Aceste antrenamente Snappy va accelera pierderea in greutate mai repede decat jogging-ul

Anonim

Jogging-ul este o modalitate ieftină de a vă exercita, care vă permite să vă bucurați de exteriorul excelent, dar să fim cinstiți: este obositor (în orice sens al cuvântului). Dacă sunteți în căutarea unui lucru atât de distractiv, vă inspiră să vă împingeți (fie acel boxer, fie Messina pe canapea), verificați aceste antrenamente delicate.

Boxul ar trebui să fie primul pe radarul dvs. (și nu doar din cauza lui Conor McGregor și a acelui costum). Potrivit cercetărilor de la brandul Forza, topul boxului este în fruntea listei de antrenamente care ard cele mai multe calorii. O oră în inel poate incinera 800 de calorii enorme.

Ce face boxul un mod eficient de a-și exercita? Este un antrenament care recrutează întregul corp, ceea ce înseamnă că angajează mai multe grupuri musculare deodată. De asemenea, implică exploziile repetate ale activității intense, ceea ce face în mod efectiv o formă extremă de antrenament la interval.

Squash-ul a cronometrat în al doilea rând, la 748 de calorii arse pe oră, bătând alte sporturi cu rachete, deoarece mitingurile sale tind să dureze mai mult și există mai puține pauze între puncte. Jucătorii petrec un procent ridicat din timpul lor de sprinting, izbitoare, lunging, și răsucire, care construiește forța musculară, sporește rezistența și crește flexibilitatea.

Float ca un fluture, care arde ca o albină foarte potrivită

Primele 10 antrenamente care ard cele mai multe calorii sunt:

  1. Box (800 / oră)
  2. Squash (748 / oră)
  3. Canotat pe un lac sau pe un râu (740 / oră)
  4. Drum rutier în ritm rapid sau mediu (700 / oră)
  5. Înotul - crawl față sau fluture (680 / oră)
  6. Rugby (614 / oră)
  7. Fotbal (612 / oră)
  8. Drumul cu bicicleta într-un ritm rapid (604 / oră)
  9. Exercițiu fizic - greutăți sau cardio (590 / oră)
  10. A alerga pe un treadmill (580 / hr)

Există, de asemenea, unele, să spunem, activități creative pe care nu le-ați fi putut considera niciodată încorporate în regimul de fitness. Redarea pianului arde 100 de calorii pe oră și supravegherea păsărilor (sau, probabil, actul de respirație permanentă) arde 101 de calorii într-o oră. Între timp, face sex cu 200 de calorii pe oră.

În timpul sexului, ardeți cât mai multe calorii decât cele care rulează timp de 8 kilometri. Cine dracu rulează 8 kilometri în 30 de secunde?

- Bob Kostic (@causticbob) 10 iulie 2018


Pentru aceia dintre noi întotdeauna târziu: vesti bune. Rularea pe scări poate arde aproape 300 de calorii decât cea pe teren plat ( medicină și știință în sport și exerciții ), care funcționează la 852 calorii pe oră.

Mai multe activități de răcire care trebuie luate în considerare au o baie: 35 de calorii pe oră și vizionarea TV în timp ce se ridică: 20 de calorii pe oră. Din păcate, pentru majoritatea dintre noi, uitându-ne la televizor pe canapea, vă va pierde un total de 0 calorii pe oră.

Dacă căutați să aruncați și să distrugeți cât mai eficient posibil, verificați cele mai tari gimme de box din Melbourne și Sydney.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever