My Organics, Spray de înghețare REF 215 și Spray de îngustare în volum Ojon Advance.

Aplicații și sfaturi finale

Scorarea aspectului este o plimbare pe plajă. Haideți să vă conducem prin ea.

  • În primul rând, obțineți părul umed și pat it uscat cu un prosop
  • Apoi aplicați spray-ul de îngroșare direct pe părul dvs., fără să-l umeziți
  • Luați un uscător de păr, suflați uscat în sus, îndreptând duza spre tavan
  • Lăsați părul să sări în sus și în jos cu aerul și să lucreze degetele prin bucăți
  • Odată îngroșată, utilizați palma mâinii pentru a împrăștia în mod egal pulverizarea sării în jurul părului, concentrându-vă asupra unor bucăți care se simt / arata prea pufoase (de obicei, capetele)
  • Lăsați-o să stea pentru un minut sau două și, odată setată, folosiți-vă mâna pentru a vă trage în jurul părului și pentru ao modela
  • Nu te juca prea mult; scopul este dezordonat aici

Cheia părului de plajă este aceea de a investi în acele produse de păr cheie și apoi de a le folosi în mod natural în părul tău. Aplicarea și uscarea prin suflare se vor transforma într-un păr de plajă, gros, care arată exact așa cum ați venit de la valurile Summer Bay. Nimeni nu va ști vreodată că nu ați făcut-o.

Acum, părăsiți casa cu părul tău de vânt, părul de plajă - nu este nevoie de pantaloni scurți de bord.

1/19

2/19

3/19

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării