Tom Ford pentru barbati Grooming Range se extinde cu 3 produse noi

Anonim
Tom Ford a lansat gama de produse pentru îngrijirea pielii și îngrijirea bărbaților în 2013. În luna iunie, trei noi produse se vor alătura colecției râvnite: un exfoliant de curățare a energiei, un ulei de bărbierit și un gel Gelcomb.

Exfoliatorul de culoare portocalie promite să lumineze și să revitalizeze pielea obosită și obosită. Poate fi aplicat pe piele umedă uscată sau umedă (dar este blândă dacă alegeți ruta uscată) și folosiți granule de exfoliere de dimensiuni diferite pentru a maximiza proprietățile de netezire.

Uleiul de bărbierit hidratant iese din tub cu o textură asemănătoare gelului, dar se topește rapid într-un ulei non-gras, care face ca bărbieritul să viseze. Ventilatoarele produselor de îngrijire Tom Ford vor recunoaște amestecul de uleiuri esențiale și de parfum utilizate pe întreaga linie. Cel mai important, uleiul pentru bărbierit este complet transparent, astfel încât să puteți vedea de fapt ce faceți, pe măsură ce luați decizia riscantă de a aplica o lamă ascuțită pe fața voastră frumoasă.

Cea mai vorbită legătură cu colecția este Brow Gelcomb. Deși sprancenele îndrăznețe au reprezentat tendința de a îngriji femeile pentru o vreme, scena bărbaților nu a reușit. Probabil pentru că multe frunți omenești sunt prea stufoase pentru a începe, dar dacă nu sunteți binecuvântați în mod natural de omizi luxoși sau dacă aveți nevoie să îmblânziți ceea ce ți-a dat natura, Brow Gelcomb vă poate ajuta.

Dispozitivul tip baghetă distribuie o cantitate mică de gel (ușor colorat) prin capul pieptenei. Nu numai că menține sprâncenele în loc ca un gel clasic clar, ci și în volum și îngroșare. Rezultatul final este mai întunecat, mai bine definit, care se menține pe tot parcursul zilei.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever