Aceste coafuri scurte și tunsori pentru bărbați vă vor face prin sezon

Anonim

Bolnav de călugărițe de bărbați care nu se potrivesc cu coafuri scurte și nu vin cu nimic, dar au nevoie gravă de o actualizare a stilului?

Ați parcurs un drum lung de la construirea lui Mohawk din Anul 10 cu adeziv din PVC. Sau poate ați fost parțială la un pic de colorare a părului temporar, poate o fază Greenday de dungi roșii și negre? Au existat chiar și mulletele la modă și franjurile laterale ale erei emo.

Dacă nu v-ați actualizat coafura în 2018, nu veți întârzia - mai este încă timp să obțineți o coafură nouă. În ultimul timp, dosul bărbaților a ajuns la noi înălțimi (uneori literalmente). Genti bine ingrijite experimenteaza cu bucati, stiluri si produse mai mult ca niciodata inainte, si scurta gasirea coafurilor pentru barbati scurte ideile si pozele pot fi o poveste consumatoare de timp.

În cazul în care coafura se simte blocată într-o rutină, verificați galeria noastră de coafuri de scurte bărbați și cut-uri de păr din celebrități (regii de păr scurt - școala veche Brad Pitt, Jon Hamm și Adam Levine) și lideri din industrie precum American Crew și Kevin Murphy. Credeți-ne, există mai multe coafuri scurte pentru bărbați decât pentru ochi. (Notă: Vom actualiza acest articol în mod regulat, așa că verificați în fiecare lună noi stiluri.)

Coafuri scurte pentru bărbați: Sfaturi și trucuri

Anthony Nader - Salon de coafură RAW Sydney

# 1 Textură textura și textura mai mult este secretul pentru a vă păstra tăiat scurt precizie păr căutați fantastic și în formă pentru mai mult timp. Întrebați părul tău să taie mai multă textură în următoarea ta tunsoare, atunci poți obține mai multă pârghie și crea forme de păr mai reci pe partea de sus.

# 2 Pentru zilele în care vrei să te duci să te uiți la acel aspect nefolosit, fă-ți un tub o pastă de modelare și asta te va face să te uiți la campania demnă.

# 3 Pentru zilele pe care vrei să te duci pe traseul mai ușor, du-te și adu-ți o sticlă de mireasă de mătase a lui Kiel.

Phoenix Thomson - Echipa americana All Star

# 1 Păstrarea părului scurt poate fi adesea mai puțin incitantă dacă nu țineți puțină lungime pentru a lucra cu. Sfatul meu pentru acest sezon este păstrarea unui aspect versatil, cu o lungime adăugată în partea de sus.

# 2 Fiind capabil să vă transformați aspectul scurt într-o formă mai îngrijită și mai dulce, poate fi la fel de ușor ca și utilizarea unui produs cu strălucire înaltă și modelarea cu un pieptene pentru a crea un finisaj mai fin. Încearcă să înghiți gelul american de cremă pentru a oferi sprijin și a termina cu o cantitate mică de Pomadă de toaletă americană șters pe suprafață pentru a păstra părul în loc și pentru a crea un efect de strălucire înaltă.

Parul scurt nu înseamnă mai multe vizite la salon pentru a menține parul în formă și orice păr nedorit la gât. Păstrarea întâlnirilor dvs. într-o rutină de patru săptămâni vă va asigura aspectul dvs. mereu proaspăt.

1/45

2/45

3/45

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor