Tom Ford a scos din lume cele mai inutile slide-uri minunate pentru barbati

Anonim

Când vă gândiți la diapozitive, credeți că Adidas, dungi și evitarea tinea în sauna de la Icebergs Bondi. Alții văd diapoziția obișnuită ca un element de modă esențial, care este aproape întotdeauna purtat cu șosete. Ca un turism sexual german. Sunați-mă vechi și necoapte, dar eeeew!

Introduceți domnul Tom Ford. El a văzut în mod clar un decalaj în piață pentru nevoia de catifea super-luxoasă albastră cu diapozitive de aur pentru bărbați. Și aici sunt.

Tom Ford Churchill cu lanțuri de catifea

Potrivit lui MR.PORTER, aceste diapozitive trebuie purtate cu încredere. Din păcate, Mr.PORTER nu are în prezent încredere în stoc.

Departe de varietatea de la piscină, diapozitivele "Churchill" ale lui Tom Ford au fost făcute în Italia din catifea marină-luminoasă și detaliate cu lanțuri de aur curbate de aur peste curele. Tricotajele de piele și tălpile de cauciuc asigură durabilitatea, în timp ce paturile conturate le mențin confortabil.

Sincer, acestea sunt cea mai inutila piesa de moda a barbatilor pe care am vazut-o in acest an si pur si simplu trebuie sa avem o pereche acum! Luați în considerare purtarea acestora cu un tuxedo la următorul eveniment de cravată neagră.

Pentru un preț scăzut de 550 RON, diapozitivele Tom Ford pot fi ale tale de la MR.PORTER.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor