Tried & Tested, Acestea sunt cele mai bune barbati, parfumuri si parfumuri

Anonim

E timpul pentru bărbați, baby. Acum că suntem bine în acest an, trebuie să ne pregătim pentru o nouă rundă de cele mai bune mirosuri pentru bărbați. Selecția din acest an se bazează pe o gamă de cele mai bune parfumuri de bărbați de la Köln și unisex pe care le-am încercat și testat personal.

Veți găsi Valentino, Burberry, Histoires de Parfums, Creed, Comme des Garcons, Jo Malone, Maison Martin Margiela, Le Labo, Bottega Veneta și unele parfumuri mai obscure din parfumeria din întreaga lume.

De la colindul bărbaților parfumați, orientați spre lemn, parfumat, lemnos și de lux, te-am acoperit cu câteva bile curbate, precum și unele dintre cele mai iconice bărbați pentru a exista.

Un scurt istoric despre bărbații din Köln

Odată, odorioanele plăcute au fost o necesitate. Unul din nas a fost constant agresat de mirosurile neplăcute de fum, de putrefacție și de canalizare. Și asta era doar poporul - imaginați-vă ce miroseau canalele reale .

Cu mult înainte ca parfumeria modernă să înceapă la sfârșitul secolului al XIX-lea, parfumurile au existat în unele dintre cele mai vechi civilizații umane. Arta de a crea mirosuri a început în Mesopotamia și Egiptul antic, apoi a fost rafinată de romani și persi.

Cunoașterea parfumeriei a ajuns în Europa încă din secolul al XIV-lea, datorată în parte evoluțiilor din Orientul Mijlociu. Culturile islamice au perfecționat extracția parfumurilor prin distilarea cu abur și au introdus noi materii prime în industrie. Cu aceasta, parfumurile erau gata să se deplaseze spre vest.

Apele de odihnă de astăzi nu realizează un scop pur pur, ci servesc și mai interesant: vă ajută să obțineți noroc. Asociați mirosul potrivit cu omul potrivit și se întâmplă un fel de vrăjitorie. Dacă nu știți despre ce vorbim, tocmai nu l-ați cunoscut încă pe cel (încă mirosul).

Sfaturi pentru bărbați din Koln

Cologna cea mai bună pentru bărbați trebuie să fie însoțită de situațiile și ocaziile specifice în care va fi purtat. Seductive întuneric, tutun și mirosuri lemne se potrivesc evenimentelor de seară, în timp ce parfumurile mai proaspete sau citrice funcționează mai bine pentru uzul de zi cu zi și birou.

Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să fii cunoscut sub numele de "bărbați prea mulți bărbați" la locul de muncă, deci alegeți în mod corespunzător și aplicați cu ușurință.

Majoritatea celor mai bune parfumuri și parfumuri pentru bărbați pot fi achiziționate online, însă vă recomandăm să le încercați mai întâi la magazin. Spray unele în magazin, apoi mergeți la o plimbare și a vedea cum miroase în 15 minute. Majoritatea barbatilor de odihna miros diferite pe toata lumea. Pielea si feromonii reactioneaza cu potiunea de personalizare a mirosului, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa scapati mii pe o colina personalizata pentru a obtine ceva unic.

Sfaturi de la experți

Briony Wright, OdeLab.com

"Alegerea unui nou parfum ar trebui să fie un timp distractiv, dar are tendința de a fi copleșitor.

În momentul în care ați luat eșantionul celui de-al patrulea parfum mediu la un magazin mare veți avea probabil oboseală de parfum, deci un loc mai bun pentru a începe este un boutique mai mic specializat în mai puține linii care a făcut o parte din munca pe teren pentru tine.

Decideți dacă sunteți după ceva proaspăt și ușor sau un parfum mai greu și lipiți de acea categorie. Apoi începeți să pulverizați. Amintiți-vă că orice urma de aftersă va miroși destul de diferit pe piele, la fel cum se întâmplă pe o bandă de miros de carton, așa că asigurați-vă că vă testați favoriți pe tine însuți.

Este frumos să ai în cele din urmă o colecție care să includă un parfum din fiecare categorie de miros, de exemplu: un citrus, un lemn, un floral, un picant și un marin - astfel sunteți acoperit indiferent de starea de spirit sau ocazie.

Samantha Taylor, Topul Pudrei

Opt și Bob
Povestea din spatele acestui parfum este aproape la fel de bună ca și mirosul. Dacă povestea fascinantă a întâlnirii cu Albert Fouquet și JFK este adevărată sau nu, parfumul este un clasic atemporal în stilul coloniei.

Serpentina de Comme de Garcon
Comme de Garcon face foarte ciudat. Serpentina nu este doar un instantaneu al parcului din Londra, ci și al Londrei însuși, care conține note de asfalt și iarbă. Face pentru un parfum verde cu o inimă întunecată.

Colonia de piele Eau de Cologne Concentrée
Aqua di Parma Colonia este un dulap de parfumuri, unul pe care fiecare om ar trebui să îl dețină. Această ultimă încarnare preia prospețimea sofisticată a Colonia și o combină cu căldura pielii și pădurii. Delicios. Aplicați liber în timpul iernii.

Dries Van Notten pentru Frederic Malle
Un autoportret intim care reflectă elementele designului Dries, acest parfum este un miros enervant care rămâne aproape de piele. O atingere de vanilie îndulcește pădurea și condimentele.

Santal Majuscule de Serge Lutens
Santal Majuscule este un omagiu pentru lemn de santal, cremos și fum cu o răsucire de cacao. Aceasta este după-amiaza perfectă de iarnă pentru a te înfășura în jurul tău într-o seară rece.

Blue Encens de Comme de Garcon
Îmi place acest parfum, îl clasifică ca o garderobă de bărbați de colonia esențială. O tămâie picantă, cu o ardere rece a artemesiei aromatice, Blue Encens este ideală pentru o întâlnire de afaceri sau pentru o dată la prânz.

1/30

Maison Margiela Replica Jazz Club

Specificul acestui miros particular, cunoscut sub denumirea de Replica Jazz Club, resuscita esența unui club ascuns Brooklyn Jazz - un miros de bază mistuit de mosc, vanilie, tonka, vetiver și frunze de tutun combinate pentru a evoca un moment familiar, dar uitat. Dacă scufundați adânc într-un fotoliu de piele cu un cocktail, în timp ce zonați la melodiile dulci ale unei saxoane, sună ca un fel de noapte, atunci acesta este felul tău de miros.
Am luat acest parfum în Milano și este combinația perfectă de lemn, whisky și piele, cu o margine ușor dulce. Asteptati notele cum ar fi Piper Pepper, Primofiore Lemon, Ulei Neroli, Rum Absolute, Ulei Clary Sage, Ulei Vetiver Java, Absolute Tobacco Leaf, Vanilla Bean si Styrax Resin.

A CUMPARA

2/30

Opt și Bob Original

Acest specimen a devenit semnătura lui JFK. Are note de chihlimbar și lemn. Pur și simplu un parfum uimitor.

A CUMPARA

3/30

TOM FORD Noir Extreme

Tom Ford Noir oferă un miros masculin pentru bărbați, cu note extinse, inclusiv bergamotul italian, verbena, chimionul, băștea de trandafir, flora violetă, notele inimii: piper negru, nucșoară, rășină Iris, geraniu egiptean, trandafir bulgar și Clary Sage printre câțiva.

A CUMPARA

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever