Eroii Unsung ai cabinetului de baie al unui gentleman

Anonim

Cu ajutorul scruber-elor de față, a spălărilor de față și a hidratantelor care domină o mare parte din atenția pieței de îngrijire a bărbaților, este ușor să uitați alte esențiale de îngrijire a mamei care ne ajută să arătăm cât mai bine. Pensulele de bărbierit, uneltele de tăiere a unghiilor, loofah-urile și penseta nu pot primi atâta atenție ca și produsele lor de îngrijire, ci sunt totuși vitale întregului proces.

În fiecare zi, aceste elemente ajută, în modul lor mic, să ne abordeze preocupările legate de îngrijire. Este cu acest articol să strălucească o lumină asupra acestor eroi unsung de cabinetul de baie și de a sărbători rolul lor în rutina noastre grooming.

Unghiera

Când scuturați mâna cuiva, tind să observați două lucruri; apucarea mâinii și starea unghiilor lor. Unghiile lungi și prost întreținute nu sunt niciodată un aspect bun și atât timp cât unghiile atrag și prind mizeria, este atât de greu de atins fizic, cât și de o problemă pentru sănătatea ta. Investiți într-o pereche bună de mașini de tuns unghii de oțel inoxidabil pentru a păstra unghiile lungi în check.Clippers va asigura o tăiere netedă și uniformă a unghiei și pentru a evita un aspect zgârcit și murdar.

Cuțite pentru nailă

Pensetă

Tweezing păr de la nas, fata sau sprâncene poate să nu pară atrăgătoare pentru majoritatea bărbaților, dar este cea mai precisă și eficientă metodă de îndepărtare a părului. Pensetele sunt instrumentul cel mai eficient pentru îndepărtarea părului de precizie, deoarece părul este îndepărtat din rădăcină, permițând mai mult timp înainte ca părul să reapară. Îngrijirea părului excesiv pe sprâncene, de exemplu, este redundantă și riscantă. Nu numai că părul va apărea mai frecvent la bărbierit, dar va crește și mai gros. Deci, îndepărtează-te de acel monobrow nebun și, dacă ești suficient de curajos, îndepărtează părul care iese din nări.

Magazinul de pensete

Portabile pentru nas și ureche

Dacă nu vă simțiți suficient de curajoși pentru a ataca firele fără păr, cu o pereche de pensete, puteți să vă întoarceți la un tuns de păr din nas. Capacele pentru părul urechii și urechilor vă permit să evitați senzația neplăcută care provine de la smulgerea părului și, în schimb, îndepărtează părul într-un mod rapid și convenabil. Lamele mici asigură, de asemenea, că nu veți părăsi precizia pentru confort. Îndepărtarea părului în exces este doar o altă parte a procesului de îngrijire, cu un dispozitiv de tundere a părului pentru nas și ureche, această parte a rutinei dvs. va fi sigur că este rapidă, nedureroasă și convenabilă.

Magazin de tăiere

Ață dentară

Puteți sau nu să știți acest lucru, dar respirația rău este adesea cauza de a nu flossing. Apoi, vorbiți-vă medicului dentist local și vă vor spune că utilizarea aței dentare contribuie la reducerea numărului de cavități, ceea ce vă va economisi în cele din urmă o mulțime de bani. Crede-mă, știu după ce am cheltuit recent 5.000 de dolari la dentist. Obțineți-vă un stomac de ață dentară și asigurați-vă că adăugați această practică de 30 de secunde la rutina zilnică.

Shop Fluture dentar

Loofah Burete

O loofă este un instrument important pentru îngrijirea bărbaților și una care este adesea utilizată datorită percepției sale că este doar pentru femei. Un burete de loofah oferă calități incredibile de exfoliere pentru întregul corp. Exfolierea feței dvs. în mod regulat este o parte importantă a rutinei dvs. de îngrijire, așa că de ce să nu extindeți aceasta la restul corpului? Îndepărtați pielea moartă și murdăria din mâinile, picioarele, pieptul și ajutați-vă să împiedicați apariția unor fețe îngrozitoare.

Shop Loofahs

Deși aceste articole nu pot primi același nivel de fanfară ca și alte produse de îngrijire, ele sunt esențiale pentru rutina zilnică de îngrijire. Investește în câțiva dintre acești eroi unsungi și permiteți-i să vină la salvarea bolilor tale de îngrijire.

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever