Adevărul despre utilizarea peptidelor și modul în care acestea afectează sănătatea

Anonim

Au existat multe discuții și controverse în mass-media în legătură cu utilizarea peptidelor.

În clinicile mele, sunt întrebat de mai multe ori de către pacienți dacă pot să le aibă și dacă sunt chiar legale (cred că o mulțime de oameni speră parțial că sunt ilegale).

Lucrul interesant este că majoritatea oamenilor care le cer să se gândească la ei ca fiind pur și simplu cea mai recentă pe piața din ce în ce mai în creștere de poțiuni magice fixate rapid.

Întrebat de pacienți și de prieteni pentru peptide și alte medicamente care mărește greutatea sau pierderea în greutate, întotdeauna cer (și ar trebui să te întrebi și pe tine însuți): Ce vrei să faci? Este legală (peptidele sunt de fapt complet legale dacă sunt prescrise de un medic)? Care sunt cele potrivite pentru mine?

Ce sunt peptidele

În lumea sănătății și a sănătății, peptidele sunt folosite și recomandate pentru creșterea energiei, arderea grăsimilor, construirea musculaturii și îmbunătățirea capacității atletice.

Dacă vă gândiți la un hormon ca un copac alcătuit din multe ramuri de proteine ​​și chiar mai multe crengi peptidice, este ușor să vedeți cum un hormon poate avea multe efecte secundare dacă este utilizat în mod greșit.

Peptidele, pe de altă parte, sunt mult mai mici și au fost concepute pentru a stimula receptorii specifici pentru hormonul de creștere, astfel încât să vă puteți adapta rezultatele.

În esență, ele pot fi utilizate pentru câștigul de mușchi sau scăderea în greutate, recuperare, inflamație redusă și sunt în fruntea multor tratamente individuale specifice pentru o serie de afecțiuni.

În primul rând, trebuie să înțelegem cum funcționează corpul nostru. La baza creierului nostru se află o mică glandă numită Glanda Pituitară. În ciuda faptului că glanda pituitară este mică, aceasta este unitatea de control a altor glande hormonale, de exemplu, glandele suprarenale și tiroidă, care sunt vitale pentru o mare parte a controlului corpului dumneavoastră și bunăstării generale.

Pentru a menține un echilibru durabil în corpul dumneavoastră, glanda pituitară trimite semnale (hormoni) în sistemul circulator către celelalte organe și glande din corp pentru a controla sau a crea propriile hormoni după cum este necesar.

Acești hormoni vă mențin corpul puternic și sănătos. Din păcate, pe măsură ce îmbătrânim, vor începe să scadă. "

Unul dintre hormonii produsi de glanda pituitară a creierului este hormonul de creștere uman (GH sau HGH). Hormonul uman de creștere păstrează reglementarea corpului, sistemul digestiv și nivelurile de insulină.

Dar ce semnalează glanda pituitară? Hormonul de eliberare a hormonului de creștere (GHRH), care provine din hipotalamus.

Cum functioneaza

Există multe tipuri de peptide care lucrează în diferite zone ale corpului. Mai exact, există peptide care pot mări producția de GHRH de la Hypothalamus pentru a elibera în mod natural mai mult hormon de creștere umană.

Acești aminoacizi stimulează glanda hipofizară pentru a produce și elimina mai mult hormon de creștere uman în sânge. Creșterea producției va contribui la reducerea potențială a efectelor îmbătrânirii.

Pentru a înțelege beneficiile anti-îmbătrânire, este important să înțelegeți beneficiile creșterii hormonului uman de creștere în organism. HGH acționează asupra multor țesuturi în tot corpul. La copii și adolescenți, stimulează creșterea osului și cartilajului.

La persoanele de toate vârstele, aceasta stimulează producția de proteine, promovează utilizarea grăsimilor, interferează cu acțiunea insulinei și crește nivelul de zahăr din sânge.

GH ridică, de asemenea, niveluri de factor de creștere-1 asemănător insulinei (IGF-1), care este important în dezvoltarea musculaturii slabe și este un factor cheie în buclele de feedback negativ care cauzează scăderea producției naturale și eliberarea HGH din hipofiza atunci când hipotalamusul este conștient de nivelul de HGH din organism.

Acest lucru înseamnă că, atunci când există niveluri scăzute ale HGH, hipotalamusul va elibera stimulatorii HGH numiți hormoni de eliberare a hormonului de creștere (GHRH), iar atunci când nivelurile sunt ridicate, va funcționa pentru scăderea producției.

Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie să luați numai hormoni prescris de un medic, pentru a vă ajuta să preveniți rinoreile când opriți hormonii.

Pe măsură ce peptidele lucrează asupra receptorilor GHRH, aceasta se află în jurul buclei de feedback negativ.

Ce sunt peptidele interioare

Înainte de a analiza dacă peptidele sunt potrivite pentru dvs., să ne uităm la ce se află în ele.

Puneți pur și simplu, sunt proteine ​​mici formate din mai puțin de 50 de aminoacizi. Puțini aminoacizi au fost mai demonizați de întârziere decât peptidele pentru a oferi un avantaj neloial în sport.

Dar, după cum a spus un specialist în peptide, "Pentru a marca toate peptidele, răul ar fi ca excomunicarea macului din cauza legăturii plantei cu medicamentele. De fapt, în doze mici, și în produsele medicamente aprobate și prescrise, peptidele pot fi un ten lipsit de ten, corpul și cel mai bun prieten al vieții. "

Cum luați peptide

Cele mai multe peptide sunt injectate în organism, dar specialiștii dezvoltă acum alte metode de introducere a peptidelor în organism.

Acestea includ creme care se aplică pe piele local (în afara pielii) sau transdermally (similar cu plasturele). Acestea pot fi, de asemenea, aplicate pe piele în interiorul gurii sau consumate acolo unde sunt apoi absorbite în organism.

Dacă utilizați peptide

Când întrebați ce doriți să puneți în corpul dvs., trebuie să întrebați întotdeauna dacă beneficiile depășesc efectele secundare.

Ca orice substanță despre care nu știți nimic, nu ar trebui să fie cumpărată online de la furnizori neînregistrați sau împrumutate de la un prieten și apoi injectată sau consumată.

Argumentul pentru peptide

Există dovezi ample și robuste care susțin efectele corective ale creșterii hormonului uman de creștere.

După cum a arătat Harvard Men's Health Watch, unele beneficii includ: protecția împotriva fracturilor, creșterea masei musculare, scăderea grăsimii corporale, îmbunătățirea capacității de efort și reducerea riscului de boli cardiace viitoare.

O serie de studii au demonstrat, de asemenea, ameliorări ale bunăstării psihologice, cu îmbunătățiri specifice ale calității somnului îmbunătățite (mai puține treziri, o durată mai mare a somnului profund). În plus, consumul de asistență medicală și zilele bolnave scad în paralel cu creșterea bunăstării psihologice.

"Fiecare om dorește să trăiască mult timp", a scris Jonathan Swift, "dar nimeni nu ar fi bătrân". A avut dreptate și fântâna tinerilor nu trebuie să fie o iluzie.

Există un număr de peptide care au fost dezvoltate pentru a ajuta Glanda Pituitară în eliberarea unor cantități crescute de hormoni de creștere.

În comparație cu steroizii și testosteronul, cu potențialul lor mare de beneficii rapide și reacții adverse potențiale, acestea nu sunt fasole magică care te vor transforma într-un super-atlet peste noapte. Peptidele sunt mai degrabă o arsură medie pentru aceia dintre noi care știu că trupul pe care îl dorim este unul de îmbunătățire a stilului de viață și că orele la sala de sport sunt necesare.

Majoritatea oamenilor, când li se întreabă ce cred ei o peptidă, pur și simplu nu-i pasă. Sunt determinate de rezultate și nu contează pentru că metoda lor ar putea fi nebunie. Peptidele sunt un drăguț drăguț care este gata și așteaptă să-ți impună dorința inimii.

Ca cele mai multe lucruri din viață, succesul are nevoie de puțină muncă și orice ajutor de-a lungul drumului este apreciat. Planul potrivit și peptidele potrivite vă pot ajuta organismul să facă ceea ce face deja pentru a obține rezultatele dorite.

Eu însumi am folosit o serie de peptide timp de mulți ani și am trăit o viață plină de viață, de călătorie, de muncă și de evenimente umplute de viață Am nevoie să arăt natural, să se potrivească și sănătos și, mai important, energetic și nu obosit, toate pe care peptidele mă ajută .

Argumentul împotriva peptidelor

Acestea pot avea efecte secundare mari, dar potențial grave și ar trebui să aveți un chat cu un medic înainte de a lua în considerare chiar și utilizarea lor.

Folosit Incorect, peptidele au potențialul de a provoca efecte secundare în grade diferite, în funcție de utilizatorul său.

Acestea pot include:

 • Mâncărime la zona de injectare
 • Creșterea retenției de apă (un semn comun al supradozajului)
 • Creșterea foametei
 • Gură uscată
 • Tulburări sau amorțeală
 • Tensiune arterială crescută
 • Extreme dureri de rinichi
 • Dureri articulare
 • Închiderea molilor și creșterea pistruiilor
 • Creșterea / pierderea în greutate
 • Scăderea fertilității

Nu este un drog magic

Mulți oameni fac foarte mulți bani să vândă ceea ce dorești, așa că nu uitați întotdeauna să întrebați ce face, cât să luați, cum să o luați și ce efecte secundare are, astfel încât să aveți așteptări realiste despre ceea ce poate face Pentru dumneavoastră.

În timp ce peptidele vă pot ajuta să ardeți grăsime în timp ce lucrați, mâncați, vorbeați și chiar dormiți, acestea trebuie combinate cu alți factori de viață pe parcursul mai multor luni pentru a vedea cele mai bune rezultate.

Articole Interesante

Eddie Redmayne vă arată cum să vă rochii casual în Gucci proaspete

Cum să purtați o eșarfă (și să vă uitați la Trés European Doing it)

Blake Griffin Are vară inteligentă ocazională calea cea bună

Tricoul lui John Legend este viitorul călătoriei aeriene