Versace lansează Dylan Blue

Anonim

Știți când Gigi Hadid își dă frumusețea naturală unei campanii de parfumare, trebuie să fie cel puțin puțin aprobată de femei, nu? Ei bine, mirosul noului bărbat al lui Versace, Dylan Blue, poate să vă aterizeze pe fata visurilor tale. sau cel puțin ceva aproape.

Dylan Blue este un parfum fougère, care, pentru cei care nu stiu, este un cuvant francez care inseamna "carapace" si este una dintre principalele familii in care sunt clasificate parfumurile moderne si de obicei au diferite citrice, ierburi, verde, florale și animale incluse.

Aroma aromă lemnoasă de la Dylan Blue este complimentată de calitățile noi și deosebite de citrice naturale, bergamot și grapefruit, combinate cu sugestii moderne de frunze de smochine pentru prospețimea inspirată de mediul mediteranean, adâncimea de împrumut și rotunjirea aromelor de fructe de parfum.

Există, de asemenea, o altă dimensiune virilă a mirosului în calea frunzelor violete, cu un pic de piper negru. Cu toate acestea, notele sofisticate și inovatoare ale lui Dylan Blue despre ambrox, papirus și patchouli organici duc într-adevăr la inima puternică și pulsantă a parfumului.

Intense, seducătoare și perfecte pentru omul modern, indiferent dacă este la locul de muncă sau la joacă, Versyl's Dylan Blue este un sexy must-trebuie să adăugați la colecția de parfumuri.

Articole Interesante

Cum sa pantofi rock fara sosete daca vrei sa arate ca un rege sartorial

12 cele mai stilate vedete ale săptămânii [03.07.15]

Acestea sunt cele mai bune produse de păr pentru bărbați

Gentleman's Modern Loft De Martin Architects