Acestea sunt cele mai simple moduri în care puteți preveni semnele îmbătrânirii

Anonim

Dacă nu intenționați să descoperiți fântâna tinerilor în curând, este posibil să începeți să arătați semnele de îmbătrânire.

Mai devreme sau mai târziu, toate trupurile noastre cedează ravagiilor "Tatălui Timp" și "Tatălui Bod". Dar doar pentru că îmbătrânești nu înseamnă că trebuie să-i arăți.

Există o serie de măsuri simple pe care le puteți lua acum pentru a vă arăta mai tineri și, în același timp, încetiniți procesul de îmbătrânire al pielii. Multe dintre aceste măsuri se vor potrivi în rutina normală a îngrijirii pielii, în timp ce altele nu vă vor costa un cent.

Deci, spunem iadului cu îmbătrânirea cu grație. Utilizați aceste sfaturi simple pentru a vă asigura o apariție luminată și tinerească în anii dvs. remarcabili.

Hit Pause pe barbă

Suntem avocați ai unei barbe bune aici, dar trebuie să spunem că, dacă sunteți după un aspect mai tineresc, este probabil o idee bună să spargeți rasul în mod regulat. Cercetătorii de la cel mai mare centru de transplant de păr din Marea Britanie, Clinica Crown, cred că o barbă în creștere poate face ca bărbații să caute până la zece ani mai în vârstă. Mai exact, studiul a arătat că chiar și o ușoară ușoară poate adăuga trei ani la vârsta percepută, în timp ce o mustață poate dura până la cinci ani.

Așa că întrebarea pe care trebuie să o întrebați este că vreți să arătați ca un gentleman robust sau un nemuritor Keanu Reeves? Răspuns: De ce nu amândouă. Alternați aspectul pentru a împiedica oamenii să ghicească. Și dacă acest lucru nu este încă un motiv suficient pentru tine de a păstra barba sub control, probabil că ar trebui să țineți cont de stilurile de păr facial pe care femeile le urăsc absolut.

Moisturise, tu bastard magnific

Este dovedit că cei care suferă de pielea uscată sunt mai predispuși la riduri și semne de îmbătrânire, în timp ce cei cu piele grasă au mai puțin riduri și sunt mai puțin predispuși. Acum nu vă spun să ieșiți și să vă faceți baie în vaselină (dacă nu vă aflați în acel lucru); punctul cheie care trebuie luat aici este să vă păstrați pielea hidratată uniform în mod regulat.

Un hidratant bun cu proprietăți anti-îmbătrânire vă va păstra pielea hidratată continuu, ceea ce reduce la minimum aspectul liniilor fine și ridurilor, asigurând în același timp vitalitatea pielii plictisitoare și lipsită de viață. Kiehl's Facial Fuel Grease Lifting Moisturizer va face munca grea de a lupta împotriva semnelor de îmbătrânire.

Pielea va fi hidratata in timp ce creste in acelasi timp elasticitatea si fermitatea pielii cu ingrediente precum cofeina, extractul de in si vitamina C. Includerea acidului salicilic ajuta la netezirea neteda si strangerea pielii.

Scrumați acei ani

O creștere a celulelor moarte ale pielii în timp dă pielea un aspect plictisitor și lipsit de viață. Pe măsură ce îmbătrâniți, celulele moarte ale pielii se înmulțesc și nu se varsă în mod natural sau la fel de repede ca odată. Este important să eliminați manual aceste celule de piele moarte pentru a permite celulelor noi, mai tinere să ajungă la suprafață și să ofere un aspect mai strălucitor și mai tineresc.

Atunci când cumpărați o freză pentru față sau chiar o spălare a feței în scopuri anti-îmbătrânire, căutați ingredientul hidroxid de acid - acest ingredient netezește linii fine și ajută la vărsarea pielii moarte. Oferiți serii Lab Revigorant de curățare a feței pentru a îndepărta acumularea de celule moarte ale pielii, în timp ce, de asemenea, se degajă porii.

Această frecare conține mentol care, atunci când este aplicat pe piele, stimulează circulația sângelui, îmbunătățind aspectul și accelerarea procesului natural de vărsare a pielii.

Focus pe ochi

În scopul anti-îmbătrânire, ochii nu sunt o fereastră a sufletului - sunt o indicație strălucitoare pentru a obține și să arate mai în vârstă. Având în vedere natura delicată a pielii din jurul ochilor, ei sunt întotdeauna primii care arată semnele de îmbătrânire.

Cubul picioarelor, ridurile, petele intunecate si pungile sub ochi sunt toti factorii care te vor face sa arati mai in varsta. Shiseido bărbați profund Wrinkle Corrector va ajuta pe cei vârstnici peepers.

Conținând ingredientul miraculos anti-îmbătrânire al Retinol, acest produs este conceput pentru întreaga față, dar este deosebit de eficient în zona ochiului. Acesta asigură un rezultat mai ferm și mai tânăr, în timp ce netezirea ridurilor și a liniilor fine este perfectă pentru picioarele cioară.

Apăsați butonul Snooze

Prin lipirea cu ochii obositi, nu putem sublinia importanta de a avea destul somn pentru a ajuta la lupta impotriva semnelor de imbatranire. În scopul anti-îmbătrânire, termenul de "somn de frumusețe" este prea real și în mod ideal ar trebui să obțineți 7-9 ore de odihnă pe noapte pentru a profita de beneficiile.

Corpul și, mai important, reparația pielii în timp ce vă odihniți astfel asigurați-vă că ați lovit perna din greu pentru a menține un aspect tineresc.

Slip, Slop, Slap

Expunerea excesivă la soare este un factor semnificativ pentru cântarea timpurie a îmbătrânirii, provocând riduri și pete de vârstă. Aplicarea ecranului de soare ar trebui să fie o parte obișnuită a rutinei dvs. zilnice pentru a evita arsurile solare și potențialul cancerului de piele, un SPF 30 sau mai mare vă va ajuta să evitați astfel de nasties în timp ce, de asemenea, păstrarea pielii de la uscare și de îmbătrânire prematur.

Aplicați ecranul solar cel puțin o jumătate de oră înainte de a vă deplasa în aer liber și reaplicați când este necesar pentru o protecție continuă. Asigurați-vă că purtați o pereche de ochelari de soare bine montați atunci când sunteți în afara ca scindarea excesivă va provoca riduri pentru a forma în jurul zona ochiului.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor