Tudor GMT Black Bay este Rolex Affordable Sibling

Anonim

Cere și ți se va da. În timp ce Rolex a dezvăluit ceea ce ar fi putut fi cel mai vorbit despre ceasul de la Baselworld din acest an, prețul său de cinci cifre este încă un factor descurajator pentru unii fanii designului "Pepsi" râvnit.

Introduceți compania sora, Tudor. Ceasornicarul elvețian și-a dezvelit propriul GMT Black Bay la spectacol, alături de programul Rolex GMT-Master II, iar rezultatul este destul de uimitor.

Trei bratari izbitoare de a alege, un caz de oțel inoxidabil de 41 mm și un preț care subliniază Rolex-ul cu mai puțin de jumătate din preț este un câștigător în cartea oricui. Cel mai important, totuși, ea arată încă datorită unei imagini bine gândite în albastru.

O mașină automată Tudor Caliber MT5652 automată are în vedere mișcarea cu ore, minute, secunde, data și o funcție GMT. Pentru cei care nu știu, o funcție GMT stabilește în principiu ora locală fără a pierde din vedere timpul în alte două fusuri orare.

În schimb, cadranul negru conține semnăturile semnului Black Bay, cum ar fi mâinile cu fulgi de zăpadă și indiciile punctate.

Toate acestea sunt legate într-o piesă care se mândrește cu o rezervă de putere de 70 de ore și rezistență la apă de 200 de metri.

Trei curele vor fi disponibile pentru a alege, incluzând brățara din oțel, cureaua de piele brună "terra di siena" și o curea de țesătură cu dungi roșii.

Tariful local este încă de confirmat, dar există prețuri elvețiene care vede Tudor Black Bay GMT pornind de la 3400 CHF.

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor