Semnele inconfundabile Sunteți gata să faceți plonjarea și munca pentru tine

Anonim

Cu toții ne imaginăm că suntem propriul nostru șef - mirosind trandafirii dimineața, stabilindu-se până la o masă de 11:00 pentru una, apoi deschizându-ne neapărat Macbook-ul în jurul orei 13:00. Faceți o oră de lucru solidă, luați un UberEats, apoi distrugeți un arvo siesta târziu. Înainte de a ști că savurați whiskey, descoperă cu grijă cine vreți să vă bucurați de serviciile dvs., pe măsură ce valuri de clienți îndrăgostiți se toarna în căsuța de e-mail.

Din păcate, nu funcționează antreprenoriatul. Puneți pur și simplu: nu este loc pentru toți cei din economia gig. Așa că am vorbit cu Lonely Hunter (aka Richard Johnston), un ex-instalator care tocmai și-a înființat propria afacere de fotografie - și recent a câștigat Premiile Canon Light - pentru a obține o vizualizare telescopică (obiectiv) în ceea ce este cu adevărat să îți schimbi meseria pentru un hobby.

Acestea sunt simptomele pe care trebuie să le expuneți înainte de a spune adios la 9-5.

V-ați dovedit dedicarea

Toată lumea știe importanța selectării unui proiect pe care sunteți pasionat ca bază pentru inițierea dumneavoastră. Dar ceea ce uită oamenii este faptul că, pe măsură ce monezi hobby-ul tău (indiferent dacă e vorba de o analiză de tip woodchopping sau de medicina legală), devine adesea mai mult despre - te brăgi pe tine - făcând bani și mai puțin despre aspectele mai pure care te-au făcut îndrăgostite Cu acesta. Deși Richard și-a păstrat entuziasmul, el recunoaște că abordarea sa în domeniul fotografiei sa schimbat de când a fost luată în plină desfășurare.

"Începerea fotografiei a început ca ceva ce mi-a plăcut în timpul meu liber, dar după ce am trecut, am început să o iau din ce în ce mai serios".

Ați lovit milestone-urile

"Cred că există un punct în călătoria unui fotograf atunci când începeți să vă întrebați dacă există valoare pentru munca dvs. și cum ar putea să se așeze împotriva altora", a spus Richard. "După ce am făcut niște cercetări cu privire la diferitele tipuri de concursuri acolo, am simțit că premiile Light Canon (următoarea din Brisbane din 1-2 septembrie) a fost o platformă excelentă pentru mine pentru a obține tipul de feedback pe care îl căutam pentru."

"Poate fi destul de descurajator punându-ți munca acolo pentru ca ceilalți să judece, dar pentru a deveni fotograf, totul face parte din proces".

Nu a intrat niciodată într-o competiție de fotografie, Richard a spus: "Niciodată nu ar fi putut anticipa câștigul."

"Îmi amintesc că nu am reușit să-mi șterg zâmbetul de pe față".

"Înainte de a intra, întotdeauna m-am întrebat dacă am avut ce a vrut să urmăresc fotografia ca o carieră, dar câștigarea premiilor Canon Light a ajutat să îmi dau încrederea de care aveam nevoie pentru a continua fotografierea cu normă întreagă - și nu m-am uitat înapoi" . De asemenea, ia dat, a subliniat el, "Posibilitatea de a întâlni unii oameni incredibil de talentați ... și sa dovedit a fi o piatră de temelie în cariera mea".

Un eșantion din opera lui Richard.

Ai încredere în tine

Când vine de la un guru de auto-ajutor, suna lame. Când vine de la un antreprenor care a făcut-o, trebuie să dai cel puțin gândul înfricoșător al americanilor.

"Cred că totuși aș fi făcut tranziția pe care ar fi trebuit să o ia puțin mai mult. Întreaga experiență mi-a oferit cu siguranță anumite oportunități pe care altfel nu le-aș fi avut ".

Când ne-am întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi câștigat concursul, Richard a răspuns: "Câștigarea concursului a însemnat că am reușit să obțin o perspectivă utilă asupra vieții altor fotografi profesioniști și să înțeleg ce este nevoie pentru a obține Acolo. La călătorie am avut ocazia să-mi pun mâna pe echipament de ultimă generație, care în acea etapă din cariera mea nu am mai folosit până acum.

Și nu a fost doar echipament - în călătorie Richard a fost de asemenea dat, "Sfaturi de la" maeștri "Canon în ceea ce privește setările aparatului de fotografiat și personalizări pentru scenarii diferite, care a îmbunătățit foarte mult (fotografia) și a învățat cum să spun cel mai bine o poveste prin imagini încă. "

V-ați identificat punctele slabe

Dacă sunteți pe punctul de a lansa o afacere, cunoașterea limitelor dvs. este esențială. Pentru Richard, o provocare a fost "Obținerea capului în jurul fotografiei de afaceri".

"Poți să mergi și să faci fotografii până când vacile se vor întoarce acasă, dar dacă nu te comercializezi corect și dacă conduci în mod eficient partea de afaceri a lucrurilor, atunci, din păcate, oamenii nu vor ști cine ești sau serviciile tale".

Este nevoie de timp și de muncă grea, dar partea flip-side, el a arătat, "Poate fi foarte plină de satisfacții atunci când începe să reușească. Îmi place și să lucrez acum și nu este un sentiment în care eram obișnuit când aveam instalații sanitare ".

Îți place să improvizezi

"Mă simt că există atât de multe căi diferite pe care le puteți face în jos când vine vorba de o anumită linie de muncă", a spus Richard. "S-ar putea să nu fie exact ceea ce ați avut în minte, dar ar putea fi strâns legați și ar oferi aceeași satisfacție - dacă nu mai mult".

"Cred că toată lumea ar trebui să-și urmeze visele la un moment dat!"

O parte din motivul pentru care Richard sa dedicat fotografiei ne-a spus: "A fost pentru că nu am vrut să mă uit înapoi în ultimii zece ani și să mă gândesc la mine: de ce nu am dat-o? Chiar dacă nu funcționează pe termen lung, cel puțin așa nu voi avea niciodată regrete pentru că nu încerc.

Ești un luptător

"De unde știi dacă ai ceea ce este nevoie? Cred că această întrebare se reduce la cantitatea de determinare pe care trebuie să o faci. Dacă o doriți destul de rău, atunci într-un fel sau altul veți găsi o modalitate de a face acest lucru. "

Acestea fiind spuse, Richard a sugerat antreprenorilor aspiranți: "Păstrați siguranța locului de muncă principal și munca lor (visul lor) vis de partea lor în propriile lor ore până când începe să obțină ceva tracțiune. "Doar voi veți ști când este momentul potrivit pentru a lăsa slujba principală", a adăugat el.

Sunteți dispus să învățați noi abilități

"La începutul călătoriei mele nu mi-am dat seama cât de important a fost o rețea bună de oameni în jurul meu - și am realizat rapid că acei oameni cu care aveți legături bune pot juca un rol imens în succesul afacerii dvs., Explică Richard.

O altă zonă pe care a trebuit să o îmbunătățească rapid, ne-a spus, a fost gestionarea timpului. "De multe ori mă găsesc nevoia de a face două sau trei sarcini diferite în același timp, de aceea trebuie să puteți lucra cât mai eficient posibil pentru a obține cele mai multe din fiecare zi".

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang