Cele mai bune pizze din Sydney sunt ascunse în aceste restaurante

Anonim

Ah pizza, dieta de bază a societății moderne. Indiferent dacă sunteți sau nu un fanatic alimentar italian, este imposibil să rezistați unei felii de viață bună, ori de cîte ori se întâmplă în față și pe scena centrală pe o farfurie în toată gloria lui brută. Uitați de legăturile de pizza pentru o pauză pentru o secundă, pentru că această cramă a pizzii din Sydney se referă la produse tradiționale, la arome mari, la cuptoare de lemn și chiar la o opțiune vegetariană aruncată pentru o bună măsură.

Mai e foame? Aici găsiți cele mai bune îmbinări de pizza din Sydney care nu vin cu ananas sau sos BBQ.

Pizzeria lui Lucio

Au început viața în Darlinghurst și de atunci au dat naștere unei încăperi mai mari în Zetlands datorită popularității sale. Totul se referă la pizza tradițională și mese antipasto la Lucio cu produse care atârnă literalmente de plafoane. Așezați-vă în apropierea bucătăriilor bucătarilor la restaurantul lor mai mare și puteți să vă întâlniți cu pizza tradițională în stilul Napoli și cu paste făcute. Furia este importată Buffalo Mozarella.

2/4 Defries Ave, Zetlands și 248 Palmer St, Darlinghurst

Da Mario

Pentru un loc de grădină italiană frumos pregătit servit într-o cameră industrială la modă, cu plante agățate, se îndreaptă spre Da Mario în Roseberry la sud de CBD. Ei fac o pizda uimitoare de lemn arse aici, care este dat de când Da Mario este membru 153 al "Associazione Verace Pizza Napoletana" - prima comună italiană din Australia care i sa acordat-o.

36 Morley Ave, Rosebery

La Coppola

Mergeți în jos pe banda principală a lui Redfern și veți găsi un magazin mic care se evidențiază ca un nonno Pepe încercând să pietrească pantalonii picioarelor picioarelor. Nu stim ce inseamna exact asta, insa pizza lor traditionala este foarte buna pentru un loc care este o gaura in perete care incearca sa ascunda un cuptor masiv de lemn. Ieșirea de pizza aici este stil sicilian, iar arome sunt mari. Asigurați-vă că ați rezervat înainte sau ajungeți acolo mai devreme, deoarece nu există decât în ​​jur de aproximativ cinci mese.

4/152 Redfern St, Redfern

Matteo

Deci, iată povestea. Unele dintre cele mai respectate nume din estul Sydney, în mâncare și băutură, s-au adunat pentru a deschide un loc unde servesc mâncare italiană simplă, însoțită de un cuptor masiv de pizza cu foc de lemn. Restul pe care îl vor spune este istoria, o istorie construită pe o bază moale cărbune și ingrediente de top.

29 Bay St, Double Bay

Rosso Pomodoro

Spatele străzii din Balmain au ținut de mult timp un campion în scenă de pizza de la Sydney. Secretul lui Rosso Pomodoro este în aluatul lor, care este fermentat timp de 72 de ore în comparație cu standardul de 24-48 de ore. Rezultatul este o bază care este ușoară și totuși chewy cu o crustă încărcată cu aromă.

20-24 Buchanan St, Balmain

Ristorante Papa

Ceea ce a început ca o patiserie umilă care a adus legendarele felii de brânză în inima orașului Leichhardt a devenit un restaurant italian complet înarmat, înarmat cu un cuptor de pizza rotativ pe lemne. Ristorante Papa este creatia Pasticceria Papa care ofera gustul autentic al Italiei folosind cele mai bune produse. Inutil să spun că pizza și pastele lor sunt la fel de bune ca și deserturile lor iconice.

145 Ramsay St, Haberfield

Al Taglio

Bucurați-vă de gustul italian în toată autenticitatea sa, cu atmosfera mesei deschise planificate în Surry Hills. Al Taglio nu este o mare restaurant, ci se ocupă de aceasta cu pizza italiană regională făcută tradițional. Așteptați carnea importată italiană, brânzeturile, vinurile ecologice și berile artizanale. Există, de asemenea, o selecție decentă vegetariană, vegană și fără gluten pentru iubitorii de pizza pe bază de plante.

102-104 St Albion, Surry Hills

Via Napoli

Sunt cunoscuți pentru pizzile lor lungi de metru și pentru atmosfera italiană plină de viață, dar asta nu se ia departe de faptul că fac unele pizze destul de decente cu ingrediente de calitate din soiul napolitan.

628 St Crown, Surry Hills

Societatea Pizzeria Di Catania

Indiferent dacă sunteți un localnic de la plajă sau un locuitor de oraș, Societatea Pizzeria di Catania este aici pentru a vă satisface foametea pentru pizze frumos făcute. Cuplind arome autentice cu un pic de inovație, Cantina folosește cele mai bune ingrediente de sezon și un cuptor cu lemne pentru a servi unele dintre cele mai bune pizza din oraș. Și nu uitați să adăugați uleiul de ardei iute.

65 Bondi Rd, Bondi & 186-188 Victoria St, Potts Point

Vacanza Pizzeria

Crusta groasă, aluatul pernute și toppingurile mai generoase îl fac pe Vacanza locul pentru a fi cu adevărat famat. Liniile nu sunt mult timp, dar pentru tine există două locuri.

414 Bourke St, Surry Hills & 261 Bronte Rd, Waverley

Pizzeria lui Gigi

Pizza vegană potrivită a ajuns în Sydney și nu este deloc rău. Ne-am dat peste locul accidental, urmărind cozile uriașe și crezând că era o comună de pizza standard. Apoi am văzut meniul și am fost îngrijorați. Din păcate, nu aveam de ce să ne facem griji. În timp ce este puțin mai avantajos decât pizza convențională, Gigi o face pe linie datorită selecției sale atente a ingredientelor pe bază de plante care nu-și pierd gustul.

379 Regele St, Newtown

Regina Margherita din Savoy

Un alt membru al Associazione Verace Pizza Napoletana râvnit este această comună de plajă de piscină din sud. Este un simbol al pizza tradițională napolitană, făcută exact în conformitate cu manualele școlare vechi. Aceasta acoperă totul, de la calibrul ingredientelor până la prepararea aluatului. Câștigătorul? Tu.

9 / 2-8 Surf Rd, Cronulla

Pizzeria Verace

Verace Pizzeria este câștigătoarea Campionatului Mondial de Pizza Australia și asta înseamnă că pizele lor din lemn nepolitan sunt pe punctul de a ajunge la autenticitate. Verace deține certificatul 596 de la "Associazione Verace Pizza Napoletana", astfel încât pizza lor trebuie să respecte regulile stricte ale pizza autentică Napolitana. Du-te pentru pizza de ulei de trufe și amintiți-vă să rezervați în avans.

7 Khartoum Rd, Parcul Macquarie

Rosso Antico

Străzile culturale care se află pe strada Enmore sunt puternic contestate în Sydney, iar una dintre legăturile italiene care trăiesc până la această așteptare este Rosso Antico. Pizza cu prajituri incrustate cu o cantitate potrivita de puf, care iese din cuptorul din lemn, cum ar fi ceasul de lucru aici.

2 / 52-60 Enmore Rd, Newtown

Caffe Roma

Dinerii se pot lovi cu școala veche cu Caffe Roma în Potts Point. Familia din spatele restaurantului a funcționat mai bine de 30 de ani și a devenit liniștit instituția. Pizza este ceea ce va atrage într-adevăr mulțimile, deși datorită utilizării lor de produse organice fine și arome mari în fiecare felie.

9 Kellett St, Potts Point

Pizza Pizza Manly

Un gust de Little Italy din New York City. în inima plajei nordice Manly. Criză de identitate? Poate. Dar pizza este bună și vibrează mai bine pentru un loc atât de mic. Și puteți să uitați de tradițiile sau de certificatele de pizza aici, în timp ce pizzasul scapă clasicul în favoarea creației. Și tocmai de aceea merită să fie aici.

2A Whistler St, Manly

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever