Magazine de vin din Sydney care vor echilibra jocul Vino

Anonim

Discuțiile despre vin pot fi la fel de pretențioase pe cât vine. Cu toate acestea, de-a lungul secolelor, sucul de struguri sa fermentat în ~ cultură ~ ca ceva despre care ar trebui să știți. Deci, expertiza dvs. în domeniul vinului vă poate îmbunătăți orarul european (sau puteți impresiona o dată caldă) la fel de mult cât lipsa dvs. de cunoștințe vă poate face să vă stânjenesc în fața unui client important la un prânz de afaceri.

Și Sydney, capitala neoficială a Australiei, este locul perfect pentru a arăta acest savoir vino-faire. Fie că sunteți prima dvs. întâlnire cu indienii, găzduiți o petrecere extravagantă, fie că doriți să știți lucrurile când un chelner vă pune la dispoziție lista de vinuri, acestea sunt cele mai bune magazine de vin din Sydney.

Kent Street Cellars

1/168 Kent St, Sydney NSW 2000

Sydney poate avea plaje uimitoare și mai multe oportunități de lucru decât un tipar cu guler alb ar putea să-și arunce cămașa, dar când vine vorba de vin, este evident că nu trăim în Europa. Lipsa unei economii de siesta sau a mafiei locale (și a distanței noastre fizice față de locuri precum Piemontul Italiei) menține prețurile ridicate și alegeri scăzute. Până când descoperi undeva cum ar fi Pivnițele Kent Street. Indiferent dacă oferiți o ocazie corporatistă sau personală, veți găsi ceea ce aveți nevoie aici.

Cinci cai

4 Heeley St, Paddington NSW 2021

Dacă vă plac vinurile "confidențiale" (cum ar fi Vins des Gardes din Bordeaux), care sunt disponibile în mod obișnuit doar pentru cunoscători și producători locali, puneți cinci pivnițe în Paddington în partea de sus a listei dvs. de găleți (și cumpărături). O mulțime de clienți satisfăcuți pe pagina lor de Facebook sunt un testament al experienței pe care o veți avea la această epocă de cramă de epocă din Sydney.

Pivnițele lui Jim Woollahra

41 Ocean st, Woollahra, NSW 2025

Woollahra nu este Toscana. Cu toate acestea, intrați în interiorul lui Jim cu umilință numit Cellars - pivnița de vinuri premiere a suburbiei - și veți fi mai răsfățați pentru alegere decât ați fi în orice supermarché din Bordeaux. Înființată în 1994, afacerea de familie a devenit una dintre cele mai mari retaileri independenți de băuturi alcoolice din Sydney, care deservește atât Sydney, cât și restul Australiei.

Beciurile lui Jim urmăresc să caute în lume cele mai bune vinuri și băuturi spirtoase și să le furnizeze la un preț corect. Deși poartă toate liniile de masă, ei se îndepărtează de viile de masă (pe care le consideră prea liniare în profilul de gust), acceptând modalități alternative de a vă ataca abilitățile motorii fine (și vă adora gusturile) prezentând Prosecco, Cava, Spumante, Aperol, sampanie cu aromă (cum ar fi Gosset, Laurent - Perrier și Alfred Gratien).

Darlinghurst Vinuri fine

407 Bourke St, Darlinghurst NSW 2010

Darlinghurst Fine Wines, situat în inima bătătorie a uneia dintre cele mai vibrante și diversificate orașe din Sydney, este una dintre cele mai informative, bine aprovizionate magazine de vin din Australia. Sunt pasionați, au cunoștințe abundente de vânzare cu amănuntul și vor oferi o discuție animată despre fiecare produs: toate pentru a vă ajuta să luați decizii bune.

"În sfârșit, cineva cu bun gust în Sydney".

Acestea vin și vinde produse restante în vin, băuturi spirtoase, bere și cidru, toate între experiențele de vin "educaționale". Cunoscuți pentru o clientelă bogată, plină de culoare și distracție, au fost tranzacționați încă din 1957, și bineveniți cunoscătorii aspiranți să renunțe.

Barilul de stejar

152 Elizabeth St, Sydney NSW 2000

Situat în mândria locului de pe strada Elizabeth din Surrey Hills, Barilul de stejar este unul dintre cele mai vechi magazine de sticle din Australia, fondat în 1956, și este locul potrivit pentru vinul natural, whisky-ul unic de malț și berea craft.

Specialiști în vinuri tip boutique - în special stiluri ecologice și naturale - Barilul de stejar este o instituție a Sydney CBD și se mândrește cu una dintre cele mai bune game de produse din țară. Ca și echivalentul său Darlinghurst, The Oak Barrel oferă cursuri de educație pentru vin, whisky și bere pe tot parcursul anului. Evenimentele celebrate la nivel național, cum ar fi Târgul Sydney Whisky, Târgul Beer & Cider Sydney Craft și Târgul de Craft Spirits din Sydney, numesc, de asemenea, casa de stejar baril.

Societatea Vinului

66 Bay St, Ultimo NSW 2007

Societatea vinicolă este unul dintre cele mai importante magazine de vin din Sydney, cu sediul în Ultimo, întotdeauna în căutarea celor mai buni producători independenți, etichete greu de găsit și vinuri remarcabile de acum și de mâine.

Viața e prea scurtă pentru a bea vin rău.

O adevărată echipă de oameni pasionați care nu pot înceta să citească, să scrie, să vorbească și, bineînțeles, să bea - Societatea vinicolă se angajează să vă asigurați că nu numai învățați, explorați și beți cele mai bune vinuri: în timp ce o faci.

Vinul vinului

Magazin 1/780 Bourke St, Redfern NSW 2016

Reducerul elixir secret, vinul vitivinicol nu este doar un alt magazin de sticle - este un furnizor de vinuri fine. Au stocat o gamă variată de băuturi; de la vinuri de cafea de zi cu zi până la vinuri vechi și rare, precum și de un portofoliu impresionant de băuturi spirtoase și lichioruri exotice și o gamă largă de beri locale și importate. Personalul este prietenos, plin de expertiză în industria vinului și ospitalității și este gata să vă ajute cu orice decizie sau decizie de cumpărare pe care o aveți.

Uși de porc - Vinuri selectate manual

50 Kensington St, Chippendale NSW 2008

Chivotul lui Chippendale nu este Narnia: e mai bine. Unde altceva în capitala #healthfoodfood din lume veți găsi o evadare care încurajează în mod activ consumul de brânză și alcool? Situat în inima Sydney CBD, Cellar Door este amplasat într-un depozit frumos, lângă Central Park și în aceeași linie cu Koi, Automata, Old Clare Hotel și Spice Alley. Ei vă invită să renunțați la o degustare de vinuri, să vă bateți sau pur și simplu să luați o sticlă pentru a merge.

Bellevue Hill Bottle Shop

100A Bellevue Rd, Bellevue Hill NSW 2023

Cu o gamă mixtă și un personal super-pasionat, Bellevue Hill Bottle Shop este ușa locală de bere din estul Sydney. Își iau ei înșiși gustul peste 100 de vinuri pe săptămână - și pun cele mai bune dintre aceste picături pe rafturile lor pentru a vă lua acasă.

Porters Pyrmont

119 Harris St, Pyrmont NSW 2009

Porters Pyrmont are o mare varietate de mărci și etichete necunoscute (sau mai puțin cunoscute) în sus și în vânt. Bonus: acestea au, de asemenea, un centru de învățământ atașat, astfel încât veți primi servicii super informate și personale.

Porcitorul de lichior Balgowlah

404 Sydney Rd, Balgowlah NSW 2093

Porumbelul Liquor Balgowlah este afacerea reală de la pământ: managerii sunt peste tot. Odată le-am văzut petrec 15 minute pe un client și apoi le recomandă o sticlă de vin de 12 dolari. Sincer, prietenos, informativ. Toate căpușele mari de la noi.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever