Brand-urile de costume care domină jocul Sartorial de astăzi

Anonim

Dacă sunteți buticul corporativ, trăiți și respirați costumele bărbaților. Și dacă ești șmecherul sartorial, probabil că un costum de suav este un kit de weekend esențial, decorat pentru întâlniri de cină sau băuturi ușoare, indiferent de ce ai venit.

În timp ce un costum pentru bărbați este visul, nu avem toți timp sau bani pentru acest tratament adaptat. Deci, cum navigați în marea de costume pentru bărbați gata de acolo, fără a se răsturna pe un polimer ieftin sau o navă scufundată pentru a se potrivi perfect?

Luând jocul de ghicit din off-the-rack (sau on-line), aici sunt cele mai bune branduri de lux bărbați costum pentru a ști chiar acum. Uleiul care arată biroul corporativ, ansamblul de mese fabuloase și îmbrăcămintea de nuntă a cuplului tocmai a devenit ușoară cu aceste jachete de suave și pantaloni.

1/29

Zenga

Ermenegildo Zegna exemplifică luxul italian. Culorile costumului Zegna sunt de obicei clasice și păstrate neutre în cea mai mare parte, ceea ce face costumele lor moderne - în lână moale italiană - îmbrăcăminte de afaceri perfectă. Verificări, dungi și panglici texturate, alegeți-vă.

A CUMPARA

2/29

Dunhill

Masculinitatea întâmpină eleganță în Dunhill. În mod tipic britanic, marca Dunhill a pornit de la origini ca producător de accesorii de automobile, dovedind că este o putere în circuitul de modă pentru bărbați din Londra, cu costume confecționate și confecționate pentru un îmbrăcăminte unică făcută special pentru dvs. - și singură.

A CUMPARA

3/29

Acnee

Sofisticat suedez, Acne a început ca un brand de blugi denim înainte de cusătură unele dintre cele mai bune costume de bărbați moderne zi în culori și forme contemporane. Acneea este simplă și atractivă - la fel ca suedezii. Vino aici pentru costume îndrăznețe.

A CUMPARA

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor