Sylvester Stallone tocmai a dat talentul lui Richard Mille de 983.000 de dolari

Anonim

Se pare că Kris Kringle are pantofi mari de umplut. cum ar fi, pantofi de milioane de dolari. Sylvester Stallone tocmai a înzestrat una dintre cele mai recente creatii ale lui Richard Mille sub forma unui ceas de 983.000 de dolari SUA.

Etichetat RM 25-01 Tourbillon Adventure, ceasul insanely scump este o editie limitata, cu doar 20 de exemple fiind disponibile in intreaga lume. Ceasornicarul elvețian de lux a creat RM 25-01 ca un omagiu pentru cariera lui Stallone, care se desfășoară ca tip dur al lui Hollywood.

Aici, cu Maestrul, Richard Mille, este prima dată când acest ceas a fost văzut în lume de către orologerul strălucit Richard Mille, este un BEAST! Numele oficial este RM 25-01. Sunt incredibil de onorat să primesc acest cadou uimitor

.

. Acesta este ceasul ultimului explorator care a durat peste patru ani și va fi doar 20 în întreaga lume! Tehnologie uimitoare. @richardmilleamericas

O postare partajată deSly Stallone (@officialslystallone) pe 7 august 2018 la 13:13 PDT

Din motive evidente, ceasul nu are nici o idee despre designul său brutish, care îmbină cu succes personajele de pe ecran ale lui Stallone cu o atingere a lui Rambo camo, alături de acțiunile lui personale dincolo de Hollywood.

Pe partea tehnică, ceasul prezintă o mișcare turbionară ușoară cu componente din titan pentru o cronometrare precisă, fără a sacrifica purtarea. Există, de asemenea, o carcasă TPT interschimbabilă, care permite lui Stallone să schimbe aspectul ceasului așa cum dorește în funcție de locația lui.

O variantă fără fir este un cadru bidirecțional pe timp de zi cu o scală de 24 de ore, în timp ce al doilea prezintă puncte de compas cardinal, acesta din urmă fiind echipat cu un capac de titan de gradul 5 cu o față interioară în oglindă pentru o mai ușoară lizibilitate a busolei.

Fiara de aproape! @richardmilleamericas

O postare partajată deSly Stallone (@officialslystallone) pe 7 august 2018 la 13:32 PDT

Dar adevăratul kicker? Ceasul prezintă cinci capsule de purificare a apei ascunse într-un compartiment TPT de tip Carbon pentru situații de urgență. Fiecare capsulă va crea un litru de apă potabilă sigură într-un interval de timp cuprins între 30 minute și 2 ore, în funcție de poluanții lichidului.

O curea din cauciuc natural cu camuflaj obligatoriu este inclusă împreună cu piesa.

Nu este un ceas de explorator rău, care a durat patru ani pentru a crea. Acum, pentru a constata că un depozit de un milion de dolari am rătăcit.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor