Aceste sali de box din Sydney vă vor lovi pe Assy's May

Anonim

Fiecare om care se înfăptuieste pe sine însuși un bărbat adăpostește fanteziile adânc înfometate ale gloriei de box. Testosteronul? Validare? Complexul Rocky Balboa? Cine știe - este vorba doar de o pereche de mănuși Everlast care sculează inima.

Aceasta nu este însă Philadelphia din 1970. Boxul este un sport diferit și, așa cum este modul în care se desfășoară orice fizică în 2018, este nevoie de timp, dedicație și bani, nu doar pentru a ajunge bine, ci pentru a intra pe primul loc.

Stiinta dezvaluie pumnii barbatilor au fost proiectati pentru lupta

Deci, dacă vă dați la box cea mai bună lovitură, puteți obține cât mai mult din banii dvs., luând una dintre cele mai frumoase săli de box din Sydney. De la studiourile rap-sablare până la sală de gimnastică spațioasă, de înaltă tehnologie - această listă vă acoperă.

Gairy St Clair Box de fitness

Indiferent daca nu v-ati exersat de la data la care a expirat calificarea in sala de sport in '05, sau sunteti un profesionist aspirant, Gairy St Clair va garanteaza imbunatatirea jocului dumneavoastra de manusi si va obtineti inima. Situate în Sutherland Shire, ele oferă cursuri de box cardio, precum și formare dedicată pentru următorul val de luptători legitimi.

Nu mai vorbim: membrii au acces la o sală de greutăți, făcând Gary St Clair un magazin unic pentru toate nevoile dvs. de fitness. Sala de sport a fost deschisă (și este condusă de) Gairy "Superman" St Clair, fostul IBF World Junior-Lightweight și IBF World Super Featherweight Champion. Nu poți să te contrazici cu asta.

60 Gymea Bay Road, 2232 Kirrawee

Lucrări de box

În ceea ce privește gimnaziile de luptă generale, Boxing Works a fost un suport în cele mai aglomerate zone din centrul orașului din Sydney de ceva timp. Oferind atât cursuri de prânz și instruiri corecte pentru cei care doresc să intre în luptă pentru amatori / profesioniști, Boxing Works a stabilit, de asemenea, un reprezentant solid pentru instruirea MMA, BJJ și Ju Jitsu. Acești tipi au și locații în Kings Cross, Surry Hills și Glebe. Sala de greutate, de asemenea, disponibilă în interiorul.

Strada Foveaux 74, 84, Surry Hills

Centrul de fitness corporatist

Centrul corporativ de fitness este cel mai bun mod pentru omul din smartphone-era de a obține acel sentiment de luptă-noapte.

Ca parte a programului general, programul Corporate Fighter vă va ghida printr-un regim de box cu intensitate de 12 săptămâni, menit să ofere tuturor celor care se angajează într-o luptă adecvată la unul dintre evenimentele bilingve ale corporațiilor Fighter.

Întreaga chestie este condusă de instructori profesioniști și aveți opțiunea de a vă continua pregătirea după terminarea programului.

36-38 Wentworth Ave, Surry Hills

Ultimate Fitness Center

Cu un complex în CBD și altul pe plajele de nord, este sigur să spunem că Ultimate Fitness Center are boxeri Sydney, din ambele părți ale podului Spit, bine acoperite cu adevărat. Oricare ar fi obiectivele dvs., facilitățile moderne de instruire ale Centrului de fitness Ultimate, instructori profesioniști și o gamă de cursuri de fitness fără egal vor asigura că eticheta de preț premium vine cu rezultate epice.

305 Kent Street, Sydney, NSW, 2000 (CBD)

7/505 Pitwater Rd, Brookvale, NSW, 2100 (Plajele de Nord)

Cutie de guler alb

O altă sală de box care vizează oamenii de afaceri din Sydney, White Collar Boxing folosește o metodă similară de formare și predare la Corporate Fitness Center.

Toate antrenamentele se fac cu scopul de a intra intr-una din seriile de lupta regulate ale White Collar Boxing, supravegheata de un antrenor de box stabilit si de un antrenor personal, Simon Mitchell.

Conducerea până la lupta cu noaptea vine sub forma schemei populare de "zero 2 erou" - propria ta experiență Eye of The Tiger în 8 săptămâni.

14 Carter Road, Brookvale

Bodypunch

Acum, în vârstă de peste un deceniu, Bodypunch este cea mai importantă sală de box din vestul Insulelor, care nu este prea interior. Infiintata de Billy Hussein, fost antrenor la echipa de gimnastica Team Fenech a lui Jeff Fenech, Bodypunch a pregatit 3 campioni mondiali de la deschiderea sa. Hussein însuși a instruit și Danny Green și Vic Darchinyan. Destul de reluat.

Nivelul 3 71/75 Wangee Road, Lakemba

PCYC

Sincer, la fel de prostești cum pare să pună PCYC pe această listă, reputația pe care o are pentru dezvoltarea unor boxeri tineri este aproape fără egal.

O serie de Champs de stat și naționale au fost dezvoltate în cadrul programului PCYC încă de la începuturile sale de peste 80 de ani în urmă și nu prezintă semne de încetinire. Cu ușurință, modul cel mai rentabil pentru a intra în sport în mod serios, plus veți fi ajutați cu întreaga chestiune de donare a clubului de tineret, care vă va oferi cel puțin puncte karmice pe tabloul de bord al judecătorului.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor