Forțele comandate de forțe speciale ca asta pentru a obține putere și rezistență insane

Anonim

Selectarea forțelor speciale este cea mai dificilă platformă de testare în cadrul procesului militar - un proces de douăsprezece luni în care 85% dintre candidați eșuează. Este conceput pentru a te rupe.

Există doar trei opțiuni pentru selecție: Ai renunțat, te rănești sau ai depășit. Corpul uman este construit pentru supraviețuire și se va adapta pentru a trata mai bine frigul, căldura, stresul, durerea și aproape orice puteți arunca la el.

Forțele speciale de formare sunt concepute pentru a vă testa fizic, mental și emoțional pentru a vă construi puterea mentală. Personal, când vine vorba de forța mentală, cred că trebuie să sporiți capacitatea corpului de a rezista durerii și de a vă simți confortabil.

The Right Mindset

Un post partajat de ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) pe 29 martie 2018 la 21:23 PDT


Oamenii mă întreabă de multe ori: "Cum pot obține mai mult din punct de vedere mental, Scotty?", Iar răspunsul este destul de simplu. Secretul nu se află în trup, ci în minte. Pentru a avea succes în viață, aveți nevoie de abilitatea de a stăpâni lucrurile atunci când lucrurile devin grele - ceva ce societatea de astăzi lipsește în mod serios.

Ceea ce este fascinant pentru mine este că într-o lume plină de softies, dezvoltarea durității mintale vă oferă un avantaj uluitor. Prin construirea capacității de a ține pasul în timp ce toată lumea din jurul nostru dă drumul, ne pregătim pentru succes.

Mulți oameni vă vor oferi o scuză pentru a vă pune capăt suferinței, dar trebuie să găsiți oamenii care vă oferă o provocare în schimb. Iată sfaturile mele pentru îmbunătățirea durității dvs. mintale.

Setați obiective clare

Un post partajat de ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) pe 8 martie 2018 la 15:26 PST

Fii specific cu locul unde te duci. În loc să vă distrați gândirea cât de mare este antrenamentul și cât de dureros va fi, trebuie să vă concentrați doar asupra unei mici victorii la un moment dat. Întoarceți o parte a creierului care vă spune să renunțați și soldatul.

Vizualizați-vă succesul

Un post partajat de ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) pe 31 ianuarie 2018 la 02:26 PST

În timpul selecției forțelor speciale, cei care utilizează vizualizarea mentală au șanse mai mari de a trece decât cei care nu o fac. Atunci când utilizați vizualizarea mentală în mod repetat, vă învață și vă rewire creierul la un nivel primar.

Data viitoare când pasi în sala de gimnastică folosiți această tehnică în timpul antrenamentului, vizualizați-vă succesul în completarea antrenamentului. Îmi place să folosesc expresia "falsificați-o până când o faceți". Dacă o vedeți și o credeți suficient, veți ajunge la ea.

Controlați-vă starea emoțională

Un post partajat de ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) pe 5 octombrie 2017 la 1:37 PDT

Adesea aveți reacții la genunchi? Acest lucru este cauzat de haldele uriașe de cortizol și adrenalină, care, amestecate cu stres sau frică, vă fac să luați decizii iraționale.

O modalitate de a rezolva aceste defecțiuni emoționale este de a folosi tehnici de respirație și limbaj pozitiv al corpului. În timpul selecției forțelor speciale, învățăm să ne gestionăm emoțiile în medii extrem de stresante, folosind aceste metode.

Data viitoare când vă simțiți că pierdeți controlul, luați patru respirații adânci lungi și acordați atenție schimbării limbajului corpului într-o poziție pozitivă.

Dacă doriți să vă îndepliniți la vârf în timpul perioadelor cu stres ridicat, atunci trebuie să aveți un mod de a vă controla răspunsurile emoționale.

Odată ce vă gândiți la punct, este timpul să ajungeți la formarea corpului pentru a se potrivi. Acest lucru necesită, de asemenea, rewiring creierul tău; avem atât de multe idei despre pregătire și nutriție, încât totul este complicat și încercăm să combinăm toate cunoștințele pe care le-am învățat vreodată într-una.

