WATCH: 40 lucruri pe care nu le știai despre campionul de snowboarding Scotty James

Anonim

Următorul film a fost realizat în parteneriat cu TAG Heuer

Inima in gura ta, vantul in parul tau, gravitatea un concept uitat: te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa te holbezi pe o oala oala de la 12 metri in aer?

Pentru a intra în mintea cuiva care trăiește pentru aceste momente, verificați acest videoclip pe care l-am făcut cu campionul de snowboarding olimpic Scotty James. Campionul dublu la Campionatul Mondial de Snowboard și actualul câștigător al FIS Crystal Globe, să spunem că Scotty James este o senzație ar fi o subevaluare.

De la cel mai bun loc pentru a obține cafea în lume, la momentul favorit al Jocurilor Olimpice (și modalități de a face față presiunii), trecem printr-o gamă de întrebări cu "cea mai populară stea australiană de sport din America".

Acum, cu sediul în Colorado, Statele Unite ale Americii, dar care tocmai a sunat acasă la Melbourne, James a demonstrat că în vârstă de 15 ani, când a fost cel mai tânăr bărbat din toate națiunile concurente la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver din 2010, a fost garantat.

Care este primul lucru pe care îl recomandă prietenilor săi care vizitează Melbourne? Cel mai ciudat lucru pe care la mâncat vreodată în călătoriile lui? Cum se antrenează când nu există zăpadă? Cine sunt eroii săi de snowboard? Cel mai bun compliment pe care la primit vreodată - ceea ce nu era sigur în cele din urmă a fost un compliment. Verificați răspunsurile la toate aceste întrebări și multe altele.

Articole Interesante

Cei de la Gala 2018 MET a purtat feat. Donald Glover, Michael B. Jordan și Jared Leto

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Idris Elba, David Beckham și Kit Harrington

Poolside de David Hauserman Pentru revista C-Heads [NSFW]

FauxnyTail - Cum să-l spui și inspirațiile