Rămâneți tăiat deasupra celor mai tari frizerii din Melbourne

Anonim

Magazinele de frizerie sunt în prezent în tendințe mai dificile decât subcotările și îmbrăcămintea activă, așa că am decis să rotunjim favoritele noastre din Melbourne. Dacă ești un purist care îi place să-l viziteze pe Cousin Gino în Moorabbin; vei ura această listă; dar dacă locuiți în apropierea civilizației, veți fi stoicioși. În nici o ordine particulară, aici sunt cele 8 cele mai tari frizerii din statul cel mai imposibil de îmbrăcat pentru Australia.


Căpitanii industriei

2 Somerset Pl, Melbourne VIC 3000

Una din vechile unități din Melbourne este Căpitanii Industriei. Rezidentul tăiat Sam Fordyce a tăiat părul la Căpitanii Industriei timp de peste șase ani. Aici puteți obține o spălare, un bărbierit, un buzz sau o curățenie ușoară. Susținut de motto-ul "Îngrijirea bărbaților clasici nu se duce niciodată în stil", niciodată nu va trece o ocazie de a vizita căpitanul.

Tipuri de coafuri: Spălare și taiat - $ 65, Buzz - $ 45, Shave - $ 45, Tidy Up - $ 15.

Pick-uri & Parry

3/166 St Gertrude, Fitzroy VIC 3065

Dacă vă aflați în Gertrude St, Collingwood, apoi călătoriți cu unul dintre cele mai tari frizerii din Melbourne pentru a vedea băieții la Pickings & Parry. În plus față de unele îmbrăcăminte de îmbrăcăminte de mână dulce, băieții vă pot oferi servicii complete de frizerie. Magazinul este ambalat cu motociclete, ceasuri de epocă și musturi pentru mâner, deci este o vizită foarte interesantă. Oh și puteți să luați un whisky (complementar), bere sau cafea cu bărbieritul. Spune-le că D'Marge te-a trimis pentru o palmă liberă peste cotlete.

Tipuri de coafuri: Frizerie standard - $ 50, Razor / Skin Fade - $ 55, Buzz Cut / Clipper Only Cut - $ 25, Straight Razor Face / Head Shave - $ 50, Trimmer Mustache $ 10, Beard Trim $ 25.


Omul bărbos

203 Capela Sf. Prahran 3181, Melbourne

Acest loc este mai mult decât un magazin de frizerii: este o adevărată ofertă de stil orientată spre bărbați. Upscale și prietenos, bărbatul bărbos este un loc de relaxare cu melodii grozave și o selecție mai mare de cafea decât puteți arunca o latte la. Și frizerul este în mod clar în centrul afacerii. Sprijinite de experiența de peste 14 ani din Europa și din America de Sud, bărbații bărbați și-au adunat tehnicile, produsele și finisajele preferate pentru a oferi clienților coafuri de top, tivuri de barbă și bărbierituri ude.

Tipuri de coafuri: Coafura - $ 60.00, Rasul umed - $ 60.00, Bearded Lady Cut (par lung si scurt) - $ 60.00, Beard Trim - $ 25.00, Beard Trim w / Razor - $ 40.00;

Domeniul domnilor

1/12 Collins St, Melbourne VIC 3000

Kings Domain este magazinul frizerilor de la sud de Yarra. Începând cu anul 2013, locul a fost oferit "mărunțire superioară" a mărcii sale comerciale și este adesea rezervat solid cu băieți care își iau tunsori, clipuri sau bărbierit. Kings Domain stochează de asemenea o gamă bună de piepteni, produse de păr și alte accesorii metrosexuale. Situat la doar o scurtă plimbare de gara South Yarra și Chapel St., Kings Domain este o necesitate.

Tipuri de coafuri: Tratament Royal (cut de vintage și tăiere superioară) - $ 90, Kings Cut (tăiat cu frizerul) - $ 70, Haircut Standard - $ 50, Shave - $ 50, Clip $ 50.

Unchiul Rocco

1 Fennell St, Port Melbourne VIC 3207

Dacă lucrați la wharfs sau la "mărfuri" second hand în Port Melbourne, atunci unchiul Rocco este în valoare de o privire. Fugi de Fab Sfameni este un spatiu mic, dar minunat, unchiul Rocco este doar cu programare, asa ca nu doar sa renunti. Este, de asemenea, inchis la sfarsit de saptamana, asa ca verifica site-ul lor pentru disponibilitate.

Tipuri de coafuri: Frizerie standard - $ 40, Beard și Mo Trim $ 35, Îngrijirea feței $ 45, Îngrijirea părului și Îndepărtarea barbă $ 65, Îndepărtarea părului și Îngrijirea feței $ 85.

Codul Barber Negru Shop

157 Victoria Avenue, Albert Park Melbourne 3206

Codul Black se mândresc cu serviciul de relații cu clienții - și arată. Din abordarea lor personalizabilă, cu frizerul tău dedicat să te ducă prin tot serviciul tău; la sistemul lor de vid integrat, asigurând că părul nu este îndepărtat de gât; la whisky-ul și la cafe-bar, oferind un calendar de tipărire a vârfurilor sezoniere - este greu să greșești aici. Cu birourile de tăiere din lemn de stejar scoțian care oferă o atmosferă comună și readuce moștenirea frizerului ca un centru social în comunitate, vă încurajăm să verificați acest loc.

Tipuri de tuns: Tunsori - $ 60, Shaves Razor Cut-Throat - $ 55, Tricouri de muștar / Tivuri de barbă - depinde.

Orașul Templului

285 Johnston St, Abbotsford VIC 3067

Următoarea listă de la frizerie este lista domnului Tom Farmer din Temple Town. Știm că un loc este un concurent atunci când stochează Uppercut pomadă, dar nu numai că: acest loc este frumos rustic (scaune vechi de școală și toate), cu o mulțime de echipamente de frizerie (și iubire) din lumea întreagă în aer. Veți găsi Temple Town în Abbotsford.

Tipuri de coafuri: Tunsul barbatului (25mins) - 25 $, Fade (35mins) - $ 35, Scurt (50 de minute) - 60 de dolari, 60 de minute pentru bărbați - 70 USD.

Bărbatul bețiv

119 Smith St, Fitzroy VIC 3065

Într-o întîrziere în cei mai buni barbari din Melbourne, Drunken Barber se concentrează pe o experiență fără fuss pentru gentleman. Nu este nevoie de întâlniri la Drunken Barber, tocmai coborâți, luați un loc și așteptați-vă să vă întoarceți zeul. Dacă sunteți însetat aveți un Boneyard Brew. Tăieturile încep de la aproximativ 30 de dolari. Veți găsi DB în Smith St Collingwood.

Tipuri de coafuri: Încercați în interiorul.

Men + Co

1/377 Little Bourke St, Melbourne VIC 3000

O echipă entuziastă de Master Barbers, atât la nivel național cât și internațional, vă așteaptă la Men + Co.
Indiferent dacă aveți nevoie de un stil "la modă", o tăietură clasică de gentleman sau un bărbierit rafinat de bărbați și bărbați Men + Co vă pregătiți să vă puneți o băutură în mâna dvs. și să vă transferați în epoca eternă, clasică.

Modele de coafura: Tunsor de barbati complet - $ 55, Razboi de ras drept - $ 45, Tratament Deluxe - $ 95.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării