Mărci de portofel care să permită lumii să știe că ești în viață

Anonim

Un portofel decent este cel mai bun prieten al omului. Dacă te gândești cu adevărat la asta, ea deține toți banii de care ai nevoie să cumperi câinele ăla nenorocit în primul rând. Desigur, există reguli generale și linii directoare pentru a cumpăra un portofel de calitate și nici unul dintre acestea nu implică velcro sau nailon.

Dacă aveți nevoie de un loc pentru a-ți pune banii câștigați, atunci ai noroc. Am scurs lumea pentru a vâna cele mai bune portofele pentru bărbați în 2017, care nu numai că vor satisface un grad diferit de gusturi, dar ar trebui să depășească și soacra ta.

Ce face un portofel bun

Există cinci domenii cheie pe care trebuie să le priviți atunci când căutați portofele de calitate pentru bărbați: gradul de piele, construcția, cifra de afaceri, colțurile plisate și încrețirea. Fiecare dintre ele joacă un rol vital în a nu servi numai scopului său, dar asigură că integritatea și longevitatea accesoriului vor rezista testului abuzului de zi cu zi.

Piele

Când vine vorba de gradul de piele, încercați să evitați pielea de "top", deoarece acestea sunt pieile care au imperfecțiuni care au fost șlefuite și apoi acoperite cu rășină pentru a forma o suprafață netedă. Puterea interioara este acolo, dar lasa senzatia de portofel mai degraba de plastic decat orice altceva. Pielea din cereale integrale, care nu a fost corectată, este calea de urmat și, de asemenea, adaugă caracterul pe măsură ce se îmbătrânește în mod natural.

Constructie

Evaluarea modului în care este făcut portofelul este adesea ignorată, dar la fel de importantă ca și gradul de piele. Portofelele sunt realizate în două moduri: Turned Edge Cut. Cut Edge este calea rapidă în care pielea este tăiată, cusută împreună și apoi rășină acoperită pe muchia. Când această rășină va fi îndepărtată, aceasta va dezvălui pielea înfricoșată. Turned este locul în care pielea este subțire înainte de cusătură pentru a crea o legătură mai uniformă. Este un proces de producție mai lung, dar va dura mult mai mult decât acesta din urmă.

Cifra de afaceri

Testarea integrității unui portofel este o necesitate dacă veți renunța la o sumă bună de bani. O modalitate de a face acest lucru este de a testa lățimea cifrei de afaceri (curba), precum și poziția de cusătură. O cifră de afaceri restrânsă este ceea ce ar trebui să căutați într-un portofel de calitate, precum și cusături care rămâne central și drept.

Colțuri plisate

Un alt indicator cheie al unui portofel bine conceput este colțurile sale. Colțurile colțate sunt zone de lipire din piele de pe margine, care au fost subtiate înainte de a fi rotunjite într-un colț consolidat - ceea ce înseamnă că nu se taie această zonă. Dacă colțul este un unghi drept, acesta a fost slab realizat. Evitați cu orice preț.

Plierea

Un portofel bun trebuie să reziste rigorilor utilizării și uzurii de zi cu zi. Pentru a determina dacă acest lucru este cazul, căutați petele de piele care au fost făcute de fierul fierbinți pe cusăturile de margini răsucite și în sloturile pentru carduri.

Despre stilurile de trend

Tendințele portofelului vin și se duc la fel ca moda, dar un singur punct de sprijin în 2017 este slăbirea continuă a portofelului bărbaților. Cu tehnologia valurilor de plată negând în mare măsură nevoia de bani groși pentru a fi purtați în jur, portofelele încep să devină mai subțiri pentru a găzdui doar lucrurile esențiale, cum ar fi cărțile. Acest lucru nu este neapărat un lucru rău, deoarece portofelele voluminoase pline cu încasări din 1999 nu ar mai trebui să facă parte din dulapul modern al gentlemanilor.

Când căutați ultimul portofel pentru stiluri de bărbați, mergeți cu culorile, texturile sau modelele care reflectă cel mai bine stilul personal. Dacă sunteți tipul conservator, optați pentru culori mai întunecate, cu design minimalist. Pentru un tip mai creativ, aruncați o privire asupra culorilor mai luminoase, a tipăririlor grafice sau a finisărilor elaborate și a atașamentelor pentru lanț, pentru a vă arăta stilul unic.

Deși aveți în vedere că acest portofel va merge cu dvs. din sala de consiliu la bar, deci ceea ce alegeți va fi o reflectare a personalității dvs. în rândul colegilor.

1/20

Thom Browne

Stilul bine cunoscut al lui Thom Browne nu este doar pentru costumele tale. Acest portofel dulce cu dungi a fost construit cu atenție în Italia din piele de pietriș, apoi terminat cu dungile iconice roșii, albe și albastre ale mărcii. În interior veți găsi opt sloturi pentru carduri, două mâneci de cont, două buzunare de chitanță și o filă grosgrain potrivită în dungi.

A CUMPARA

2/20

Christian Louboutin

Christian Louboutin șoc de roșu este pe ecran complet, unapologetic în interiorul portofel Kaspero, în timp ce în afara este decorat cu un strat de pene de metal gros demn de un pistol Sex. Să-i spunem portofelul perfect pentru punk-ul cu toc. Alternativ, încercați titularul cardului Kios dacă vă place aspectul, dar doriți un profil chiar mai subțire.

A CUMPARA

3/20

Valentino

Cum ar fi estetica plină, dar vrei ceva mai restrâns? Încercați această opțiune tonifiată de la Valentino. Portofelul din piele de vițel pieptănat, cu bușteni de bijuterie, prezintă o piesă de piramide detaliată pe fețele din față și din spate și logo-uri reliefate pe spate și interior. Este un pic rock 'n' roll, dar destul de gustoasă pentru a se rupe în birou fără a-și face griji.

A CUMPARA

Articole Interesante

Zits sunt tendință la Săptămâna Modei bărbaților de la Milano din acest an

Joseph Gordon-Levitt a făcut cea mai mare greșeală în îmbrăcarea casualului inteligent

Tuxedo-ul lui Donald Glover a fost câștigătorul real al Emmy

Ziua 1 a LCM: Topman deschide săptămâna modei cu un bang