Aceste șampoane și balsamuri pentru bărbați vor garanta impecabil un bărbat-păr

Anonim

Scurt de a avea gene excepționale, o bună rutină de îngrijire a părului este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a menține sănătatea și frumusețea coamei.

În zilele dvs. mai tinere și mai puțin sensibile, s-ar putea să fiți mulțumiți de o cumpărătură de 2 în 1 sau de mini-sticle care s-au strecurat de la un motel. Dar acum că ești un bărbat și un blestemat în asta, ești gata să-ți tratezi tresele la TLC pe care ei merită și să nu-l cruțați de cheltuieli.

Volumul mare de produse disponibile este de ajuns pentru a trimite un domn bine îngrijit în copleșire, așa că am făcut munca grea pentru dvs. Mai jos veți găsi zece șampoane și balsamuri preferate pentru bărbați.

Bamford Grooming Department Edition 1 Șampon

Mama și fiul colaborare Bamford Grooming Departamentul accentuează ingrediente naturale de calitate și design de ultimă oră în toate produsele sale. Șamponul zilnic din seria 1 este formulat cu keratină hidrolizată, care pătrunde în fibra părului și se hidratează din interior pentru hidratarea ulterioară și calmează scalpul cu proprietățile antiinflamatorii ale scoarței de salcie. Parfumul combină vetiver, bergamot, oud și chihlimbar închis pentru notele adânci de lemn, echilibrate cu condimente.

CUMPARA 25, 00 RON

Baxter Of California Șampon și balsam zilnic de fortificare

Baxter de Șampon zilnic fortificant din California este primul pas în "Sistemul de întărire" al mărcii. Îmbogățită cu proteine ​​din grâu, extract de nucă de cocos și vitamina E, formula nouă și îmbunătățită repară și curăță fără uscare și furnizează ingrediente naturale care stimulează organismul și promovează creșterea sănătoasă a părului. Urmați-l cu Balsamul zilnic de fortificare pentru a furniza umezeală, stralucire, netezime, proprietăți de deturnare și senzație de furnicături.

CUMPARA De la 20.00 dolari

Kiehl's Grooming Solutions Sampon hidratant + Balsam

În rarele ocazii la care ajungem pentru o formulă 2-în-1, este aceasta. Infuzat cu un amestec lemnos de lemn de cedru aromat, lemn de santal și uleiuri esențiale de eucalipt, soluția de îngrijire a șamponului + Balsam de îngrijire de la Kiehl este soluția la o grămadă de dimineață a unui zeu multi-tasking. Formula fără sulfat și silicon creează o spumă cremoasă pentru curățarea ușoară, îndepărtarea acumulării, netezirea și condiția și sporirea volumului.

CUMPARA 20, 00 USD

Label.M Șampon hidratant zilnic

Label.M - produsul oficial de îngrijire a părului de la London Fashion Week - este o gamă inspirată de modă, creată de stilisti profesioniști sub ochii creativi ai CEO-ului Toni Mascolo și directorului global al creației Sacha Mascolo-Tarbuck. Șamponul zilnic de hidratare de la linia bărbaților încorporează ginseng, mentă și palmetto, împreună cu un complex inovator Enviroshield care protejează părul împotriva căldurii și a razelor ultraviolete, creând textura pentru un stil ușor.

CUMPARA DE LA $ 15.54

Patricks SH1 & CD1

Fondată de patronul și patronul Bondi Patrick Kidd, Patricks nu asigură nici o nevoie australă de a suferi printr-o rutină mediocră de îngrijire. Șamponul de îngroșare SH1 injectează o tărie puternică în firele dvs., umfând instantaneu arborele de păr pentru încuietori mai groase. Balsamul CD1 maximizează densitatea părului cu o formulă multifuncțională concepută pentru a viza pierderea părului, creșterea părului, sănătatea scalpului și protecția UV. SH1 și CD1 sunt disponibile individual sau ca set.

CUMPARA De la 33.00 dolari

Șampon & Balsam Le Labo

Noul brand de parfumuri de la New York, Le Labo, fabrică mâncăruri unice, compuse din unele dintre cele mai frumoase nasuri din lume. Produsele corporale, de păr și de față ale companiei au fost lansate anul trecut, oferindu-se formule de estetică și de plante cu semnături de marcă. Șamponul și balsamul sunt fără paraben, fără ftalat, fără artificii, fără cruzime și fără vegetație. Ceea ce sunt pline de ingrediente naturale sunt destinate să întărească și să repare firele, să stimuleze scalpul și să lase totul moale și strălucitor.

Cumpara 27, 00 dolari

Malin + Goetz Șampon hidratant

Suferindu-se de un coamă care este uscată, deteriorată sau tratată chimic? Malin + Goetz sunt aici pentru a salva ziua cu șamponul lor hidratant, o formulă hrănitoare, alimentată cu hidratarea aminoacizilor, întărirea pantenolului și extractelor naturale de plante pentru a bloca umiditatea și pentru a aduce părul înapoi la viață. Lumina și aroma proaspătă a sticlei se datorează unui amestec de neroli și busuioc, care intrizează fără să fie înverșunat.

CUMPARA 26.00 USD

Oribe

Îngrijirea părului Oribe a fost fondată de renumitul editor de coafură Oribe și de veteranii industriei de frumusețe Daniel Kaner și Tev Finger. Produsele mărcii folosesc tehnologia de îngrijire a pielii și activele naturale pentru a furniza formule de înaltă performanță, toate fiind testate pe scară largă pe set, în culise și în salon. Gama vastă de șampoane și balsamuri conține opțiuni pentru fiecare nevoie și tip de păr, inclusiv formulări pentru păr tratat color, păr blond și argintiu, păr fin, păr uscat, păr uleios, păr aspru și creț și păr care necesită strălucire suplimentară și luciu.

CUMPARA De la 14.00 dolari

Șampon de hidratare Sachajuan

Sachajuan din Suedia este o linie de îngrijire a părului bazată pe rezultate, cunoscută sub numele de ingrediente naturale de înaltă calitate și ambalaj minimalist aprobat de Scandi. Fiecare șampon, balsam și tratament de styling conține tehnologia patentată Ocean Silk Technology, o combinație de nutrienți și proteine ​​extrase din algele marine de apă rece, pentru a reface, reconstrui și întări părul. În zilele uscate, ajungeți la șamponul hidratant pentru a restabili echilibrul, pentru a repara daunele, pentru a împăca frizz, pentru a stimula corpul și a sări, și pentru a-ți scoate mânăturile în locul în care aparține.

CUMPARA 26.00 USD

Aesop Classic Șampon și Balsam

Născut de cercetări științifice scrupuloase de-a lungul multor ani, șase șampoane și patru balsamuri ale lui Aesop abordează în mod eficient nevoile tuturor tipurilor de scalp și toroane. Mergiunile noastre sunt șamponul și balsamul clasic, ambele având o formulă echilibrată, delicată, parfumată cu botanici naturali și îmbogățită cu proteine. Gama Classic curăță și hidratează fără a îndepărta uleiurile naturale, ceea ce îl face potrivit pentru toate tipurile de păr și pentru utilizarea frecventă.

Cumpara 29, 00 dolari

Articole Interesante

Nina Agdal & Hailey Clauson pentru costume de baie pentru plajă

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Zachary Quinto, Orlando Bloom și Edgar Ramirez

Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Land Rover Release Defender Serbarea serbării