Acestea sunt cele mai bune produse de păr pentru bărbați

Anonim

Cum poate un bărbat, care nu se gândește prea mult la părul lui, să găsească cele mai bune produse de păr pentru bărbați? Păi, el nu mai este genul ăsta de om. Percepția dumneavoastră privind îngrijirea părului trebuie să se schimbe. Nu mai este doar un lucru "metrosexual" care să-i pese de încuietori (și pielea pentru asta, dar este un articol diferit).

Într-o piață de produse pentru păr, inundată de diferite mărci, puncte de preț și specificul tipului de păr, am recrutat cele mai bune 10 produse de păr pentru bărbați. În funcție de coafura dvs. curentă, lucrați unul sau mai multe produse în rutina de îngrijire zilnică. Pentru că cremele de păr, gelurile și loțiunile nu sunt doar pentru a vă ridica raftul de baie, sunt pentru părul tău, Fabio.

Cunoasteti tipul de par

Nu toate părurile bărbaților sunt egale. Înainte de a începe cumpărăturile de produse aflați tipul de păr. Echipa bună? Echipa este cret? Acestea sunt principalele caracteristici ale părului care trebuie luate în considerare:

  • Densitate: gros, mediu sau subțire
  • Porozitate: capacitatea părului de a menține umiditatea (scăzută, medie sau înaltă)
  • Elasticitatea: capacitatea părului de a se întinde și de a nu rupe (scăzut, mediu sau înalt)
  • Model curl: drept, ondulat, cret sau coilic

Pentru o evaluare adevărată, faceți acest lucru atunci când părul este uscat, curat și gol de orice produs de păr care împiedică o evaluare reală. Acum sunteți gata să faceți cumpărături, să vă relaxați și să vă relaxați.

Cele mai bune produse pentru păr

Pomadă: păr gros, ondulat, drept

Pom-ce? Pomadă este ceva ce ar fi purtat în zilele sale de dulciuri înapoi în anii cincizeci. Și odată cu renașterea erei croonerului, pomada dă înapoi acea cetate strălucitoare pe care o doresc oamenii de clasă. În timp ce pomatele din trecut au provenit din grăsimi de urs și ceară de albine, nu trebuie să fii atât de natural.

Cheia este consistența: groasă, cremoasă și lipicioasă. Argilele pe bază de ceară și ulei produc o stralucire netedă și medie, cu o prezență puternică și sunt ușor de prelucrat prin păr, astfel încât să nu arate prea umed sau gras. Pomadă este perfect pentru crearea unor stiluri dramatice, cum ar fi pompadour și quiff. Și are suficientă apăsare pentru a întoarce chiar și cel mai nesăbuit păr, curat la drept.

Încercați: Pomul de păr de la Penhaglion's Bayolea

A CUMPARA

Pastă: Fine, Gros, Curly

Paste este proiectat pentru aproape orice tip de păr: fin și ușor până la gros și greu. Produsul vine atât în ​​finisaje mată, cât și în strălucire, în funcție de gustul dvs., cu capacități de reținere care permit mișcarea și textura și restabilirea pe tot parcursul zilei. Este minunat pentru coafuri scurte până la mediu, care lucrează prin mâinile dvs. înainte de a aplica.

Asigurați-vă că aplicați pe părul uscat. Uleiul, aplicat pe părul umed, se va așeza pur și simplu și se va etala în umiditate, făcând să pară întuneric și uleios. În general, acesta este cel mai bun produs de styling pentru cei cu bucle sau pentru părul greu de controlat. Blocându-le în jos, cu loc să se miște, cu o atingere de vârf.

Încercați: Pasta de păr Oribe Fiber Groom

A CUMPARA

Ceară: Groasă, ondulată, bine

Ceara a venit, de asemenea, de mult timp din vremurile bune. Nu este la fel de gras, așa cum a fost, ceara de păr adaugă un strălucire subtil părului dvs. și este o forță ca o pastă, este pliabilă, așa că rularea degetelor prin ea sau restabilirea pe tot parcursul zilei nu este niciodată o problemă.

Ceara funcționează la fel de bine pentru stiluri definite, sculptate, pe măsură ce arată mai moale, aspectul capului. Cu părul umed sau uscat, încălziți ceara în mâini înainte de a aplica, adăugând mai mult pentru menținere și definiție, în funcție de aspectul pe care îl urmăriți.

Sfat final? Uită-te la unul ușor de a da umiditate și se spală ușor din părul tău. Formarea de ceară, la fel ca în urechi, este o veste proastă.

Încercați: Ceară de păr Sachajuan

A CUMPARA

Gel: Gelul de păr gros este o coafură pentru bărbați. Gelul este excelent pentru părul înfundat sau obținerea umezelii, iar partea superioară a acestuia conferă stilului tău o întreținere pe tot parcursul zilei. Joacă-te cu geluri variabile: "puternice" dacă vrei rigiditate sau lumină dacă vrei pur și simplu să-ți faci părul mai ușor de manevrat sau mai mult valurile tale.

Gelul este, de asemenea, versatil în aplicare, utilizat pe părul umed sau uscat. Pe lângă un produs de styling în stadiu final, gelul poate fi, de asemenea, uscat prin suflare în păr ca un grund pentru a controla volumul și pentru a vă ajuta să coafați. Datorită aspectului său umed, gelul funcționează mai bine cu părul mai gros, arătând spaima subțierea părului.

Încearcă: Malin + Goetz Firm Hold Gel

A CUMPARA

Pulbere: Păr uleios, subțire

Pudra de păr a revoluționat modul în care mulți tipi își modelează părul. Scopul unei pulberi este de a sprijini stilul în care mergi, absorbind în același timp unele dintre uleiurile naturale ale părului tău. Ea este un mare anti-grasier pentru parul gras.

Pudra de păr construiește un strat pe păr, creând o acoperire naturală pentru a adăuga volum și chiar a deghiza părul înrădăcinat. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a obține aspectul părului plin de plajă.

Aplicați-l înainte de a adăuga un alt produs de finisare, cum ar fi pomada. Pur și simplu presărați pulberea în rădăcina părului pentru a obține volum și control instantaneu.

Încercați: L'Oreal Super Dust

A CUMPARA

Mousse: Păr subțire și fin

Mai mult asociat cu doamnele, mousse are încă loc pe raftul tău de baie. Mousse adaugă plenitudine părului fin - textura sa spumoasă care înconjoară arborele foliculului de păr cu compuși chimici numiți polimeri care le dau un aspect complet.

Încercați: Kevin Murphy Body Builder

A CUMPARA

Hairspray - Toate tipurile de păr

Hairspray poate fi folosit ca un produs de styling sau de finisare. Îți face părul mai gros și poate adăuga strălucire. Spray-l pe parul umed și apoi stilul părului dvs. la dorința dumneavoastră cu un pieptene sau degete.

Hairspray este, de asemenea, excelent pentru finisarea deja stil, care este părul uscat, pentru maximă de așteptare. Bacșiș? Spre deosebire de pastă sau ceară, odată ce spray-ul de par este în locul și uscat, nu există nici o re-jusching.

Hairspray este cel mai simplu produs de coafura pe care il folositi: Spray-l uniform pe par. Se usuca sau se lasa uscat pentru diferite stiluri. Asigurați-vă că rămâneți departe de flacăra deschisă și țigările aprinse.

Încercați: Schwartzkopf 3D Mension

A CUMPARA

Spray cu sare de mare - Toate tipurile de păr

Ah, plaja. Pulverizarea cu sare de mare aduce soarele și surful (fără nisip abraziv) la părul tău, fără a călca în picioare în aer liber. Pulverizatorul dă volumul părului (cum ar fi briza de la mare), lăsându-vă cu un aspect ciudat, trăit-în care nu apare suprapusă.

Pompează o cantitate mică pe părul umed sau uscat, urmărind rădăcinile. Strângeți părul și apoi faceți stilul ca de obicei.

Încercați: Lavett & Chin Mărirea saturației cu sare de mare

A CUMPARA

Ulei - Mediu-lung, ondulat, curat de păr

Natura este prietenul tău cu părul, cu branduri îmbuteliate în sucurile pământului pentru plăcerile plăcute ale părului. Uleiul de avocado, uleiul de nucă de cocos, uleiul de jojoba, uleiul de migdale și uleiul de măsline fac toate produsele excelente pentru îngrijirea părului.

Utilizați ulei pentru hidratarea și condiționarea încuietorilor (în special capetele, care sunt cea mai veche parte a părului și care se confruntă cu mai multă greutăți de mediu). Recompensarea lor slso încurajează creșterea, adaugă o strălucire subtilă, și chiar servește ca un tratament pentru matreata (uleiul atenuează uscarea scalpului).

Aplicați puțin ulei dacă sunteți predispus la parul uleios, adăugând mai mult în timp ce aveți nevoie de el. Folosiți un pieptene pentru ao distribui în mod egal, de la rădăcină la vârf.

Încearcă: Uleiul marocan

A CUMPARA

# 10 Șampon uscat

Nu numai răspunsul unui om leneș la spălare, un șampon uscat oferă o soluție pentru uleiuri fără ulei pentru păr. Sau, pentru că încerci să spargi ciclul de spalare a părului (dacă scalpul tău este extra-gras, ar putea fi un rezultat al samponării excesive datorită curățării zilnice a acestuia, rezultând în producerea mai multor uleiuri). Ugh, știm.

Șamponul uscat scufundă, de asemenea, excesul de ulei (sebum), fără ca scalpul să producă și mai mult. Este, de asemenea, o mare oportunitate de timp și vine la îndemână după sala de gimnastică sau atunci când călătoresc (cred că zborurile pe distanțe lungi atunci când nu ați dus). În plus, cum ar fi spray-ul cu sare de mare, șamponul uscat poate adăuga textura părului tău.

Încercați: Șampon uscat Tresemme

1/10

Oribe Fiber Groom Paste

Aproximativ. AUD $ 38.13

A CUMPARA

2/10

Penisul lui Bayhalea de la Penhaglion

Aproximativ. AUD 49, 43 AUD

A CUMPARA

3/10

Saxajuan Hair Wax

$ 35.00

A CUMPARA

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever