Lucruri pe care nu trebuie să le faceți niciodată după o sesiune de antrenament

Anonim

Lăsând rufe murdare în mașină. Popping cosuri. Îndepărtează în permanență lenjeria de corp pentru efectul plin de vară fără minge. Toate sunt considerate obiceiuri proaste în limba cuiva, dar astăzi ne uităm la un alt tip de obicei prost - cele care sunt adesea practicate după o greutate solidă sau o sesiune cardio la sala de sport locală.

De la aprinderea unei țigări până la o întindere, vă prezentăm cele mai grave lucruri pe care le-ați putea face la post-antrenamentul corpului dumneavoastră, cu ajutorul expertului dieteticianului de la Paramount Recreation Club și al instructorului personal, Jordan Ponder.

Crezi că ai fost un supărător pentru gimnastică? Citește mai departe.

Sari peste întindere

Ai venit, te-ai întins, ți-ai făcut superseturile și acum e timpul să te duci acasă. Gresit. Întinderea după un antrenament este unul dintre cele mai importante și adesea trecute cu vederea practici în sala de gimnastică.

Motivarea din spatele mușchilor pe care tocmai ați lucrat vor ajuta la faza de recuperare. Mai exact, întinderea va permite mușchilor să se recupereze mai repede, ajutând astfel creșterea mușchiului, menținându-le în condiții de vârf.

Cardio excesivă

Când tocmai ați terminat o cursă în valoare de o oră în valoare de greutate, este o idee proastă să o urmați cu o sesiune intensă de cardio.

"Dacă antrenezi anumite sisteme musculare - ticăloșii rapizi și ticăloșii încețoșați și tu lucrezi la modele de mișcare explozivă, nu vei obține recuperarea musculară", spune Jordan Ponder.

- Le vei epuiza.

Ponder explică faptul că, deși nu este neapărat un lucru rău, dacă sunteți pregătirea pentru hipertrofie musculară (creșterea mărimii mușchiului scheletic printr-o creștere în dimensiunea celulelor sale componente). De fapt, abordarea unei sesiuni cardio în partea din spate a unei sesiuni de greutăți nu va obține rezultatele dorite.

Experții spun că unele cardio după o sesiune de greutăți este bine, atâta timp cât este în regiunea de maxim 20-30 de minute. Dacă trebuie să faceți ambele în aceeași zi, greutatea separată și sesiunile de cardio cu aproximativ 5 ore.

"Adesea, cu pregătire, atâta timp cât este consistent, mai puțin este mai mult", adaugă Ponder.

Fumatul după o sesiune de gimnastică

Când am aruncat-o în întâlnirea de brainstorming, am fost întâmpinați cu: "La ce dracu 'te duci ?!" Asta nu e relevant, dar dacă trebuie să știi, două cuvinte. Western Sydney. Dar ne îndepărtăm.

Fumatul după o sesiune de gimnastică, fie că este vorba de greutăți cardio, este o scurtătură la o dată cu moartea.

Potrivit lui Ponder, oamenii care fac acest lucru își extind plămânii în timpul antrenamentului, întinzându-i, apoi punându-i otravă în ei.

"Ar putea fi mai rău decât ceea ce este fumatul normal."

Nu greșește. Potrivit cercetărilor existente, fumatul după orice formă de exerciții are un "enorm" stres asupra inimii.

Organele sănătoase și mușchii în creștere necesită inima să furnizeze oxigen pentru a funcționa. Când aprindeți o țigară după o sesiune de gimnastică, în esență, epuizați alimentarea cu oxigen a organismului și înlocuiți-o cu dioxidul de carbon dăunător.

Ardeți lapte în rezervorul de combustibil al autovehiculului și așteptați ca acesta să funcționeze perfect? Exact.

Întârzierea alimentării post-antrenament

Este crucial să mănânci după o sesiune de antrenament mare pentru a umple nutrienții necesari corpului. Omiteți acest lucru și nu încurajați celulele să reintegreze sau să crească proliferând, conform lui Ponder.

Cu alte cuvinte, nu încurajați regenerarea țesutului muscular.

Ponder recomandă realimentarea corpului cu carbohidrați GI înalt, ca o banană pentru a ajuta la procesul de reparație înainte de a lovi o masă de înaltă calitate. Gimnazii de gimnastică ar trebui să urmărească să mănânce după 15 - 20 de minute după ultimul set.

Și o masă de înaltă calitate nu înseamnă o afacere de familie de la KFC. Alimentele grase vor elimina esențial munca voastră prin încetinirea digestiei, limitând cantitatea de carbohidrați și aminoacizi care pot ajunge în fluxul sanguin înainte de a fi distribuite celulelor musculare.

Nu dormi suficient

E simplu. Somnul este esențial și nu ar trebui niciodată să fie trecut cu vederea, explică Ponder.

Mușchii se regenera atunci când se află într-o stare de odihnă.

Cu alte cuvinte, antrenamentul de greutate este eficient numai când acordați corpului timp suficient pentru a vă odihni și a reconstrui mușchii deteriorați.

Uitând să se răcească

Este o natură umană să se specializeze într-un singur lucru și să o facă bine.

"Rulați repede, ridicați greutățile grele. Nu ne gândim la ceea ce facem corpului nostru atunci când se întâmplă acest lucru și chiar îl accentuează ", explică Ponder.

"Muschii sunt la fel. Nu puteți să le puneți sub o grămadă de stres în timpul și după exerciții fizice. Dacă nu le lăsați în jos ușor, răciți, întinzându-vă, mobilizându-vă, acei mușchi mai strânși devin din ce în ce mai strânși, iar mușchii mai slabi devin mai slabi.

Ponder points la un exemplu perfect al acestui scenariu în societatea de astăzi în rândul bărbaților.

"Câți tipi de peste 50 de ani pot atinge degetele de la picioare?"

Răcirea în jos nu trebuie să fie un proces obositor. Adu-ți ritmul cardiac în jos gradual cu lucruri precum:

  • Cilindri de spumă
  • Mergând-l pe o banda de alergat timp de 10 minute
  • întindere

Acest lucru va face ca organismul dvs. să fie pregătit pentru următoarea sesiune de antrenament, reducând în același timp timpul de recuperare.

Consumul de alcool dupa un antrenament

Într-adevăr? Acesta nu este un brainer. Organismul trebuie să fie hidratat după un antrenament și alcoolul are efect invers al hidratării. Când corpul își pierde fluide, mușchii devin deshidratați. Pierdeți din nou.

Jordan Ponder este fondatorul Paramount Recreation Club și Transform Health în Sydney, Australia. TransformHealth a fost creat pentru a inspira sănătatea obișnuită și a îmbunătăți performanța. Contactați Iordania pentru a organiza o consultare privind nutriția, fitnessul și stilul de viață.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor