Am dăruit sânge pentru a demonstra puterea noii Smart Watch de la Montblanc

Anonim

Ceasornicii care doresc să se stabilească în categoria de aventură iau de obicei una din cele două căi.

Loviți un influențator în articolele de îmbrăcăminte activă pentru anumite hașutere redundante sau trimiteți cele mai recente ceasuri inteligente care se hrănesc într-o grămadă de pietre cioplite cu un motociclist montan atașat. Acest motociclist de munte.

Descoperirea unui mesaj ascuns

Cu mult înainte de această căsnicie dulce între fața mea, pietrișul, sângele și profanitatea, a fost Montblanc - un furnizor de bunuri de lux cu rădăcini autentice văzute în spiritul explorării.

Ia logo-ul lor unic, de exemplu. Cei mai mulți nu ar ști că sigla lui Montblanc, semnată de zăpadă albă, cu șase puncte, este de fapt o vedere de sus a muntelui Mont Blanc, titularul celui mai înalt munte al Alpilor Europeni.

Acest simbol, împreună cu numărul "4810" recurent al creațiilor lui Montblanc, este o identitate care reprezintă punctul culminant al meșteșugului, susținut de o ambiție de a atinge noi înălțimi de inovare. Este, de asemenea, un indiciu mascat la inaltimea de 4810 metri a muntelui.

În timp ce nu avem o croazieră de cinci kilometri de munte pentru a urca aici, în Australia, avem elicoptere și o stațiune secretă care se află la 1100 de metri deasupra nivelului mării. Destul de aproape.

Micul nostru excursie în sălbăticia din Queensland ne-a oferit ocazia perfectă de a ne apropia și de a fi personal cu unele dintre cele mai noi ceasuri ale lui Montblanc. Dar înainte să ajungem la asta.

Lux printre nori

Spicers Peak Lodge sună ca un loc plăcut în care adăpostorii amatori merg să frige conuri de pin și să fie atacați de urși. Nu este. Ei nu fac conuri de pin aici și urșii sunt îmbrăcați ca niște vaci maiestuoase care își păstrează cele mai bune zile pe fundalul unui parc național cu patrimoniu mondial.

Cu preocupările noastre imediate, Montblanc a chopped un mic grup de noi, împreună cu ultima lor colecție de ceasuri în locația retrasă departe de presiunile civilizației (și orice sursă viabilă de țigări, aparent).

Aceasta a fost o aventură pentru a prezenta un nume care a fost condus de curiozitate și inovație de 112 de ani. Legătura dintre Montblanc și Spicers Peak Lodge? O sinergie a luxului, atenție la detalii, inovație și noi înălțimi între cele două nume.

Inutil să spun că de cazare a oferit un nivel de serviciu care ar rivaliza cele mai multe hoteluri metropolitane de tip boutique de lux - nici un mic feat având în vedere personalul trebuie să locuiască pe site-ul doar pentru a menține locul de funcționare. Ceea ce înseamnă pentru dvs. și oaspeții dvs. este relaxarea, explorarea, drumețiile, ciclismul montan, mesele fine, degustarea de whisky și serviciile personale cum ar fi masajele - ar trebui să o solicitați.

Este una dintre locațiile cele mai puțin probabile pe care le-ați găsi acest nivel de serviciu, dar dacă puteți găsi un vending machine pe un munte retras, atunci acest lucru nu ar trebui să vă surprindă.

Peisajul natural al casei Spicers Peak Lodge a făcut pentru un cadru unic să preia ceasurile de epocă din numele german de lux.

Summitul Montblanc: ceasul inteligent inteligent

A spune că am luat acest ceas pentru o rotire este o subevaluare - a fost mai mult un curs violent de coliziune. Cu primul ceas inteligent al lui Montblanc, înfășurat în jurul încheieturii mâinii pentru o sesiune de ciclism montan, a fost rapid supus unor tot felul de condiții pe care un ceas mecanic s-ar rupe sub.

Vreme rece, șoc nebun, murdărie, apă, transpirație. A luat totul, a venit cu bucurie și a povestit momentul cu o ușoară apăsare a ecranului vibrant de 1.39 inchi AMOLED. Lizibilitatea nu a fost deloc o problemă pe parcursul zilei și abia am observat greutatea de pe încheietura mâinii, indiferent de mărimea casei de 46 mm.

Apoi am oferit Summit-ul Montblanc cel mai mare test de încercare. Notă mică pentru motocicliștii începători: Când traversați un deal abrupt la viteză plină cu pietriș și bolovani proeminenți de două ori mai mari decât capul, nu vă confundați frânele din spate cu fronturile. Ambreiaj stâng - față. Ambreiaj dreapta - spate.

Acest copil din anii 90 ai BMX a ales în mod incorect și sa descoperit că se ridică peste ghidon în direcția terenului după ce a strâns un salt înfricoșător. Pantalonii de compresie au fost distruși, genunchii au fost sângeroși, fața a fost sângerată, buza ușor devastată.

"Sunt sângerând?" Au fost primele cuvinte pe care le-am rostit ghidului nostru. Răspunsul lui a fost: "Oh. Um, bea asta, scuipa-l.

Era un tip care era convins. Am continuat să finalizăm călătoria noastră cu ceas uimitor de neatins și în stare de funcționare completă. A fost o excursie minoră care a demonstrat capacitatea lui Montblanc de a nu crea doar produse fine de lux, dar și de unelte moderne concepute pentru a-ți lua cele mai mari aventuri.

În centrul său, Summit-ul rulează pe Android Wear 2.0 personalizat pentru ceasuri inteligente. Acest lucru permite o serie de caracteristici precum un cronometru mondial cu 24 de fusuri orare, un monitor încorporat în ritmul cardiac, o aplicație de urmărire în alergare și soluții de rezolvare a problemelor de călătorie cum ar fi Google Assistant, Foursquare, Uber și un traducător vocal activat. De asemenea, vă reda melodiile prin intermediul conectivității Bluetooth, dacă trebuie să înecați lumea.

Pe fundul estetic, Summit-ul evocă aspectul clasic datorită unei ADN-uri de design moștenite din colecția Montblanc din 1858. Acest lucru poate fi văzut într-un cristal curbil de safir care își face drumul pe un ceas inteligent pentru prima dată. În nici un caz nu este delicat. Acest ceas este găzduit într-o carcasă robustă din oțel inoxidabil și titan, care este unul dintre motivele pentru care fața sa a rămas mai bună decât a noastră.

Cererea de personalizare este întâmpinată și cu Montblanc, care oferă patru cazuri diferite și opt curele diferite, alături de o mulțime de opțiuni de ceas pentru a crea peste 300 de combinații de stil pentru purtătorii pretențioși.

Nu este o propunere proastă pentru un ceasornic de epocă de lux care urmărește să cucerească noi înălțimi într-o lume digitală.

AFLĂ MAI MULTE

Articole Interesante

Iată dovezile că Joel Edgerton deține jocul de covoare roșii

10 modele scandinave uimitoare pe care trebuie să le cunoașteți

Negru Tie Dress Code - seara se poartă ca James Bond

Cel mai bun barbati imbracati de saptamana Feat. Ryan Gosling, John Legend și Ewan McGregor