Sydney's Best Steaks sunt ascunse în aceste restaurante

Anonim

Este din nou momentul acelui moment în care echipa dură din D'Marge se aventurează adânc pe teritoriul hranei pentru a descoperi unele dintre cele mai frumoase suculente de carne din țară.

Acesta nu este un concurs de friptură de 10 $, deși (chiar dacă există un pub pe listă). Unele dintre locurile prezentate aici nu sunt nici case de friptură dedicate. În schimb, acestea sunt opt ​​râvnite restaurante din Sydney, care au executat toate un fel de mâncare de steak semnătura în cadrul expertizei culinare încurajată de propria lor imaginație și o interpretare unică a ceea ce este friptura perfectă.

Vrei tăițe premium și o aromă mare cu o groază de fler? Ai ajuns la locul potrivit. Acesta este ghidul tău final de fripturi pentru Sydney.

Usa de incendiu

Aruncându-vă drumul prin solul teritoriului hipster, zero vă va duce la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Surry Hills, denumite Firedoor. Șeful Chef Lennox Hastie conduce drumul cu această unitate inovatoare care utilizează numai tipuri selectate de lemn de foc pentru a-și găti mâncarea, producând astfel o aromă distinctă pentru fiecare fel de mâncare.

Firedoor ne-a prezentat celebra lor coastă în vârstă de 160+ zile pe oase care vine la o greutate de 500g.

Fapte reale : Bucătăria de tip Firedoor este complet deschisă și puteți viziona personalul să vă facă mâncarea fără a utiliza gaz sau electricitate. Nu vă recomandăm să vă priviți și să zâmbiți prea mult, pentru că acest lucru poate să le elimine.

Locația: 1a / 23-33 Mary St, Hills Surry

Piata de carne a lui Vic

Ați fost vreodată la piețele de pește din Sydney doar pentru a mirosi caracterul dulce al BBQ-ului? Asta face Vic. Anthony Puharich este omul din spatele lui Victor Churchill ("Bulgari de măcelari") al lui Woollahra și, de asemenea, conduce această stație de carne din Glebe, care include un bar Wagyu. În meniu? Cel mai apreciat carne de vită Wagyu din Australia de David Blackmore.

Piața de carne a lui Vic ne-a prezentat cu vârful de linie Blacklight Wagyu cu o marmură de 9+. Nu lăsați însă să vă înșele servitorul de 250g - fiecare mușcătură extravagantă are mai multă aromă suculentă decât o turmă întregă de vaci.

Fapte reale : Eric este bucătarul dedicat al Wagyu Bar. Este un maestru în spatele grătarului și o minune pentru a privi. De asemenea, vă va grăbi cu grijă dacă vă vede că vă îndreptați bețișoarele în mod greșit. Gândește-te la el ca o cruce între domnul Miyagi al lui Karate Kid și supa nazistă a lui Seinfeld.

Locul de amplasare: 50-60 Bank St, Pyrmont

Fratelli Paradiso

Friptură la o comună italiană? Crede. În afară de a alerga ca un ceas ca pe orice cafe autentic italian cu o mulțime de strigăte, Fratelli Paradiso, de asemenea, feluri de mâncare una dintre cele mai ciudate steakuri Sydney. Simplitatea este esențială, ne spun ei, chiar dacă placa elaborată nu arată altceva decât simplă.

Fratelli Paradiso ne-a prezentat semnatura Fiorentina, cunoscută și sub numele de O'Connor Black Angus, cântărind la un kilogram masiv.

Fapte reale: Personalul exuberant de la Fratelli Paradiso pare să alerge pe cafea și adrenalină. Ne-a oferit cafea de cel puțin cinci ori până am spus "Da, nonno". Managerul restaurantului ne-a spus, de asemenea, că acasă, Fiorentina este, de obicei, de până la 5 kg de vaca premium, dar a trebuit să-l reducă pentru a se potrivi gusturilor locale.

Locul de amplasare: 12-16 Challis Ave, Potts Point

Hotelul Oaks

Friptura și pub-ul clasic primesc un bine-merit realizat peste podul hotelului The Oaks. Renumita pentru provocarea lor de 2kg Tomahawk, ne-am apropiat de bucatarie si am intrebat ce ar manca un adevarat gentleman. Introduceți ochiul pentru ochelari cu vârste uscate în vârstă de Oaks. Nu este o monstruozitate a unei fripturi, dar cu siguranță a fost o bucată superbă de bucăți de primăvară, cu laturi de încărcat.

Oaks-ul ne-a prezentat ochiul cu ochi bătrâni uscați pe os, complet cu măduvă osoasă prăjită.

Faptul cool: Există un copac mare de stejar care crește în grădina de bere, care probabil explică numele locului. Personalul este, de asemenea, extrem de prietenos la un punct în care doriți să le îmbrățișați când vă aduc factura.

Locație: 118 Drumul Militar, Golful Neutral

Porteño Sydney

Unul dintre cele mai renumite restaurante argentinian din Sydney are, de asemenea, un fel de mâncare care zboară sub radarul alimentar. Fusta lor Wagyu este una dintre cele mai unice bucăți de friptura pe care o veți gusta vreodată pe această parte a orașului. Pregătită pe calea semnării Porteño cu cărbune, felul de mâncare este servit într-o tigaie de fier fierbinte.

Porteño ne-a prezentat friptura de vită Wagyu în gril pe cărbune.

Faptul cool: Toți bucătarii de la Porteño se îmbracă mai bine și au tunsori mai rece decât tine. De fapt, toate sunt modele care gatesc doar pentru distracție.

Locul de amplasare: 50 Holt Street, Surry Hills

Rockpool Bar & Grill

Nu poți spune friptura fără să te gândești la una dintre cele mai frumoase case de fripturi din Sydney. Cladită în centrul CBD din Sydney se află Rockpool Bar & Grill, premiat de Neil Perry. Meniul de friptură este extins pentru a spune cel mai puțin și designul tavanului înalt al spațiului este potrivit pentru orice om modern Gatsby-goer.

Rockpool Bar & Grill ne-a prezentat cu ochiul lor Cape Grim, care a fost hrănit iarbă și a fost în stare de ședere timp de 60 de zile.

Fapte reale: această unitate expansivă are un decor suficient pentru a se potrivi cu pedigree-ul ridicat al hranei. Barul de la parter are o caracteristică de sticlă de vin care conține cel puțin o mie de pahare deasupra capului.

Locație: 66 Hunter St, Sydney City

Black Bar & Grill

Steaua nu este numai bună pentru o puntă la mese. De asemenea, găzduiește unul dintre cele mai frumoase restaurante din Sydney, care face o fiară de o friptură tăiată premium. Inspirat atât de gratarul clasic american, cât și de cea din Europa contemporană, Dany Karam este omul de la cârma bucătăriei care și-a tăiat semnătura de 1 kg, 28 de zile în vârstă cu ochi de la Wagyu.

Fapte reale : mesele lor mai mari au caracteristici reale de corali care vă pot tăia mâinile dacă jucați cu ele. Acestea arată foarte bine pe fundalul apei, dar nu vă recomandăm să luați autoies cu ea. De asemenea, aveți nevoie de doi oameni pentru ao muta.

Locație: The Star Level G, str. Pyrmont 80, Pyrmont

Cut Bar & Grill

Sala Rocks din Sydney nu este doar bună pentru povestiri fantomatice și pentru tipuri turistice. Ei au, de asemenea, o casa de fripturi premium, care dă titlul pentru cea mai bună friptură din Sydney, pentru că este vorba despre bani și se numește The Cut. Găzduit în interiorul zidurilor de piatră de patrimoniu din The Rocks, The Cut oferă o selecție largă de fripturi de cea mai bună degustare din Sydney. Și cum spun ei, du-te mare sau du-te acasă. Așa că am fost mari.

The Cut Bar & Grill ne-a prezentat tăierea semnăturii numită, așteptați-o, The Cut. Un Wagyu prăjit lent de 4 ore, cu o greutate de 1 kg.

Fapte reale: Catering în The Cut este ca și cum ai lua masa într-o temniță cu o mulțime de oameni fericiți și un design interior deosebit medieval / industrial. Vibe-ul zonei poate, de asemenea, să vă facă să beți, indiferent dacă este o dimineață de marți.

Locație: 16 Argyle St, Rocks

Fotografie produsă exclusiv pentru D'Marge de Darwin Gomez - fără reproducere fără permisiune.

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării