Aceste aplicații vor ajuta la creșterea sănătății mintale

Anonim

Această poveste a fost publicată inițial în Centrul Colectiv

În lumea fast-paced 24/7 în care trăim, poate fi dificil să găsiți chiar și cinci minute pentru a respira și a vă concentra pe voi înșivă.

Reboot pentru spirit și minte.

Există întotdeauna un e-mail sau un text sau o avertizare social media pentru a atrage atenția. Din fericire, dacă puteți găsi timp pentru a lua o respirație, există un număr tot mai mare de aplicații concepute pentru a vă ajuta să vă stimulați starea de spirit, atenuați stresul și îmbunătățiți sănătatea mintală.

În timp ce aceste aplicații nu ar trebui să înlocuiască ajutorul profesionist pentru cei care au nevoie de el, aceștia pot fi utilizați împreună cu serviciile de asistență profesională sau ca un ajutor la îndemână pentru a vă păstra în setul de instrumente.

MoodKit

MoodKit este o aplicație cuprinzătoare care cuprinde patru instrumente integrate care permit utilizatorilor săi să se ocupe de starea lor de spirit și să dezvolte o perspectivă sănătoasă asupra mentalității. Primul instrument se bazează pe tehnicile Cognitive Behavior Therapy (CBT) pentru a oferi utilizatorilor săi peste 200 de activități personalizabile care vă ajută să vă îmbunătățiți starea de spirit.

Un alt instrument este un test de gândire, care vă învață sfaturi pentru a vă gestiona starea de spirit. Un dispozitiv de urmărire a dispozițiilor vă va arăta modele și progrese, în timp ce un jurnal vă permite să faceți note. Totul, dacă ai nevoie de un impuls, MoodKit este unul dintre instrumentele cele mai amănunțite de acolo.

Felinar

Dacă sunteți în căutarea unui ajutor foarte specific, Lantern ar putea fi aplicația potrivită pentru dvs. Când vă înscrieți la Lantern, veți lua un test pentru a determina ce doriți să lucrați în viața voastră.

Apoi, veți fi însoțit de un antrenor profesionist și vă veți aloca o serie de exerciții. Activitățile sunt concepute pentru a fi terminate zilnic și sunt auto-ghidate. În timp ce lucrați prin exerciții, vă puteți odihni, de asemenea, ușor de știind că antrenorul personal este doar câteva texte îndepărtate.

Somn adinc

Nu este un secret că o lipsă de somn de calitate poate avea un efect imens asupra starea de spirit și bunăstarea mintală. Aplicația Deep Sleep își propune să elimine orice probleme de somn în mugur, oferind utilizatorilor o meditație ghidată. Aplicația conține setări pe care le puteți ajusta pentru a găsi meditația potrivită pentru rutina dvs. personală de somn.

De exemplu, ați putea dori ca meditația să se joace o singură dată, sau ați putea dori să se repete peste noapte. Există, de asemenea, o opțiune care permite aplicației să vă anunțe să aveți momente atenți pe tot parcursul zilei.

Happify

Happify lucrează asupra teoriei că, chiar dacă aplicați doar câteva minute pe zi pentru fericirea voastră, puteți vedea rezultate semnificative într-o chestiune de zile. Happify oferă utilizatorilor săi activități și jocuri care se bazează pe psihologia pozitivă, atenția și tehnicile CBT.

Potrivit Happify, 86% dintre utilizatorii frecvenți consideră că fericirea a crescut în primele două luni de la lansarea aplicației. Puteți utiliza aplicația oricând și oriunde, deoarece este disponibilă atât pe computere, cât și pe dispozitive mobile.

Simplu

Simplul obicei este o mică aplicație de meditație și minte pentru cei care se află în mișcare. Indiferent cât timp aveți, indiferent unde vă aflați, este sigur că veți avea o meditație pentru dvs. De exemplu, dacă călătoriți cu autobuzul, există o meditație specială care vă ajută să fiți atenți, în ciuda zgomotului și a haosului din jurul vostru.

Dacă tocmai ați ajuns acasă după o zi lungă, există o meditație pentru acest scenariu. Și cireasa deasupra tuturor? Aplicația a fost creată de o echipă de psihologi și experți în meditație de la Harvard, astfel încât să știți că sunteți în mâini bune.

flowy

Dacă suferiți de atacuri de panică, Flowy este o aplicație excelentă de a avea în mână când aveți nevoie de ceva chiar aici, chiar acum. Aplicația a fost creată de Simon Fox, care a suferit atacuri de panică. Simon știe că atunci când ești în bătaia unui atac, nu ai timp pentru detalii, deci Flowy este foarte simplu.

În mod esențial, joci un joc - scopul tău este să-l ajuți pe Aegir, zeul mării, să-și repare barca - dar vei folosi tehnici de respirație pentru a juca. Potrivit lui Flowy, după doar 90 de secunde, te vei simți mai relaxat.

start

Dacă suferiți de depresie, vă recomandăm să descărcați Start. Această aplicație utilă a fost creată de fondatorii site-ului Iodine, care permite utilizatorului să-și împărtășească experiențele cu diferite medicamente. Începe, totuși, se concentrează exclusiv pe cei cu depresie.

Permite utilizatorilor săi să urmărească simptomele depresiei și să administreze orice medicament asociat. Deoarece poate dura ceva timp ca antidepresivele să aibă efect, aplicația vă ajută să urmăriți orice efecte secundare și cum vă simțiți, ceea ce vă ajută să creați o imagine întreagă. În mod ideal, veți împărtăși rezultatele dvs. cu profesioniștii din domeniul medical care vă tratează.

Cuvinte: Bryna Howes
Urmăriți Colectivul Hub pe Facebook și Instagram

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene