Purtați aceste colonii dacă doriți să transformați o dată într-un iubit

Anonim

Dacă linia dvs. de preluare Tinder a fost un trailblazer absolut și ați avut un timp și o dată pe cărți, este logic faptul că terenul dvs. pre-date merită aceeași atenție, atenție și finisaj ca și fațada dvs. online. Atingerea finală - după ce ați acționat dulapul și ați îndreptat manbun - este parfumul perfect.

Știința ne sprijină pe importanța sa. Studiile au arătat că bărbații care își fac pulverizarea pe bază de colonia se comportă cu mai multă încredere decât vecinii lor natural-aromatici. Dar, de asemenea, datele demonstrează că olfacția este un puternic filtru de atracție. Dacă te superi într-un miros greșit sau o lăsăm în întregime și miroși ca un scaun de autobuz bine condimentat, vei pune reguli de moarte subită la data fierbinte pe care ai planificat-o toată săptămâna.

De aceea am selectat opt ​​parfumuri care vă vor avea spatele, indiferent dacă ieșiți pentru înghețată sau ședința în jos pentru trei cursuri în cel mai bun loc din oraș. Pick-urile noastre includ arome mai ușoare și mai grele și opțiuni sezoniere pentru a vă împiedica să miroșiți ca un club de noapte la trei dimineața.

Richard James

Tipii de pe Saville Row ar trebui să rămână la costume și legături? Mai gandeste-te. Richard James își dorește ca clienții săi să miroasă la fel de bine cum arată în croitorie, iar această toaletă de 50 ml este prima sa incursiune în lumea coloniilor bărbaților.

Ingredientele principale ale acestui parfum sunt tuberoza și pielea, o combinație neobișnuită care oferă un echilibru plăcut între tonurile bogate, florale și calitățile tradiționale, masculine.

Acest miros este destul de bogat, deci câteva sprayuri blânde în spatele urechilor și pe încheietura mâinii sunt multe. Este mai puțin de o sută de dolari pentru 50ml, făcându-l un cadou ieftin și de dorit (cu condiția să nu fiți seduși de el mai întâi).

CUMPARA 82 USD

Departamentul Bamford Grooming - ediția 1 din Köln

Prin duoul mame-fiu de la departamentul Bamford Grooming, această ediție 1 din Köln este un ansamblu de anotimpuri. Acest parfum combină bogăția de bergamot citrus și vetiver liniștitor cu potența de chihlimbar tradițional-masculin întunecat și agarwood.

Această combinație echilibrată de ingrediente mai grele și mai ușoare o face o opțiune ideală pentru băieții care se opun mirosurilor puternice și musculare, dar găsesc parfumurile de vară prea copleșitoare. Este disponibil în sticle de 50ml, dar nu veți avea nevoie de mult pentru a obține efectul dorit.

CUMPARA 122 USD

Comme Des Garcons Parfumuri - Wonderwood

În cazul în care numele nu vă dă un indiciu, Comme Des Garcons "Wonderwood este proiectat să vă reamintească experiența aromatică de ședere lângă un șemineu (în cel mai bun mod posibil) și notele sale puternice, lemnoase de cedru și lemn de santal face un miros de iarnă fără miros.

Este echilibrat cu ingrediente zestier cum ar fi bergamotul, vetiverul și piperul pentru a compensa greutatea ingredientelor lemnoase. Acest colin este destul de greu, apropiindu-se de capătul muscular al scării.

O drenare pre-data vă va ucide jocul. Du-te ușor pe spray-uri și data ta nu va simți ca ea inhalarea bomboane cu paharul de vin.

CUMPARA 131 USD

Tom Ford - Noir Extreme

Tom Ford a introdus Noir Extreme în 2015 în spatele popularității originale a lui Noir. În ciuda numelui său, Noir Extreme nu este un miros care va depăși data simțului mirosului și le va face să se deplaseze pentru o fereastră deschisă.

Acest parfum este construit pe acorduri de chihlimbar și lemn, două ingrediente mai grele, care sunt completate cu bergamot, piper negru și nucșoară. Acest amestec creează un miros bogat, masculin, adaptat ocaziilor după întuneric.

Se termină cu vanilie pentru a echilibra și a înmuia profilul general al parfumului. Dar amintiți-vă, mai puțin este mai mult - chiar dacă este Tom Ford (amintiți-vă că acest lucru nu este chiar ieftin).

CUMPARA 125 USD

DR Harris - Arlington Köln

DR Harris are privilegiul de invidiat de a deține un mandat regal și continuă tradiția de a satisface cerințele de îngrijire a regelui britanic și a altor oameni nedemni de bogați din întreaga lume.

Acest Arlington Köln combină citrice și ferigi, o combinație bogată și curată, care poate să funcționeze atât într-un mediu cald, în timpul verii, cât și într-o zonă mai intimă a unui bar sau a unei mâncăruri. Nu este un miros greoi, ciudat, dar se deschide puternic și are nevoie de puțin mai mult decât o stropire sau două, cu fiecare uzură.

Este, de asemenea, adăpostit într-o sticlă rece, de epocă, care va face bunicul tău mândru.

CUMPARA 41 USD

Penhaligon - Endymion Eau De Cologne

Numit în tributul mitologiei grecești (deși nu de aceea am ales-o), Koln Endymion este un alt parfum popular, produs sub mandatul lui Royal Penhaligon și o tradiție de măiestrie impresionantă, veche de secole.

Endymion se mândrește cu citrice și note florale, îmbinând atributele mai dulci de bergamot, mandarin, lavandă și salvie. Undertones de piele, nucșoară și lemn de santal consolida această combinație caldă și de vară.

Este destinat ca un parfum mai ușor și mai cald și va fi un contrapunct excelent pentru odihnele voastre mai grele vara.

CUMPARA 132 USD

Odin New York - Sunda Formula One Eau de parfum

Linia Negră a lui Odin de la Manhattan se inspiră din aromele întâlnite în destinații exotice, iar acest miros Sunda Formula One este destinat să invocă mirosurile tradiționale ale comerțului cu condimente.

Acest eau de parfum se bazează pe fasole tonka, oferindu-i atât elemente picante, cât și fructe, cu amestecuri suplimentare de cedru, ienupăr și piper. Ca parfum, este un miros mai blând, care nu va copleși lumânările de pe masa de masă sau nu va lăsa mosc pe haine după o spălare.

CUMPARA 156 USD

Aveți nevoie de mai mult ajutor.

Cum să aplicați corect și să vă îngrijiți pentru odihnele bărbaților
30 cele mai bune barbati de parfumuri, parfumuri si parfumuri

Articole Interesante

35+ Idei și Inspirații uimitoare de cameră de luat masa

Ediția Designer imprimă prin lista neagră

Michael B. Jordan dovedește că poți să te relaxezi de atletism la cină

Gunmaker Olanda și Olanda ajută la construirea celui mai scump Rover Range ever