Ceea ce trebuie să realizați este că nu fiecare organism este același ca și celălalt, astfel încât nu orice plan va funcționa la fel pentru tine ca și pentru altcineva.

Pentru a vă stabili succesul și pentru a vă menține motivat, aveți nevoie de un plan personalizat care să fie specific obiectivelor dvs. de formare și nutriție.

Controlată Nutriție

Un post partajat de ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) pe 29 septembrie 2017 la 21:43 PDT

Dieta ta și ceea ce ai pus în corpul tău poate face literalmente sau să spargi un program de fitness și mentalitatea ta. Ce este mai dur atunci cand vine vorba de antrenament sau nutritie? Nutriția câștigă mereu pentru majoritatea oamenilor.

Pentru mine, nutriția este totul despre rezultatele bazate pe performanță, iar estetica este un bi-produs excelent. Când vă schimbați creierul pentru a mânca pentru performanță, veți fi plăcut surprinși de modul în care vă formează fizicul. Trebuie să vă alimentați combustibilul de calitate pentru a obține o energie și o performanță optimă - combustibilul potrivit pentru motorul potrivit.

Punerea în sistem a cantităților mari de alimente prelucrate, nedorite vă va face să vă simțiți lenți, letargici și lenți. Acest lucru, la rândul său, va încetini încet obiectivele de fitness și de corp.

Suplimentarea corectă are, de asemenea, un impact enorm asupra rezultatelor dvs.; acest lucru vă va oferi rezultate mai rapide și performanță extrem de îmbunătățită. Dacă aveți de gând să puneți bani, timp și efort în formarea dvs., dar nutriția dvs. este slabă, vă pierdeți timpul.

Antrenament fizic

Un post partajat de ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) în 13 iunie 2018 la 5:22 PDT

Formarea cu succes a unui organism și a unei minți speciale necesită un anumit nivel de angajament și disciplină. Principiile de formare includ adesea formarea de rezistență, capacitatea de muncă (HIIT), gimnastica / calisthenica și rezistența.

Nu este o surpriză atunci că soldații SF sunt sportivi foarte bine rotunzi, deoarece obiectivul este de a construi un corp care să funcționeze în orice mediu. Dar cu toții dorim și aspectul plăcut din punct de vedere estetic.

Cheia pentru aceasta este menținerea formării funcționale și a dezvoltării forței nu numai pentru masă și muscularitate, ci și pentru ridicare, menținere, împingere, tragere, aruncare și înălțare. Acest lucru va asigura că corpul dvs. are capacitatea de a se potrivi cu estetica.

Atunci când întregul corp este puternic și funcționează sinergic, dezvoltați un flux și o forță care nu este ușor de câștigat prin împărțirea tradițională a părții corpului de antrenament de tip unu-mușchi-pe-zi.

Este timpul să ieșiți în afara casetei cu pregătirea dvs. și să începeți să câștigați o anumită capacitate funcțională serioasă.

Testul Forțelor Speciale

O postare partajată de către ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) pe 12 august 2017 la 21:22 PDT

Iată-mi forțele speciale WOD pentru a încerca:

Încălzire

3 x Runde - 30 de secunde pe fiecare exercițiu

 • Genunchi inalti
 • Inch Worms
 • Fandarile
 • Burpees

Sesiunea de rezistență

 • 3 Seturi - 5 x Squats Heavy Back - Superset 25m Sled Drag
 • Seturi 3 - 5 terenuri de lovitură gravă la supratensiuni - Suprafața anvelopei se învârte

Gimnastică / Calistenie

 • 3 Seturi pentru timp;
 • 5 Ups-uri de tracțiune controlate cu mâner larg
 • 5 degete stricte la bar
 • 5 Pielea pisicilor
 • 5 Urechi pentru manere

Capacitatea de lucru (HIIT)

 • 9 minute EMOM (fiecare minut minut)
 • 6 Lovituri de salvare
 • 6 Burpee Box Overs

Endurance / Stamina

 • 2 km Pachet (vesta ponderat) marș pentru timp; 10-20kg

Scott Evennett este un expert în sănătate, fitness și mentalitate care a servit în comandamentul australian de operații speciale (SOCOMD) ca comandant australian

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene