Aceste parfumuri pentru bărbați sunt perfecte pentru Novice din Köln

Anonim

Odată, alegerea primului dvs. parfum a fost ușoară: ați intrat în magazin, ați ales o sticlă de Aqua Di Gio și ați ieșit înapoi. Aceste zile, alegerea unui parfum începător necesită un pic mai mult gândire.

Ar trebui să fie un miros care vă place, un miros pe care doamnelor le va dori și un miros care nu va pune prea multă presiune în contul dvs. bancar. Nu ar trebui să fie ceva pe care mi-ai mirosit pe fiecare alt tip din cercul tău social, dar de asemenea nu ar trebui să fie atât de puternic încât să te învingă.

Acestea sunt ponturile noastre pentru cei mai buni colinzi pentru tinerii care intră în jocul de mirosuri:

Christian Dior Dior Homme Sport


Lansată de Christian Dior în 2008 și refăcută în 2012, Dior Homme Sport este un parfum masculin, lemnos care a fost creat ca un omagiu la curse. Toaleta de toaletă de la François Demachy combină ghimbirul tanzanian și cedrul din Virginia cu citronul sicilian și irisul Toscanei. Rezultatul este un miros subevaluat, cu o notă de lux de epocă.

CUMPARA 102 USD

Givenchy Doamnelor Doamne


Gentlemen Only Only este un nou parfum dezvăluit de Givenchy în 2013. Cea mai recentă adăugare la gama de parfumuri Givenchy este un omagiu modern față de cel mai notabil parfum al casei: Givenchy Gentlemen din 1974. Note de mandarine verde, piper roz, nucșoară, frunză de mesteacăn, cedru lemn, inima de patchouli, vetiver, și tămâie fac pentru o actualizare rafinată și contemporană pe un clasic.

CUMPARA 76 USD

Dolce & Gabbana Un singur domn


Un începător nu poate merge prost cu Dolce & Gabbana. The One Gentleman începe cu note de top grapefruit, coriandru și busuioc, apoi se strecoară într-o inimă picantă de cardamom, ghimbir și floare de portocal. Acordul final este un amestec masculin de lemn de cedru, ambră și tutun. În general, face ca un miros să fie conceput pentru un bărbat încrezător și sofisticat.

CUMPARA 32 USD

Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme


La Nuit De L'Homme de la Yves Saint Laurent este un seducător colonie orientală cu note de cardamom, cedru și cumarină. Loțiunea după bărbierit folosește același parfum adânc și senzual pentru a stimula și hidrata, oferind calmare, înmuiere și condiționare (și doar o aromă de miros) la pielea proaspăt rasă. (Pret: $ 66.00 CUMPARA)

CUMPARA 60 USD

David Beckham Dincolo de totdeauna

Ați putea să râdeți la noi, dar anul trecut, oamenii lui David Beckham l-au eliberat pe David Beckham Dincolo. Este un parfum clasic și non-ofensiv pentru bărbați care cu siguranță va surprinde. Nu lăsa nici prețul să te păcălească. Este ieftin, ceea ce este și mai bun pentru tinerii care au nevoie de orice reducere pe care o pot obține.

CUMPARA 35 USD

Pro Tip: Atunci când alegeți odihnă pentru tineri, încercați toate parfumurile din magazin și așteptați cel puțin 15 minute înainte de a alege cel care vă place cel mai mult. Decizia ta ar trebui să se bazeze pe felul în care mirosul de colonia miroase asupra ta, nu în sticlă.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever